Cennetteki Meleklerimize Yazdığımız Mektupları Paylaşalım

canım çok sağol allahın takdiri dayanmak zor ama Allahın takdiri benimle acımı paylaştığınız için çok sağolun Allahım kimseye evlat acisi vermesin kurban olduğum ALLAHIM

burdaki mektupları okudukça öyle duygulandım ki.Allahım hepiinize sabır versin arkadaşlar.Ne kadar zor bi durum yerinize kendimi koymaya çalışıyorum,koyamıyorum.Melekleriniz cennette sizi bekliyorlar ve birgün mutlaka o dayamadığınız kokularını doya doya içinize çekeceksiniz.Başka evlatlarınız olacak.Yerlerini dolduramayacak elbette ama hepsi ayrı bir can ayrı bir koku.Bir avuntu işte.Allahım birdaha yaşatmasın o acıyı ne sizlere,nede kimseye.Hayatınız boyunca hep mutlu olun inşallah...

allah razı olsun tuğcecim ALLAHIM kimseye evlat acısı vermesin takdiri ilahi onlar bizden önce gittiler cennete inşallah cenneti hakeden kullar oluruzda onların yanında oluruz:Saruboceq:

allah razı olsun tuğcecim ALLAHIM kimseye evlat acısı vermesin takdiri ilahi onlar bizden önce gittiler cennete inşallah cenneti hakeden kullar oluruzda onların yanında oluruz:Saruboceq:

inşallah canım.Allah varsa diğer evlatlarınıza uzun ömür versin yoksada hayırlı ve sağlıklı bi evlat...Gerçekten çok zor ama yaşamak istemesekte yaşamak zorunda olduğumuz şeyler var işte.Keşke kaderimizin bazı bölümlerini değiştirebilsek...

canım isyan etmek ne hattimize allahın takdiri yapcak bişey yok kurban olduğum allahım herşeyin en iyisini bilir hayırlıysa daha çok evladımız olur inşaallah

[/QUOTE]

yavrummm kuzum minik bebeğim ne desem ne anlatsam rmine baktıkça ağlıyorum
annesi allah sabırların en büyüğünü versin sana ve tüm annelere
gülşah035 ne desemki bilmiyom ki canım

merak ettim bebeğin öykü neden vefat etti

Son düzenleyen: Moderatör:
canım melegım uzun bı sureden sonra zıyaretıne geldım ama annene kızma tamammı kuzum ben oraları bırakıp gıtmek zorundaydım bıtek senı orda bırakıp gelmek cok zor geldı ama gelmeden yanına gelıp uzun uzun ızledım senı sonra hemen mezarını yaptırdı baban ınankı okadar cok sevyorkı baban senı dayanamıyoruz sana bızı affet ordan cook uzaklara geldık dıye senı seven annen:gitme::gitme:

canım üzülme neolur inşallah sonsuz ömrümüzde kavuşacaz onuda üzüyosun
hem biliyomusun sen onu ziyarete gittiginde o seni gördü ve her dedigini duydu
yanındakilere annem ve babam deyip sevinmiştir
onlar mezarlarına gidildiği zaman görür ve duyarlar bak araştır dini bilgilerde bulacaksın
ve bi yerde okudum her cuma gecesi yeryüzüne inip ALLAHIN selamını getirirlermiş
onlar hep bizimle isyan etme tamam sevin kızın çok güzel bi yerde daha mutlu hem ALLAHIMAşükürler olsun

canım kıme cevap yazdın bılmıyorum ama dogru dıyosun ahırette onlar hep bızımle olucak ama burdada cok zor dayanmak onlarsız bır hayata tez zamanda kucaklarımız dolar ınsallah

canım kıme cevap yazdın bılmıyorum ama dogru dıyosun ahırette onlar hep bızımle olucak ama burdada cok zor dayanmak onlarsız bır hayata tez zamanda kucaklarımız dolar ınsallah

sana yazdım canım dayanmak zor ama ALLAHIM sabrını veriyor sabır canım sabır
YÜCE RABBİM HERŞEYİN EN İYİSİNİ BİLİR

ben henüz o duyguyu tatmadım yani annelık duygusunu ama yazdıklarınızı okuyunca içim cok kotu oldu yegenlerım geldı gozumun onune bole bı acıyı allah kımseye vermesın hepınıze sabır diliyorum Çok üzgünüm çoook

amin canım ALLAHkimseye o acıyı yaşatmasın düşmanıma bile çünkü evlat bam başka ALLAHINtakdiri elden gelen bişey yok

Rabbım hepinize sabır versin Şu mübarek günde dualarınız kabul olsun sizinde kucaklarınız boş kalmasın inşallah inanın yazılanları okuyamadım bir kaç satırdan sonra çok zor bu acıyı yürekte taşımak sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…