Çene Estetiği Çeneme dolgu yaptırdım resimli =)

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı
Merhaba ben de ameliyat olmak istiyorum yorumlar harika tek bir fotograf gördüm öncesini göremedim tabiki, cok güzel görünüyor özelden fotograf gönderiliyo mu siteye yeni üyeyim bilmiyorum nasıl görücem sizi diğer sorum da neden yaptırdınız bu işlemi problem neydi sizde?
Merhaba ankarada yaşıyorsanız eğer bende Mehmet akgün ü öneririm.. ćenem yüzüme oranla geride olduğu için bende dolgu yaptirdim. Sonuç benim için muhteşem :) çene de farklılık yüzü tamamen etkileyip yüzdeki oranı değiştiriyor. Size değişimin fotoğrafını da paylaşıyorum

Eklentiler

• PhotoGrid_1446747346559.webp
    PhotoGrid_1446747346559.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 465
ha kendi durumumdan da tekrar bahsedeyim benim çenemde yağlar kaydı gibi yani verilen yağ ortada olması gerekıyodu ama sol kısımda daha cok yag var ortad bulusmadı normalde fazla degılde gulerken fotolarda cok bellı oluyor yani sarkmış gibi... doktor ödem o, geçer dedi masaj verdi ovalıyorum yani çeneme sağlı sollu baskı uyguluyorum ortada yagların bulusması ıcın. 3.haftama gırmıs bulunmaktayım. 2ay sonra yaglar erıyecek ztn endışelenme dıyorlar ama işte evham yapıyorum kendime doktora mutlaka söyleyin bi arkadasımın basına böyle böyle bi durum geldı aynısı bana da olur mu neden böyle oluyo falan dıyım bakalım ne dıcek foto yukleyemıyorum msj kotasını dolduramadım ck sacma :KK37:
Merhaba. Çeneniz ne durumda acaba? Ben de benzer bir sorun yaşıyorum.

Back
X