Çenemi tutamıyorum ve zararı kendime oluyor

Lesia

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2021
158
-12
11
Merhaba kızlar, burada bazen çok sert tepkiler alıyoruz, bazen o sert tepkiler faydalı da olabiliyor. Bu yüzden bu konuda sizin fikirlerinzine ihtiyacım var. Bi kız arkadaşım var. Herhangi bir konuda yapmak istediğim şeyleri anlatıyorum mesela bi bakıyorum söylememin ertesi günü yapmış. Ya da daha önce yaptığım şeyleri yapıyor. Çok bariz şeyler bu arada. Bu benim için sorun değil hoşuna gitmiş yapmış, demek ki beğenmiş diye düşünüp, mutlu oluyordum. Bir süre sonra bana benim onu taklit ettiğimi ima etti. Tarih tarih etmediğimi onun tam tersine yaptığım şeyleri yaptığını gösterdim kanıtladım, kızdım ve bir süre konuşmayı kestim. Barışmak istedi, kafasının dalgın olduğunu, saçmaladığını vs. söyledi, kıyamadım barıştım. Şimdi de ben ne yapıyorsam kibar kibar eleştiriyor. Hevesimi kaçırıyor. Atıyorum ben şunu şunu yapacağım dedim, yap çok iyi olur vs diyor ama yaptıktan sonra bunun burası yamuk olmuş, şurası şöyle olmuş vs diyor. Ve bunu hep yapıyor. Daha hiç iyi bir yorumunu görmedim. 1 hafta önce rahatsız olduğumu söyledim ve bana benim eleştiriye gelemediğimi, iyiliğim için söylediğini söyledi. Sizce ben mi yanlış düşünüyorum? Öyle hissetmiyorum ve hislerime güvenirim ama size sormak istedim.

Son düzenleme:
Canınızı bir kere sıkmış. ikinciye şans vermişsiniz. herkesin düşüncesi, karakteri, huyu bir olamaz tabiiki. ama ben olsam üst üste rahatsız olduğum şeyleri gördüysem mesafe koyardım. bana ne o düşünsün ha üstelik eleştiriye gelemediğiniz söylemiş ya evet gelemiyorum derdim ben olsam. gelmek zorunda değilim sonuçta

Çok uzun zamandır arkadaşım, geçmişte bana iyilikleri de dokundu. Ama bi işe aynı anda girdik ve ben daha başarılı olduktan sonra değişti

Once sana taklitci diyor,sonra sen onun taklitci oldugunu ispatliyorsun.
Sonra tekrar arkadas oluyorsunuz.Simdi de hevesimi kaciriyor diyorsun.
Bir tane iyi yonlu yorumunu goremedim diyerek de ekliyorsun.
Yorum iyidir,bazen farkli(yada farki) gormemizi saglar.Ama sizinkisi baska.
İkiniz icinde bu arkadaslik bitmis,sadece gostermelik gibi geldi bana.

Çok uzun zamandır arkadaşım, geçmişte bana iyilikleri de dokundu. Ama bi işe aynı anda girdik ve ben daha başarılı olduktan sonra değişti
gerçekten bazı insanlar özellikle yakınının başarısını, mutluluğunu çekemiyor. istiyorlar ki en iyileri hep kendileri olsun. işte büyük ihtimalle bu arkadaşın da sorunu bu. bu iş kazanç kapınız mı peki? hobi gibi bi şey mi orayı pek anlamadım ama ben olsam ayırırdım her şeyi ennn kısa sürede. ortak işler gerçekten afedersiniz ama b*k çukuru illa bi yerde patlıyor

Enerji emen arkadaş tipi. Silin gitsin hayatınızdan.
Aslında bu konuyu bunları duymak için açtım. Uzun süredir yakın bi arkadaşım. Kendimden şüphe ettim sayesinde acaba ben mi yanlış düşünüyorum diyerek emin olduğum halde. Fakat düşününce fark ettim ki eleştirileri artık beni kötü etkiliyor. Onun eleştirileri sebebiyle herkesin çok iyi yaptığımı söylediği şeyleri bile bıraktığımı fark ettim bugün. Teşekkür ederim❤

Biz yakın arkadaştır, uzun zamandır dostluk var diye diye bu hareketleri sineye çeksek de ortada tek bir gerçek var: Gerçekten yakınınız olan, size değer veren bir arkadaş iyiliğinizi ister ve destekleyici olur, taklitten de kaçınır. Arkadaşınız hiç samimi değil…

Rica ederim

Çok uzun bir süredir arkadaşım olduğu için ve daha önce bana bazı iyilikleri dokunduğu için kıyamadım barıştım. Ve kendimden şüphe ettirdi beni acaba ben mi yanlış yapıyorum diyerek. Bu aralar evdeyim ve düşünmeye çokça zamanım oldu. Manipüle edilmiş gibi hissediyorum resmen kendimi. Fark etmeden onun eleştirileri yüzünden bi çok şeyi bıraktığımı fark ettim bu konuyu düşünürken

Bana iyi gelmeyen herkesi hayatımdan çıkarıyorum. Enerjimi düşürmelerine asla izin vermiyorum. Tavsiye ederim
Onu becerebilmekte mesele işte ben sanırım beceremeyenlerdenim özellikle arkadaşlıklar konusunda bazen insanları hayatımdan çıkarırken zorlanıyorum, aman boşver diyorum ama dediğim gibi bu aralar çok boş zamanım olunca bunları da düşündüm ve sanırım bunu yapmam en iyisi olacak Çok teşekkür ederim

Konunun başlıkla alakası nedir ben anlamadım

Onu yanlışlıkla yazdım ve düzeltemedim kusura bakmayın
Anladım arkadaş değil o bence iletişimi kesin gitsin, böyle insanlar sivrisinek gibiler enerji emerler sadece.

Önce taklit ediyormuş şimdi eleştiri. Gereksiz eleştiri gizli hayranlık derler ya sorun var arkadaşınızda hem de baya büyük. Benim merak ettiğim neden hala devam Etme çabasındasınız? Çıkarım hayatınızdan. Oh mis.

Değer verdiğim biriydi ve inanın siz bile söylediklerinden sonra affederdiniz sanırım. Beni seviyormuş gibi davranıp, destekleyip sonrasında eleştiri yağmuruna tutuyor. Uyardığımda da bana dost acı söyler, iyiliğin için gibi şeyler söylüyordu. Ben de salak gibi başlarda 2 hafta öncesine kadar haklı buluyordum

Ilk defa boyle bisey duyuyorum. Olumsuz yorumlari hoş degil ama pek normal gelmedi bana.taklit etmesi belki zevklerin ortak oldugunu gosterebilir ama herseyi elestiriyo psikolojik harp mi yapiyo bilemedim.

Elestirmek baska kantarin topuzunu kacirmak baska
Rahatsiz olmussunuz ve daha once bir kere huylanmissiniz da zaten
Ya mesafe edinin ya da salin bence

Ya da daha önce yaptığım şeyleri yapıyor.

Ama bunu da merak etmedim degil
Eski yaptiklarimi bile yapiyor kismini
Bunu nasil anladiniz ya
Ne kadar farkli seyler yapiyor olabilirsiniz ki de eski yaptiklariyla bile sizi taklit ediyor gibi hissediyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…