Çenemi tutamıyorum ve zararı kendime oluyor

B Yani demek istediğim ben yaptıktan sonra yapıyor. Ben mesaj silmiyorum haliyle söylediğim şeyler orda duruyor, onunda aynı şekilde. Ve genelde sosyal medyadan paylaştığımızdan arşivde tarih tarih görünüyor. Yoksa zaten kanıtlayamazdım.

Bence hiç uğraşmayın bu enerji vampiriyle. Salin gitsin. Çünkü gerçek arkadaş başarıyı gönülden paylaşır.

Bende birşeyleri yapmadan önce söylerdim. Bunun insanda başardım duygusunu tatmin ettiğini öğrendiğimden beri yapmıyorum. Cidden böyle daha istikrarlı gidiyor hayatım çok şükür.
Diğeri su birisi bişeyi eleştirdiğinde sen daha iyisini yap diyorum.

Sanırım başta söylediğinizi Beyhan Budak'ta bir videosunda söylüyordu. Kesinlikle çok doğru, aynı zamanda hevesle anlattığınız şeyi anlattığınız kişi yapınca hiç heves kalmıyor insan da. Bundan sonra yapmadan hiç birşeyi kimseye anlatmayacağım. Teşekkür ederim

Eski günlerin hattına da olsa ben arkadaşlığımı sürdürmeme kararı aldım artık. Enerjimi silip süpüyorlar. Ben iyi düşünsem de sonunda olan yine bana oluyor. Yediğim kazıklar yine aklıma gelince sinirlendim. Ömür törpüleri

Planlarınızı başkalarına hele ki kendini değersiz hisseden insanlara anlatmayın . Başkalarının sözü ile de yaptıklarınızi yapmaktan vazgeçmeyin . Ola ki eksik yanları vardır ,bırakarak değil üzerinde çalışarak duzelirler zaten . Hem bu olumsuz düşüncelere,kisilere zaman bırakmamış, hem de kendinizi geliştirmeye devam etmiş olursunuz .

Mesafe mi koysanız ? Çünkü insanın her şeyinin eleştirilmesi hoş bir durum değil. Arkadaşınızın bir sorunu olabilir ona da kızmayın ama size iyi gelmiyorsa (gelmemesi normal) yapacak başka bir şey de yok gibi görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…