- 24 Nisan 2017
- 1.284
- 1.409
- 48
- 49
- Konu Sahibi sstsessizol
5 tane elti 4 tane görünce olunca hayat size susmayı cok guzel ogretiyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gorumce telefonda sasirdi5 tane elti 4 tane görünce olunca hayat size susmayı cok guzel ogretiyo
sonradan düştüğün vicdan azabını yaşamamak için anlatmayacaksın . yeteri kadar kendini anlat . bu kadar.Selam kizlar
Hemen baslayayim anlatmaya...
İçi dışı bir derler ya, tam da oyle birisiyim. Mesela icinizden biriyle tanisayim, biraz sicakligi hissedeyim, konu acilinca hemen baslarim anlatmaya kendimle ilgili seyleri ya da bana rahatsizlik veren durumlari vs vs...
(Bana sır olarak soylenen seyleri ölsem soylemem sadece.)
İcimde hic art niyet olmaz, anlattigim seyleri baskasina anlatir mi vs dusuncem olmadan anlatirim da anlatirimm... Daha sonra ise bir vicdan azabi, neden anlattin yine diye
Bana bi yardim edin kizlar nasil asicam bu durumu?![]()
Karşınızda saygıyla eğiliyorum5 tane elti 4 tane görünce olunca hayat size susmayı cok guzel ogretiyo
Aynı ben.Selam kizlar
Hemen baslayayim anlatmaya...
İçi dışı bir derler ya, tam da oyle birisiyim. Mesela icinizden biriyle tanisayim, biraz sicakligi hissedeyim, konu acilinca hemen baslarim anlatmaya kendimle ilgili seyleri ya da bana rahatsizlik veren durumlari vs vs...
(Bana sır olarak soylenen seyleri ölsem soylemem sadece.)
İcimde hic art niyet olmaz, anlattigim seyleri baskasina anlatir mi vs dusuncem olmadan anlatirim da anlatirimm... Daha sonra ise bir vicdan azabi, neden anlattin yine diye
Bana bi yardim edin kizlar nasil asicam bu durumu?![]()
Guldurdunuz beniKarşınızda saygıyla eğiliyorum
Allah yardımcınız olsun![]()
ben de çenemi tutamıyorum ama kendimi anlatma konusunda değil,
mesela bana gelip saçlarım hiç güzel olmamış dimi diyorsunuz, evet ya hiç olmamış diyorum, politika sıfır
tek iyi tarafım fikrimi sormadığınız sürece asla yorum yapmam, yani durduk yere kilo almışsın, saçın yakışmamış, ağzın kokuyor, salaksın bence demem ama fikrimi sormayın![]()
İçinden konu aklına gelince 10'a kadar say sonra sus sus diye baskı yap kendineOlmadı yine istek mi var çaktırmadan kendi kolunu cimcikle.
![]()
ahaha aynı benim kocam yahu olmuş de geç çok mu zor diyorum yok illa fikrini söyleyecek![]()
ya berbat bir huy bu, olmuş de geç yani diyorum ben de kendime, ama yok çıkıyor,
dün bizim işverene hem anlamıyorsun hem konuşuyorsun dedim mesela
daha önce de karın haklı, gömleğinin rengi çok çirkin demiştim(sarı gömlek almış eşi de türkücü gömleği demiş)
yani adam yine çok konuştum dimi diyince, yok ne demek dinliyoruz de, karım gömleğime çirkin dedi diyince zevk tabi de geç, ama yok dilim kopsa başka şekil söylerim kesin![]()
Bende takipteyim diyeceğim şimdi ama bu konuyu herkes böyle takip ediyorsa hiç birimiz birbirimize yardımcı olamayacağız![]()
![]()
oooo senin durum cok fenaymisssenin yaninda olsam ve laflarindan birini yesem, kesin oturur aglardim ben
![]()
yüzüm çok yumuşak, yüzyüze iletişimde ağlatmıyorum, ama telefonda ya da yazışmalarda trip yediğim çok oluyoryüzyüzüyken ciddiysem bile şaka sanıyorlar herhalde
![]()
Bende bi de şey var evet çok açık sözlüyüm söylerim anlatırım falan ama birini kırmaktan acayip derecede çekindiğim için söylemek istediğim şeyler çok sert olacaksa çoğu zaman susuyorum sonra ben kırılıyorum baya gerizekalıyım sanırım ben ya![]()
![]()
![]()