Çenemi tutamadım yine :(

Boş başak dik durur bacım. Haklısın sanki...
Şu yazdığınızdan boş başağın kim olduğu ortaya çıkıyor sanki ama siz bilirsiniz tabi:)
Bacım derken bacılarınızla da böyle konuşuyorsanız şaşırmamalıyım:)

Madem o kadar eminsiniz görüşmek istemediğinizden o zaman o arkadaşınızın da eslem böyle böyle dedi diye söylemesinde sakınca yok. Çünkü görüşmeme kararı almışsınız artık önemsiz olmalı.
Duyulmasını istemiyorsan düşünerek konuşup ağzından çıkan kelimelere dikkat edeceksin ya da konuştuğunun arkasında durup o arkadaşınla konuşmayı keseceksin.

Çünkü bu bir hata değil karakter meselesi. Ben böyle düşünüyorum. Ayrıca böyle konuşarak karşınızdaki insanın gözünde hiç iyi bir izlenim bırakmıyorsunuz. Böyle sağlam arkadaşlıklar kuramazsınız.

Şimdi anlamadım sen o kişiyle görüşmem demişsin zaten gidip söylese ne olur ki? Madem birşey yaptın hoş yapmasaydin daha iyiydi tabi ama sanırım kirildigin için biriyle konuşmak iyi geldi, şimdi arkasında dur yaptığının ,sen o arkadasinla gorusecek misin gorusmeyecek misin anlamadım ben, şimdi de o arkadaşımı arasam mi diyorsun ?

Zaten bir daha görüşmek istemediğiniz bir insanın söylediklerinizi duymasından neden rahatsızsıniz? Eğer ki her şey yazdığnız gibiyse o zaman sorun yok.

Arkadaşınızla dertleşmiş, üzüntünüzü paylaşmışsınız.. Dedikodu yapmamış, yalan yanlış konuşmamış, iftira atmamışsanız üzülmenize gerek yok..

Burda tepki veriliyor fakat sizin durumunuzu kimse yaşamak istemez, kim olsa mutlaka biriyle üzüntüsünü paylaşırdı.

teşekkür ederim

eğer arayıp kırdığı için bişeyler yapsaydı görüşmek isterdim yapmadığı için kafam karışık

Bu kadarla kaldıysanız pek de bir şey söylememişsiniz.

Laf dönüp size gelirse o gün ne kadar bozulduğunuzu söylersiniz.

Şurada insanlara yaklaşımınız bile nasıl bir insan olduğunuz hakkında ip uçları veriyor. Arkadaşınız olduğuna şükredin. Kimse kolay kolay bu karakterde bir insanı tutmaz hayatında.
İnsanlara yaklaşımınız derken ?
Buyrun hangi yorumumdan bahsediyorsunuz ?
Hemen karakterimi çözdüğünüzü düşünüyorsanız hiçbir cevabım olamaz size gerçi.

Dönün konuya yazdığınız bütün cevapları tekrar okuyun.
Okudum bence yorumlarımda sıkıntı yok, burada yazdığım iki yorumla bana boş başak diyen birine ne cevap vermeliydim bilemiyorum açıkçası. Yada bu karakterle yine iyi arkadaşınız var diyenlere. Bence doğru değil bu şekilde yorum yapmak ama herkesin kendi fikri tabiki hemen karakter analizi de yapabilenler var demekki :)) bi çok kişi de daha farklı yorumlamış herkesin kendi fikri diyor geçiyorum

KudrAlobar Günaydın canım. Boş (!) ver bacım, benim beynim yandı bazıları nasıl yaşıyor bu şekilde bilemiyorum.
Beyniniz yandıysa konumu takibi ve yorum yapmayı bırakabilirsiniz bence
Şahsen boş başak dediğim birisinin konusunu takip etmezdim ama siz bilirsiniz tabi

Beyniniz yandıysa konumu takibi ve yorum yapmayı bırakabilirsiniz bence
Şahsen boş başak dediğim birisinin konusunu takip etmezdim ama siz bilirsiniz tabi
Siz olsaniz sizi sever miydiniz?

Siz olsaniz sizi sever miydiniz?
Bu soruyu bana sormanız tuhaf geldi.
Beni yıllardır tanıyan insanlara sormak gerekiyor bence. Siz sevmeyebilirsiniz kimse kimseyi sevmek hak vermek zorunda değil tabiki

Bu soruyu bana sormanız tuhaf geldi.
Beni yıllardır tanıyan insanlara sormak gerekiyor bence. Siz sevmeyebilirsiniz kimse kimseyi sevmek hak vermek zorunda değil tabiki
Görüyorum ki silahsızsınız bayan... Göz ardı ediyor ve cikiyorum konunuzdan. Bizde aman dileyene el kalkmaz.

Görüyorum ki silahsızsınız bayan... Göz ardı ediyor ve cikiyorum konunuzdan. Bizde aman dileyene el kalkmaz.
Bazı yazdıklarınızı da anlayamıyorum tarzımız epey farklı gibi geldi. memnun olurum valla çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…