• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çenemi Tutamayışım :(

Allahım ya kendime benzetmek istemedim seni ama malesef bende balık burcuyum :KK70: eskiden bende öyleydim şimdi daha temkinliyim. Mesela dediğin gibi yazsan hayatımı devirir dökerim ama reel hayatta yani çevremdeki insanlara bunu yapmıyorum artk... Feleğin sillesini yiye yiye tabi :)) çok kırarlar seni burcun gereği ağlamaklı bişeysin sende kesin

ay hem de nasill, surekli her seye aglasam dursam, sonra bi gulsem, sonra yine aglasamm :KK48:

İnsallah atlatiriz cumleten tamamen:silah:

Bende öyleydim baktim karso taraf susuyor biriktiriyor o zaman susmaya basladim simdi konusuyorum elbette amaaaaa ful geyik asla kendimden bahsetmiyorum bahsetsemde asla açık vermiyorum ne gerek var. Birakirim karsi anlatsin dursun. Nasil olsa eşim ablam ve annemle sıkı arkadaşız baskasjna gerek yok

ay hem de nasill, surekli her seye aglasam dursam, sonra bi gulsem, sonra yine aglasamm :KK48:

İnsallah atlatiriz cumleten tamamen:silah:
Hele ki sende gebesin. Hayırlı uğurlu olsun :) bugun kuşla kuş oldum ağladım hıçkıra hıçkıra resmen valla psikolojimin şirazesi kaydı. Allah bize yardım etsin... Burçdaşım ♡ :))

Oh missss... İnsanlardan uzak durmak gerektiğini yine insanlar öğretiyor.
Tabi ki bütün insanlardan uzak durmayacaksın ki imkansız zaten. Ama enerjini alan,negatif,ikiyüzlü,yalancı vb benzeri insanlardan uzak duracaksın. O tarz az insan çok huzur :KK66: ayrıca pardon da insana insandan uzak durmayı uzaylılar öğretmez ayrıca. İlahi :rolleyes:

Selam kizlar :KK25:

Hemen baslayayim anlatmaya...

İçi dışı bir derler ya, tam da oyle birisiyim. Mesela icinizden biriyle tanisayim, biraz sicakligi hissedeyim, konu acilinca hemen baslarim anlatmaya kendimle ilgili seyleri ya da bana rahatsizlik veren durumlari vs vs...
(Bana sır olarak soylenen seyleri ölsem soylemem sadece.)

İcimde hic art niyet olmaz, anlattigim seyleri baskasina anlatir mi vs dusuncem olmadan anlatirim da anlatirimm... Daha sonra ise bir vicdan azabi, neden anlattin yine diye :KK42:

Bana bi yardim edin kizlar nasil asicam bu durumu?:cry:
Benim gibi saf var mı diye düşünür dururdum hep. Fakat anladım ki bu saflık değil iyi niyet temiz kalplilikmiş. Çünkü birini sevdiğimiz zaman herşeyiyle bizim gibi olacağını sanıp içimizi açıyoruz. Çünkü oda bizimle güler bizimle ağlar sırrımız sırrıdır diye düşünüyoruz. Fakat o işler öyle değil malesef. Acı acı yaşayarak öğrendim hepsini birbir. Aslında insanların güvenilmez yaratıklar olduğunu ve en ufak boşluğumuzu açığımızı aradıklarını çğrendim. Çok yara aldım çok ağladım insanlar neden böyle diye. Ama ne cevap bulabildim nede insanları değiştirmeye gücüm yetti. Yeri geldiğinde kendimi frenliyorum ama kalp temiz ya çoğu zaman olmuyor işte. Boşver hayat senin hayatın doğrularınla yanlışlarınl.a karşımızdaki insanlar sütten çıkmış ak kaşık değiller önce dönüp kendi kaba etlerindeki b.ka baksınlar. İnsanların ne düşündüğünüz umursamadığın an seni üzemeyeceklerini öğreneceksin ve işte o zaman mutlu olacaksın. :)

Tabi ki bütün insanlardan uzak durmayacaksın ki imkansız zaten. Ama enerjini alan,negatif,ikiyüzlü,yalancı vb benzeri insanlardan uzak duracaksın. O tarz az insan çok huzur :KK66: ayrıca pardon da insana insandan uzak durmayı uzaylılar öğretmez ayrıca. İlahi :rolleyes:

Ben uzaylılar mı öğretir dedim? Kimden uzak durmamız gerektiğini o kişi kendisi ispatlıyor zaten demek istedim. Konuyu saptırmandaki sebep ne yani.

Şunu bile anlamayıp basitçe espiri yaptığını zannedecek potansiyelde birine laf anlatmaya çalışmak... İlahi ben, yapıyorum öyle arada. :rolleyes:

Ben uzaylılar mı öğretir dedim? Kimden uzak durmamız gerektiğini o kişi kendisi ispatlıyor zaten demek istedim. Konuyu saptırmandaki sebep ne yani.

Şunu bile anlamayıp basitçe espiri yaptığını zannedecek potansiyelde birine laf anlatmaya çalışmak... İlahi ben, yapıyorum öyle arada. :rolleyes:
Canım hamilesin seninle tartışmaya girmek istemiyorum. Konuyu saptırmıyorum. İyi günler hayırlı doğumlar :KK66:

Back
X