- 1 Ekim 2015
- 11
- 1
- 16
- 35
- Konu Sahibi arzu_deniz55
-
Nasıl söyleyeyim hiç kimse ameliyat olmam taraftarı değil. Dişlerim tam kapanıyor ama işte çok ufak birşey olsa da ben ameliyat olsam mı diye düşünüyorum. Ankara dayım bendeEvet benim bayağı öndeydi:):) iyi ki yaptırmışım diyorum eski resimlere bakınca:) korkulacak hiç birşey yok sadece karar vermeniz yeterli eğer Ankara' da yaşıyorsanız.Benim gittiğim doktorları şiddetle öneririm.Bir ay kadar ağzınız bağlı ve sıvı tüketiyorsunuz. Ağzınındaki lastikler alınınca normal yaşantınıza devam ediyorsunuz.Emin olun çok memnun kalacaksınız sonucu görünce. Ücret konusunda hastahanenin aldığı fark ücreti var doktorunuzla görüşünce zaten gerekli bilgiyi veriyor benim vermem doğru olmaz diye düşünüyorum.
Kendisine nasıl ulaşabilirim?evet Dr.Cenk Ahmet AKCAN
Teşekkür ederim. Sanırım çene ameliyatından vazgeçip sadece üst dişlerime tel taktırcam. Bunun için direk ortodontiste gidebilirim değil mi?Şöyle söyleyeyim önce plastik cerrahi doktoruna görünmeniz gerekiyor.Sonrasında sizi ortodontiste yönlendiriyor.Ben o şekilde tanıştım kendisi gerçekten çok mükemmel bir insan.Muayene ücreti yok dosya açtırıyorsunuz.Tel ücreti tabiki var ama ben 2 yıl önce verdim şu an fiyatlar değişmiştir.Öncelikle Plastik cerrahınızla görüşmenizi öneririm.
arzu merhaba cnmŞöyle söyleyeyim önce plastik cerrahi doktoruna görünmeniz gerekiyor.Sonrasında sizi ortodontiste yönlendiriyor.Ben o şekilde tanıştım kendisi gerçekten çok mükemmel bir insan.Muayene ücreti yok dosya açtırıyorsunuz.Tel ücreti tabiki var ama ben 2 yıl önce verdim şu an fiyatlar değişmiştir.Öncelikle Plastik cerrahınızla görüşmenizi öneririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?