cennete düştüm

Kaderiminoyunu
İş ayrı eve çıkmakla bitmiyo ama sen bunca şeyin üstüne eşinle içtiğin çaydan mutlu musun cidden ?

Ayrı ev zaten olması gereken bir şeydi, sana kimse bir lütufta bulunmadı yani
Bunu bil en azından
Ona şükran filan borçlu değilsin
Dahası var, gelen giden sana bağırırken evden kovarken sadece izleyen ve onlarla muhabbete devam eden adama hatasını göstermelisin

Yapmıyo, etmiyo deme lütfen
Eve de öyle diyodun, bak ısrar edince oluyomuş
Ama yok sen ayrı eve çıktık diye yelkenleri suya indirir bi de çay demler gülücükler saçarsan adam kendini kahraman sanır tabi

şuan kaynanamlardayız :-( çk sıkıldım dun geldık bır gece kaldık bugece maç war onu izlicekler öyle gidicez ewımıze..aklıma hep eski gunler geldi.nasıl durmuşum allahm burda..şimdi gidecem die rahatım.allahm çok şükür.

misafir gibi olmanın werdiği rahatlık war içmde.eskiden olsa böle oturamazdım.kaynanamın söylentileri batardı bana.ama şimdi umrumda değil.bana ait bi sorumluluk yok şimdi bu ewde.çk şükür.

eski odam bomboş duruyor..nekadar dert çektim o oda da.nekadarda gözyaşı war orada..nekadar masum duygularla girmiştım oraya.we nekadar da acı çektim..azönce şöle bi geçtim odanın yanından..aralanmış kapıdan acılarım geldı gözumun önune.ne suçum wardıki? okadar gözyaşı dökecek o odada?

o oda şimdi bana hapishane odası gibi geldi.sanki bir mahkum tahliye olmuş odası boşaltılmış gibi...bir mahkumun 1senelik hayatını yaşadım we özgürum artık..allahm bu durumdaolanlara yardım etsin .çok duygulandım.ama çok şükrediyorum

kuzum, anlamadigim su, onceleri hakli olarak tek maas ile mumkunati yok eve cikamayiz diyordun...sonra birden pat diye ciktin dedin ki, ayri eve ciktik, sorunlar halloldu...yani bu kadar kolay miydi?esinin maasi 1000 lira idi yanlis hatirlamiyorsam...yani simdi bu maasla nasil hem kira hem bebek bakacaksiniz, onu anlayamadim...malum sen de uzun sure calisamayacaksin...hadi hergun patetes yiyorsunuz diyelim, bebisin masraflarini kisamayacaginiza gore...ya esinin ailesi yardim ediyor olmali ya da seninkiler...

çk buyuk sorunlar oldu we çıktık..yapacak bişe yok geçinmek zorundayız.idareyle biyerlere warırız elbet..zorluk çekmedn bişe olmaz..bebek rahmetiyle geliyo.korkmuyorum.rabbim büyük..esim geçinemeyiz diodu benim hep cesaretim wardı..bazen hakweriyodum sadece o kadar.arada ailem yardım ediyor illaki.gıda konusunda özellikle....yapacak bişe yok allah herkeze yardım etsin..

Çok sevindim senin adına... Allah güle güle oturmayı bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

Bazen bir cinnet her şeyi çözüyor, sen evi terketmeseydin, ayrı ev olmadan gelmem demeseydin, eşinin ayrı eve çıkma mevzusu lafta kalacaktı, hiç cesaret edemeyecekti...

Gözün Aydın darısı başıma ilk konularından hiç böyle sonuç beklemıyordum geçim sıkıntısızamanla hallolur önemli olan iç sıkıntın bitti insan eşiyle başbaşa olsunda çorbayada razı gelir

Eniştenizle karşıkarşıya geldiniz mi? Eşinle hala sıkı fıkı oluyorlar mı?

annem 10 yıl babaannem ve amcamla aynı evde yaşamak zorunda kaldı.hep şöyle dua ederdi

"ya rabbi ,kızlarımın 1 oda da olsa kapıları ayrı,yolları sapa evleri olsun,sen onları koca ailesinde yaşatma" derdi

gerçekten öyle tüm genç kızlara benim duamda bu.ben hiç yaşamadım bu durumu ama zorlugunu tahmin edebiliyorum.adınıza sevindim güle güle huzurla oturun

sewgicankurt hayır gelmedik biraraya eşime söledm kurbanda beni köye göturme onlarla karşılaştırma dedim tamam dedi hç üstelemedi.görusmuyo son zamanlarda.zaten 2kere göruşmuştu.kurbanda gorumce doğurckmış köye gelemiceklermiş herald .gelmezseler göturur eşım heralde.şimdide doğuma kafa takıym hastaneye falan gitmeyince ben nolck acaba.herkez peşimdn konuşur.esimde zorlamaz inş.

galiba kayın valideyle oturuyordun bebegin ugurlu geldi yeni evinde huzur ve mutlulukla bebegini gule gule buyutmen dilegiyle bizlere de dua et darısı bizim bebek isteyen annelerin olsun tatlım...

kaderiminoyunu senin konuların bana dert olmuştu yeminle
çok şükür çıkmışsın.
Allah geçime de yardım eder, huzurunuza da.
bu kadar tantanadan sonra nasıl görüşürsün o insanlarla bilemiyorum canım ama o evden kalmandan daha kötü değildir emin ol.
doğuma falan gidersen de gözünaydn dersin sıkı fıkı olmaya gerek yok neticede. zaten o kadar akraba vs derken sen arada kaynarsın
sonra yine döneceğin kendi evin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…