cennete düştüm

Kaderiminoyunu, kimse sana birşey yapamaz. İsterse bütün dünya kötü bilsin seni, sen kendini bilmiyor musun? O değil de sen güçlü durmazsan bebeğin doğduğunda onu nasıl koruyup kollayacaksın, güçlü olmayı nasıl öğreteceksin? Artık kendini geç, çocuğun için. Eşin değişmeyecek orası belli. Bari sen evladının sağlam karakterli biri olarak yetişmesi için çalış. Anneden ne görürse öyle büyür çocuk. Sen çekingen, zayıf göründüğün için oluyor bunlar. Biraz arıza olmak her zaman iyidir.

kızlar merhaba nete giremiyorum yaa sizsiz kaldım telimden de giremiyorum bozuldu tel.....bayramda kimseyle karşılaşmadım çok şükür....ama görümcem doğum yaptı hastaneye ziyarete gittim....o adamda ordaydı hiç bişey demedim hayırlı olsun falan....o da bana hoşgeldin bile demedi yüzüme bakmadı terbiyesiz şey...eşime güle güle dedi giderken ....gittim diye biraz gururum kırıldı gibi geldi ama yapacak bişey yoktu..görümcem çok memnun oldu gitmeme....evlerine gitmem tabi ..eşim arada gidiyor bebeği sevmeye ...bana baskı yapmıyor artık....iyiyiz buaralar mutluyuz allah bozmasın....öyle işte benden haberler kızlar

merhaba arkadaşım. yeni evin hayırlı uğurlu olsun inş. allahım çok mutlu olmanızı nasip etsin. canım bende 2 sene kayınvalide evinde oturdum üstüne bide üni okuyordum okul falan çok yorucuydu bide ayrı eve çıkarmak istemiolardı güç bela ayrı eve çıktık başta çok mesafe koyamadığım için bi takım problemler yaşıyoruz onun için bak sen daha yeni ayrı çıkmışsın nasıl alıştırırsan öyle giderler o kadar sorun olmuş yemek falan muhabbetlerine girme. çok yüz verme eşini bi şekilde onları dinlememeye alıştır ve eşini mümkün olduğunca yalnız gönderme annesine (bunu yanlış anlamayın lütfen çünkü etrafımdakiler dahil kim eşini yalnız ailesine gönderirse daha çok dolduruyolar) biliyorum görmek istemeyeceksin ailesini ama bi orta yolunu bularak 2 haftada 1 10 günde 1 beraber gidin ve kayınvalidenizi evinize çok alıştırmayın sonra kendi evlerinden daha çok benimsiyorlar. allah bebeğinizi sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin. eşinizle de çok mutlu huzurlu bol muhabbetli olmanızı diliyorum...allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inş.:

allah inşlh bundan sonra mutlu olmanı nasip eder....bende kayınvalidemle birlikte oturuyorum ayrı evim olsun çok istiyorum ama maalesef imkansız.bi sorunum yok çok şükür kayınvalidem çok anlayışlı hayatıma karışmaz ama ayrı evim olsun çok isterdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…