• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çenemi Tutamayışım :(

Sizin karakterinizde olmak çok iyi bence ne güzel içinize atmıyorsunuz.Ben kimseye derdimi anlatamam ,özelimi anlatamam hatta soru sorulmadığı sürece konuşkan biride değilim.Oyüzden insanlar beni soğuk ,mesafeli hatta sinirli bulur.Bu iyi bir şey değil bence.

Selam kizlar :KK25:

Hemen baslayayim anlatmaya...

İçi dışı bir derler ya, tam da oyle birisiyim. Mesela icinizden biriyle tanisayim, biraz sicakligi hissedeyim, konu acilinca hemen baslarim anlatmaya kendimle ilgili seyleri ya da bana rahatsizlik veren durumlari vs vs...
(Bana sır olarak soylenen seyleri ölsem soylemem sadece.)

İcimde hic art niyet olmaz, anlattigim seyleri baskasina anlatir mi vs dusuncem olmadan anlatirim da anlatirimm... Daha sonra ise bir vicdan azabi, neden anlattin yine diye :KK42:

Bana bi yardim edin kizlar nasil asicam bu durumu?:cry:
sonradan düştüğün vicdan azabını yaşamamak için anlatmayacaksın . yeteri kadar kendini anlat . bu kadar.

Selam kizlar :KK25:

Hemen baslayayim anlatmaya...

İçi dışı bir derler ya, tam da oyle birisiyim. Mesela icinizden biriyle tanisayim, biraz sicakligi hissedeyim, konu acilinca hemen baslarim anlatmaya kendimle ilgili seyleri ya da bana rahatsizlik veren durumlari vs vs...
(Bana sır olarak soylenen seyleri ölsem soylemem sadece.)

İcimde hic art niyet olmaz, anlattigim seyleri baskasina anlatir mi vs dusuncem olmadan anlatirim da anlatirimm... Daha sonra ise bir vicdan azabi, neden anlattin yine diye :KK42:

Bana bi yardim edin kizlar nasil asicam bu durumu?:cry:
Aynı ben. :(

ben de çenemi tutamıyorum ama kendimi anlatma konusunda değil,
mesela bana gelip saçlarım hiç güzel olmamış dimi diyorsunuz, evet ya hiç olmamış diyorum, politika sıfır :KK53:
tek iyi tarafım fikrimi sormadığınız sürece asla yorum yapmam, yani durduk yere kilo almışsın, saçın yakışmamış, ağzın kokuyor, salaksın bence demem ama fikrimi sormayın :KK70:

ahaha aynı benim kocam yahu olmuş de geç çok mu zor diyorum yok illa fikrini söyleyecek:KK70:

İçinden konu aklına gelince 10'a kadar say sonra sus sus diye baskı yap kendine :KK53: Olmadı yine istek mi var çaktırmadan kendi kolunu cimcikle. :KK53:

ahaha aynı benim kocam yahu olmuş de geç çok mu zor diyorum yok illa fikrini söyleyecek:KK70:

ya berbat bir huy bu, olmuş de geç yani diyorum ben de kendime, ama yok çıkıyor,
dün bizim işverene hem anlamıyorsun hem konuşuyorsun dedim mesela :olamaz:
daha önce de karın haklı, gömleğinin rengi çok çirkin demiştim :skandal: (sarı gömlek almış eşi de türkücü gömleği demiş)
yani adam yine çok konuştum dimi diyince, yok ne demek dinliyoruz de, karım gömleğime çirkin dedi diyince zevk tabi de geç, ama yok dilim kopsa başka şekil söylerim kesin :KK70:

ya berbat bir huy bu, olmuş de geç yani diyorum ben de kendime, ama yok çıkıyor,
dün bizim işverene hem anlamıyorsun hem konuşuyorsun dedim mesela :olamaz:
daha önce de karın haklı, gömleğinin rengi çok çirkin demiştim :skandal: (sarı gömlek almış eşi de türkücü gömleği demiş)
yani adam yine çok konuştum dimi diyince, yok ne demek dinliyoruz de, karım gömleğime çirkin dedi diyince zevk tabi de geç, ama yok dilim kopsa başka şekil söylerim kesin :KK70:

oooo senin durum cok fenaymiss :eek::KK17: senin yaninda olsam ve laflarindan birini yesem, kesin oturur aglardim ben :KK70:

Bende bi de şey var evet çok açık sözlüyüm söylerim anlatırım falan ama birini kırmaktan acayip derecede çekindiğim için söylemek istediğim şeyler çok sert olacaksa çoğu zaman susuyorum sonra ben kırılıyorum baya gerizekalıyım sanırım ben ya :D :D :D

Bende bi de şey var evet çok açık sözlüyüm söylerim anlatırım falan ama birini kırmaktan acayip derecede çekindiğim için söylemek istediğim şeyler çok sert olacaksa çoğu zaman susuyorum sonra ben kırılıyorum baya gerizekalıyım sanırım ben ya :KK70: :KK70: :KK70:

ben de tamamen oyleyimmm :KK70:cok sert olanlari bir iki kisi haricindeki kimseye soylemem. Onlar da nazimi cekenlerimdir zaten.

Back
X