Çene Estetiği Çenem çok geniş

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı
Benim arkadaşıma çok benziyorsun onun boyu da çok uzun.Ama bence abartılacak kadar degil.

Benim yüzüm çok erkeksi ama ben çok ciddiyim bunu herkes söylüyo kuruntu değil yani çünkü çenemde çukurlarda var aynı erkek çenesi gibi hiç güzel değil güzelliğe gölge düşürüyor
keşke tam yüzünüzü çekseymişsiniz

Yuzunun sekli oyle benimde oyle gayetde guzel duruyor. Agzinda kucuk degil

yok yok sizin kendinize sarasınız gelmiş..
hosteslik hobi değil meslektir.
kafanızı meşgul edecek bir hobi bulun kendinize.
Demek istediğim işim zaten yoğun evde olmuyorum ayrıca kitapta okurum sürekli başka bi hobim yok.. sadece yüzüm simetrik değil onu söylemek istedim ve bu ameliyatı geçiren insanlardan bilgi almak istemiştim:)

Cenen genıs degıl Gurban oldugım Mevlam herkesı guzel yaratmıs senı de gızel uaratmıs cenende bısey yok dudakların cok guzel bır cok kısj o dudaklar ıcın amelıyat falan oluyor cok takıyrsan psıkologa gt cunku abartmıssın takıntı yapmıssın

Ben kötü görmedim gayet düzgün duruyor.makyaj hilesiyle biraz kapatabilirsiniz çok rahatsız ediyorsa anlattıgınıza göre kare yüzlüsünüz geniş cene yapısı yani.Eklemeden edemedim anjelina jolie de o tip yüze sahip ve güzelliğiyle zaten ekndini ispatlamış.Bkz:

Bence de yandaki kemiklr cok keskin ve erkeksI itici bir gorunum agiz da cok buyyk orantisiz gercekten ..
Cozumu nedir bilmem ama bu sebeple korkarim evdr kalicaksiniz durum cok vahim

Agizim kucuk derken dudak mi ne yani ikisi icinde cok kucuk degil. Cenenizde normal

Yüzün tamamını görmediğimiz için anlamıyoruz biz erkeksi görünümü.
Ancak varsa bile ceneden kaynakli değil gibi geldi bana.
Uzman bi estetik cerrahla görüşün o size nerede sıkıntı olduğunu söyler zaten.
Belki farklı bi dokunusa ihtiyacınız vardır.
Ayrıca dudaklarınız zaten güzel ve büyük bir de böyle tasirarak ruj sürmek bir makyaj hatasıdır ve hiç doğal durmuyor bilginiz olsun .

Bir de profilden foto atabilirseniz daha iyi anlaşılır. Bu şekilde tam karşıdan çok yeterli olmuyor.

Ben dün sizin profil resminizi görmüştüm. Yüz hatlarınızda bir sıkıntı yoktu. Ama ilk dikkatimi çeken göz makyajınız olmuştu. Gözleriniz zaten iriydi, eyeliner ile etrafını kalın kalın tamamen çizmiş, zaten iri olan gözlerinizi daha da iri göstermiştiniz. Ayrıca dudaklarınız gerçekten seksi ve büyük, neden taşan ruj tercih ediyorsunuz?
Rabbim güzel yaratmış ama nacizane fikrim makyajda daha sade olmalı ve doğru makyaj konusunda kendinizi geliştirmelisiniz

Kafamda öyle bi çene canlandi ki anlattiklarinizdan yani siz bile korkarsiniz.attiginiz fotografla ilgisi yok.sizin çene pek yok zaten.dudaklar çok hoş bu arada maasallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…