• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çene Estetiği çene dolgusu

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı
Merhaba konu biraz geçmis ama yine de sormak istedim☺️ Benimde yüzüm kare çene çıkıntım yok dolayısıyla gulümsedigimde genişliyor suratım acaba çene dolgusuyla yüzümün ince veuzun gorunmesini saglayabilir miyim???
Dolgu zaten yüzünüzde eksik gördüğünüzü ya da degistirmek istediginiz için kullanılan bir işlem tabiyki bu değişimi dolguyla elde edebilirsiniz .. tabi herseyden önce doktora muayene olup fikir almak çok daha dogru olur .. Sevgiler..

Bende merak ediyorum ama dolgudan kastım ben ameliyatla olan değil dudak dolgusu gibi geçici zamanla eriyen dolgu? var mı tecrübesi olan ve hangi doktor?
Merhaba tabiyki dolgunun da sizin tercih sürenize göre kalıcılığı mevcut. İsterseniz 6 aydan 2 yıla kadar dolgu olabiliyor. Zaten daha sonra kendiliğinden vücut bunu eritiyor. Ben de ćene ve yanak dolgusu yaptırdım. Doktorum ankarada mehmet akgün yapılan işlemden oldukça memnun kaldım, kesinlikle önerebilirim. Sizde randevu alıp görüşürseniz aklınızda ki soruları cevaplayacaktir. Sevgiler :)

arkadaşlar çene dolgusu yaptıran var mı aranızda, deneyimi olanlar yardımcı olabilir mi lütfen

Canım ben Doktor Baki Çokneşeli’ye yaptırdım. Hiç de korktuğum kadar acı çekip, uykusuz geceler geçirmedim. Kesinlikle öneririm, Şişli’de, Özel Kadıoğlu hastanesinde bakıyor hastalara.

insanın yinede içinde bir şüphe olmuyor değil.. acaba botoks uygulaması gibi doğal görünmeyebilirmi diye endişe duymuyor değilim..

insanın yinede içinde bir şüphe olmuyor değil.. acaba botoks uygulaması gibi doğal görünmeyebilirmi diye endişe duymuyor değilim..
İnanın bana fazlasıyla doğal duruyor. Ben dolgu yaptırdığıma ikna edemedim ailemi.. ta ki fotoğraflari görünce inandılar :) ama değişim olumlu anlamda süper

Ben de bugün çene dolgusu yaptırdım. Buradan yorumları okuyup araştırırken Dr.Mehmet Akgün'ü buldum. Fikir almak için gidip dolgumu yaptırdım:)) 3dakikalık ağrısız acısız bir işlem şu an çook mutluyum aynaya bakıp duruyorum:) Fotoğrafı da ekliyorum..

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 923
Merhaba kizlar ben çene dolgusu yaptırdım fazlasiyla memun kaldim.. dolgu işlemini doktor Mehmet akgun gerceklestirdi.. oldukça kolay ve kısa süreli bir işlem.. sonucunda iyi ki yaptırmışım diyebiliyorsunuz.. Dolgu için kullanılan malzeme vücuda uyumlu bi madde o konuda bi tereddütünüz olmasın. Dolgu maddesini biraz araştırıp okursanız sizde anlayacaksınız demek istediğimi..

Dolgu için kullanılan marka juvaderm.. tabi bu marka dışında bütçenize uygun başka markada kullanılıyor , yani burda tercih size kalabiliyor. Zaten Mehmet bey bu konuda size ayrıntıları anlatıp oldukça yardimci oluyor.. değişimin görselini paylaşayım merak edenler için de bir fikir olsun..

Eklentiler

• PhotoGrid_1446747346559.webp
    PhotoGrid_1446747346559.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 765
Dolgu için kullanılan marka juvaderm.. tabi bu marka dışında bütçenize uygun başka markada kullanılıyor , yani burda tercih size kalabiliyor. Zaten Mehmet bey bu konuda size ayrıntıları anlatıp oldukça yardimci oluyor.. değişimin görselini paylaşayım merak edenler için de bir fikir olsun..
ben istanbulda oturuyorum?

selamlar istanbul da cene dolgusu icin kimi onerirsiniz? ceneye dolgu yaptırınca gıdı kısmıda gidiyor mu :) cenem cok kucuk oldugu icim gıdım var sanki :)

Bende merak ediyorum ama dolgudan kastım ben ameliyatla olan değil dudak dolgusu gibi geçici zamanla eriyen dolgu? var mı tecrübesi olan ve hangi doktor?
zaten dolguların ömrü bir yıl eninde sonunda erio ben dudak dolgusu yaptırmıştım kartalda biyerde hemde 1000 tl ye juvaderm smile sonra hemen gittim kendime mac dan ruj aldım dolgun dudaklar harika bişe yaşamayan bilmez shineandgo ydu estetik merkezinin ismi

Back
X