Çenemi tutamadım yine :(

Ne diyelim, bundan sonra dedikoduyu laf tasimayacak insanlarla yapmaya ozen gosterin mi?

çok teşekkürler naif yorumunuz için neyseki sizin gibiler de var.
Bazı insanlar hakaret etmeyi marifet sanıyor gibi bir de destekleyenler de var ama şaşırmıyorum her yerde var böyle kişiler

Ne diyelim, bundan sonra dedikoduyu laf tasimayacak insanlarla yapmaya ozen gosterin mi?
İnsan işte ister istemez kırılınca anlatma gereği duyuyor sanırım en azından ben böyleyim
aslında en doğrusu hiç yapmamak

Sen bir hata yapmıssın ve farkedıp özür dilemişsin. Bunun üzerine hala senden intikam almaya calısması ayıp olan. Bencede bundan sonra yakın arkadas olmamak en güzeli. O kişi gidip söylersede söylesın yani bosver. Ama arkadaslıgını gercekten bitirmek seni pişman ediyorsada bu sefer olan oldu bundan sonra dikkat edersin Çok canını sıkma üzgündün ve olan oldu yani bu seni kötü, berbat bir insan yapmıyor

çok teşekkürler güzel yorumunuz için.
ne karaktersizliğim, ne boş bir insan olmam ne beyinsizliğim kaldı kk hatunları tarafından maşallah :))

Arkasından konuştum derken? Ne dediniz?
Şu şu sebepten kavga ettik gibilerinden mi
Yoksa 7 sülalesinden başlayıp araya gerçeklik dışı seyler mi serpiştirdiniz?
Eğer ilki ise o kadar sorun olmaz bi nevi dertleşme diyebiliriz eğer kırıcı ithamlar eklemediyseniz tabi

yok yok 7 sülalesini filan karıştırmadım.
Bana böyle böyle dedi kırıldım görüşmeyi düşünmüyorum onunla dedim olay bu. Daha farklı gerçeklikdışı şeyler söylemem ki zaten olanı anlattım.

Sıkıntı yok o zaman ya
Kadını çekiştire çekiştire bi hal olmamışsın sonuçta,bisey olmaz bundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…