- 18 Nisan 2017
- 2.514
- 3.369
- 63
- Konu Sahibi sstsessizol
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürlerr
Teşekkürlerr![]()
Aynen tutmadıTahmininiz tutmadi mi?
Yoksa bir teze konu mu oluyorum?
![]()
yengeç burcu musunaynı ben
![]()
ya bnede ağzımı hiç tutamam. Geçenlerde yıllık izne ayrıldım. Bakkaa ekmek almaya gittim. Ooo sizi hiç göremiyorduk dedi adam. Hıı dedim 5 gün yıllık izin aldım. Akşam kocam geldi. Pardon diyor, bakkal senin izinli olduğunu biliyor o hadi neyse de 5 gün izinli olduğunu neden biliyor bana onu anlatır mısın dedi.balik ama su grubundan tutturduk galiba![]()
ya bnede ağzımı hiç tutamam. Geçenlerde yıllık izne ayrıldım. Bakkaa ekmek almaya gittim. Ooo sizi hiç göremiyorduk dedi adam. Hıı dedim 5 gün yıllık izin aldım. Akşam kocam geldi. Pardon diyor, bakkal senin izinli olduğunu biliyor o hadi neyse de 5 gün izinli olduğunu neden biliyor bana onu anlatır mısın dedi.![]()
Al benden de o kadar bunu soylesem ne var bunda diyorim ama çevremdekiler ufacik biseyi saf ayagina yatip soylemiyolar ben gördüğümü bildigimi soylerim hic bilmiyomus gibi yapamiyorim![]()
Burcun ne? Klasik yay gibi sanki. Başlığa yazdığın gibi çeneni tutmayı dene :)) içi dışı bir olmak çok güzel ama bir yandan çook kötü...Selam kizlar
Hemen baslayayim anlatmaya...
İçi dışı bir derler ya, tam da oyle birisiyim. Mesela icinizden biriyle tanisayim, biraz sicakligi hissedeyim, konu acilinca hemen baslarim anlatmaya kendimle ilgili seyleri ya da bana rahatsizlik veren durumlari vs vs...
(Bana sır olarak soylenen seyleri ölsem soylemem sadece.)
İcimde hic art niyet olmaz, anlattigim seyleri baskasina anlatir mi vs dusuncem olmadan anlatirim da anlatirimm... Daha sonra ise bir vicdan azabi, neden anlattin yine diye
Bana bi yardim edin kizlar nasil asicam bu durumu?![]()
Oh missss... İnsanlardan uzak durmak gerektiğini yine insanlar öğretiyor.Bende aynen böyleyim maalesef. Bu yüzden çok üzüldüm kırıldığım zamanlar oldu. Zamanla öğrendim. Millet çok fena. Seni konuşturuyor konuşturuyor sonra arkandan konuşuyor. Dertlerinle alay ediyor. Olmadık ortamlarda espri yapıyor(ya da yaptığını sanıyor) öyle öyle kırıla kırıla öğreniyorsun. Ama eskiye göre düzeldim. ( çok değil ama) şu an ki felsefem : az insan çok huzur![]()
Burcun ne? Klasik yay gibi sanki. Başlığa yazdığın gibi çeneni tutmayı dene :)) içi dışı bir olmak çok güzel ama bir yandan çook kötü...
Ne kadarda birbirimize benziyoruz anlatıp rahatlıyorum ama 5 dakika geçmeden ya birine anlatırsa ya da neden anlattım endişesi kaplıyor içimi mutlu olamıyorumYa kizlar inanin cok yoruldum su huyumdan.
Bi derdim olsun, illa hemen biriyle konuscam...
Derdim olmasina bile gerek yok.
Oof...
Detayli anlatmak da isterim ama... Cok uzuluyorum. Anlattigim seyi bi baskasindan duyma korkusu kapliyor tum beynimi![]()
Ne kadarda birbirimize benziyoruz anlatıp rahatlıyorum ama 5 dakika geçmeden ya birine anlatırsa ya da neden anlattım endişesi kaplıyor içimi mutlu olamıyorummutsuzluğumun sebebi benim
Bulursam sana da söylerim benim canım çok yandı bu yüzden hala aynıyım birde özen gösterip dikkatli davrandığım insanlar bana aynı dikkati göstermeyincr onları eleştiriyorum sonrada tedirgin oluyorum bir yalnızlık korkusu kaplıyor içimiah ah bi cozum bulsak keske
Bugun burcumu soran 100. kisi oldugunuz icin size bir odulum var demeyi cok isterdim ama maalesef
Balik benim burcum![]()