- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
kaderiminoyunu senin konuların bana dert olmuştu yeminle
çok şükür çıkmışsın.
Allah geçime de yardım eder, huzurunuza da.
bu kadar tantanadan sonra nasıl görüşürsün o insanlarla bilemiyorum canım ama o evden kalmandan daha kötü değildir emin ol.
doğuma falan gidersen de gözünaydn dersin sıkı fıkı olmaya gerek yok neticede. zaten o kadar akraba vs derken sen arada kaynarsın
sonra yine döneceğin kendi evin
kaynanam we görumcem beni hakkımda iyi doldurmuşlar milleti.eşimin akrabaları bana soğuk dawranıyor.şuan toplandık bayram içn.sanki herkez bana nefretle bakıo kadınlar özellikle
ayrı ewe çıktım arkadaşlarım .çok mutluyum allah beni kurtardı.şımdi gerıye dönüp baktığımda kocaman yalan göruyorum .haksızlıklar yalanlar ...lutfen kimse buhataya düşmesin.
dokunmakalbime send beraber oturuyn galiba..allah kurtarsın ne diyim.ama dünyaya yeniden gelmiş gibi oldum.
kaynanamlardayız butun sülale.görumcemler yk allahtan gelmediler çk şükür..bayramıda böylece atlatıyorum galıba.bide doğumunu atlatsam .ziyarete gidemem.gitmeyince beni kötu bilenler dahada kötülücekler .ama ben o adamla karşılaşmak istemiyorum..
surender abla sanki beni linç etcekler.korkuyorum galiba.okadar güçlü değilim..artık herşeyibekliorum.ne anlattılarsa bukadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?