Çenen kopsun gökçe !!!

laf aramızda kilo vermeyi istiyorum ama anam burda ne kahvaltı var,ne sulu yemek nasıl başarıcam bilmiyorum ..Sağol tatlım inşallah sende çok mutlu olursun
Yemeden zayiflayacan .. gerci oranin yemekleri bana garip geliyor ama denemek lazim cine gidipte meshur yemeklerinden yememek olmaz adamlar istahli yiyor :) saka bir yana yemek kismi buyuk problem olsa gerek anca hamburger falan bize uyar gibi onude surekli yemek olmaz tabi amin abla insallahhh cumlemizz

ben ilk girdiğim evde kaybolurum değil ki çinde kaybolmak
heralde döne dolaşa izmire gelir o firmayı yıkardım

Yanlislik oldu galiba. Kiskanckiz nicki benim değil. ....

Hanımefendicim zannediyorum benim konularım sizi açmaz ,rica etsem topiğimi bulandırmasanız ve polemik yaratmasanız diyorum ..Yok illa ki ben seni sinirlendirmek istiyorum ,canım sıkılıyor derseniz o zaman sizin anlayacağınız dilden konuşacağım bilmem anlatabildim mi ?

ben konuda sizi çok haklı buldum ben olsam daha da abartırdım durumu insan bilmediği yerde daha tedirgin oluyor.

Yok yok ciddiyim sizler sorunlusunuz. Sizi magdur edenleri uzdugunuz için pismanlik duyuyorsunuz. Bu bana ilginc geldi. Bundan dolayi sorun ne dedim bu bir.
Ha bu arada benim kiskanacak bir durumum yok cok şükür. 1 yıl Çince egitimi aldim merak etmeyin siz. Yani bildiğim bir seyi kiskanmak bana göre cok sacma. ..

oldu o zamaaaannnn size iyi günler ...

çin gibi bir ülkede seni öyle bırakıp gidiyorlar sen de aman keşke o kadar bağırmasaydım diyorsun ayrıca sen söyleynce mi akılları başlarına gelmiş demek başına bişey gelse orada hiç umurlarında olmayacak böyle firmalar kapatılmalı çocuk emanet ediyoruz yaptıklarına bak.

iyi yapmışsın gökçe boşver
sen şimdi ordaki düzenini oturtmaya çalış
gayet iyi bir para almışlar
hakkını verseymişler
hiç te vicdan yapma

Dünyanın parasını ödemişsin
Az bile söylemişsin
Oda işini hallettiler mi şimdi, tek kişilik odan var mı ?
Çözmedilerse aynen devam et

vicdan durumunu anlıyorum ama onlar da ee gökçe nasıl gidiyor demeyeceklerdi, nasıl gittiğini bilen sensin sonuçta, gerilmiş sinirlerini, süper gidiyor harikasınız deyip sinsice web sitesinde adlarını geçirerek mi yapacaktın, sinirini boşaltman şu bakımdan iyi olmuş yazıyı bu kadar ağır bir dille kaleme almassın artık. :)

Dünyanın parasını ödemişsin
Az bile söylemişsin
Oda işini hallettiler mi şimdi, tek kişilik odan var mı ?
Çözmedilerse aynen devam et

Oda işini kendim hallettim ,iki kişilik odada tek başıma kalıyorum ama her gün ya birisi gelirse diye endişe yaşıyorum ..Çözmediler tabii o kadar çirkefleşmesem bizim elimizden geleni yaptık demeye başlayacaklardı ama dedi ya web sitesinde adınızı yazaıcam falan diye o zaman paçaları tutuştu vır vır vır aradılar açmadım ,mail attılar iki tane cevap verdim bir daha mail atmayın saygılı olun ,mahalle kavgası yapmayalım dedim şimdilik ses yok bakalım ...

Vicdan falan yapmıyorum artık her şey para olmuş parayı alana kadar paşam,sonra eeee biz ne yapalım ..Yazık valla ya sinir oluyorum öyle bir kaleme alacağım ki onları bir daha Çine adam göndermeyi rüyalarında görecekler artık ...

iyi yapmışsın gökçe boşver
sen şimdi ordaki düzenini oturtmaya çalış
gayet iyi bir para almışlar
hakkını verseymişler
hiç te vicdan yapma

Bence de iyi yaptım ,benden sonra kaç tane insan daha dünyanın değişik yerlerine gidip iki gün ağlayacaktı onlar kaleme almıcam zannediyorlar ama yanılıyorlar..Siz siz olun tanıdığınız veya sizlerden yurtdışında eğitim düşünüyorsa 10 bin defa araştırsın yoksa kimsenin umrunda olmuyor ne halde yaşadığınız ...

Bence e umurlarında olmayacak ,tehdit etmesem avukata vericem web sitesinde yazıcam rezil edicem sizi demeseydim de umurlarında olmayacaktı ama yaptıklarını yanlarına hiiiçççç bırakmıcam ...Adam gibi yapsınlar işlerini ,evet ben 28 yaşındayım ama buraya 17-18 yaşında çocuklar geliyor yazık günah değil mi ? o çocuklara biri anlattı bir çocuk gelmiş çocuğu atmışlar odaya hadi eyvallah ...Çocuk iki gün bişi yememiş herkes girişken değil hemen çıksın bilmediği bi yerde dolaşsın belli ki korkmuş ..İki gün ağlamış günah valla ya..

Siz başınızın çaresine bakabilmişsiniz. Ama bakamayabilirdiniz de. Bir başkasının başına gelebilecek daha kötü şeyleri engellediniz belki bu kadar tepki göstererek.

aynen...ben sizin yerinizde olsaydım oturur ağlardım şirkete yalvarırdım onlarda beni saf gördükllerinen oyalayıp iyice sömürürlerdi. ama siz en uygun olanını yapmışsınız. hakkınızı hakarete varmayan ifadelerde belirtip yaşananlara tepkinizi göstermişsiniz. bravo.. bu dönem yurtdışındaki hayatınızda başarılar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…