cennete düştüm

o kadar çok sevindim ki anlatamam canım ya çok çektin ama sabrının mükafatını aldın çok şükür... Rabbim o sıcacık huzur dolu yuvanda eşin ve doğacak bebeğinle mutlu mesut yaşamayı nasip etsin inşallah..

saol canım derdime ortak olduğun için
bilmiyorum bana kalsa hiç görüşmem ama eşim huzursuz oluyor ablam evime hiç gelemedi deyip üzülüyor...dayı olucam hiç gitmeyecekmiyiz sevmeye diyor....sen git diyorum ben sensiz gitmem biyere diyor.....bayramda sanırım biraraya gelincek..babasıda çok huzursuz oluyomuş...herşeyi unutcaksınız diyor....çok sıkıntı başıo içime

Canım çok çok sevindim. Eski konularindan biliyordum seni çok uzulmustum. Ama bu haberi alınca senin için öyle sevindim ki ) cok cok mutlu olursun insallah evinde bebisin de hayirli olsun saglikli dogsun. Güzel haberler üst üste gelmiş :)

Canim esini kendine baglamaya calisma ablam gelemedi diye uzuluyorsa sende babamin evinde ne rahattim cok ozluyorum babamin evini her an tekrar gidebilirim de hicbise umrunda degilmis gibi davran. Hicbise yapmak zorunda degilsin kimsenin kahrini cekmek zorunda degilsin seni her an kaybedebilir sonsuza kadar esin bunu anlasin artik

kaynanam we görumcem beni hakkımda iyi doldurmuşlar milleti.eşimin akrabaları bana soğuk dawranıyor.şuan toplandık bayram içn.sanki herkez bana nefretle bakıo kadınlar özellikle

Eski konularını bilmiyorum canım ama ayrı evde oturmak gibisi yok en azından huzur verici yani.Hayırlı olsun senin için Allah huzurunuzu,mutluluğunuzu artırsın yeni yuvanızda.

kaynanamlardayız butun sülale.görumcemler yk allahtan gelmediler çk şükür..bayramıda böylece atlatıyorum galıba.bide doğumunu atlatsam .ziyarete gidemem.gitmeyince beni kötu bilenler dahada kötülücekler .ama ben o adamla karşılaşmak istemiyorum..

dokunmakalbime send beraber oturuyn galiba..allah kurtarsın ne diyim.ama dünyaya yeniden gelmiş gibi oldum.

ewet canım ama artık o kadar yakınmıyorum benimhayatım roman olur neyse
bunada şükür catım akmıyor karnım doyuyor rabbim evsizlerde nasip etsin sokakda yaşayanlara naylon cadırda yaşayanlara
amin canım güle güle otur
kimseyi duyma hakkında konuşanları ne yapacaksın sus diyemezsin ya

canım senin sorunun ne bılıyor musun? herkesi kaale alman.
boşver arkadaş kim ne düşünürse düşünsün
senın eşinle aran iyi ya gerisi tırt yani

Son düzenleme:
surender abla sanki beni linç etcekler.korkuyorum galiba.okadar güçlü değilim..artık herşeyibekliorum.ne anlattılarsa bukadar.

canım sana öyle gelıyor :) seni niye linç etsinler.
hamılesın sen böyle yapma bak, bebeğine zarar
onlar etki altında kaldıklarından bakıyorlardır. ya da sana öyle gelıyordur
bir tanesı bıle sana laf edemez bunu bil

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…