Cennet kokulumun bana gelisi.. dügün günüm..

Çok güzel anlatmışsın ya Allah hepimize böyle güzel doğumlar nasip etsin inşallah

ne güzel 3 ay cabuk gecsede bende kucağıma alsam bebişimi ama hamilelikte çok güzel bebişimide merak ediyorum bende normal doğum istiyorum her ne kadar tırssamda inş.herşey yolunda gider bende her gün yürümeye çalışıyorum 4.katta oturuyorum merdivenlerden inip çıkıyorum bakalım etkili olucakmı

ayy ne gusel anlatmıssın ole...basını okurken guldum..sonunda agladım tutamadım kendımı doluverdı gozlerım...Allah analı babalı buyutsun canım benım....darısı bızlerın basına...sewgıler

allah razi olsun güzel dilekleriniz icin hepinizden.. rabbim sizlerinde gönlüne göre versin insallah.. isteyen herksein kucagini doldursun, bu sevgiden mahrum birakmasin insallah

cerezim yaaa ben doğum hikayeni yeni okudum.o yüzden mesajım yoktu kusuruma bakma.
çok güzel anlatmışsın doğumunu.tüylerim diken diken oldu.kıs cerez bide horladın hee valla bravo sana.şanslıymışsın doğum ağrın olmamış fazla.
küçük meleğinle bir ömür birlikte olman dileğiyle.çook
öpüyorum sizi canım arkadaşım benim. Şeniz

okadar duygulandım kı anlatamam..
ben sezeryanlıyım..
ılk buluşma bende daha bı uykulu olmustu..
allah sana bağışlasın canım..ömrü uzun olsun..

hepsi 8 saat icinde oldu bitti canim.. evden ciktik.. 8 saat sonra kcagimdaydi minik farem..
he arada sekerleme yapmisim.. uyku gibisi yok.. son tatli uykum o sekerlemeaymis zaten fundam :roflol:

canım Allah analı babalı büyütsün çok güzel anlatmışsın valla
doğumunda çok kolay olmuş darısı tüm hamişlerin başına

ne güsel anlatmışsınız yaa Allah analı babalı büyütsün...Rabbım anzarlardan korusun miniğimiziiii

canımmm yaaa ne kadar güzel anlatmışssın allah bana da senin gibi doğum versin.. gözlerim doldu ağladım 15 gün sonra bende doğuracağım...

harika anlatmışsın :) bu kadar rahat olman ne hoşmuş.. darısı başımıza inşallah :)

allah hepinizden tek tek razi olsun.. rabbim evlatlarimiza saglikla ömür yazsin insallah..
hamile olanlari tek avazda kurtarsin hamile kalmak isteyenleride cok yipratmadan o mutlu haberi almayi nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…