Merhaba ,birhayli sıkıntılı bir süreç geçirmişsin.Aynı ameliyatı bende oldum ,ancak hiç senin anlattığın gibi değildi.Bence burda asıl sıkıntı protezi ağız içinden koymuş olmaları..Bende birkaç doktor gezdim,hep iz kalmasın diye ağız içinden koymak istedi doktorlar,sadece kendi doktorum ağız içine hiç gerek olmadığını,çok kolay bir ameliyat olduğunu ve çene altındaki kesiyi kimsenin farketmeyeceğini söyledi.Ameliyattan çıktıgımda sadece kesi yerinde ince bir bant vardı...İlk 2 gün yaşadığım ağrının dışında hiç bir sorun yaşamadım,morluklar 1 haftada geçti.Yemek yememde herhangi bir sıkıntı yada yasak yoktu.Açıkcası iz kalmasın diye ki iz kalmıyor,doktorların hastaları yanlış yönlendirdiğini düşünüyorum,senin gibi bir tanıdıgım daha var,agız içinden kesi yapılan,çok acılar cekti ve en sonunda protezi çıkartmak zorunda kaldı.Ameliyat sonrası ameliyat oldugumu kimse anlamadı,hiçbir şişlik yoktu,görüntüden memnunum,bence ihtiyacı olana gerçekten gerekli bir ameliyat.Umarım biranönce toparlarsın,çok geçmiş olsun...