- Konu Sahibi MelegimveAskim
-
Rabbım hepinize sabır versin Şu mübarek günde dualarınız kabul olsun sizinde kucaklarınız boş kalmasın inşallah inanın yazılanları okuyamadım bir kaç satırdan sonra çok zor bu acıyı yürekte taşımak sabır versin
evet canım hakkımızda hayırlısı ınsallah buarada benın bebegım erkektı kayra batın neyse kıb:kedi:
meleğimaşkım dolaşıyodum senin yazını okudum...........inanılmazüzüldüm yaşadığın şeyler çok acı biliyorum çünkü bende yaşadım..16 haftalık hamileydim güle oynaya dr gittim..hem cinsiyetini merak ediyorum....muayenede dr biterslik var suyun azalmış dedi.......inan dünya başıma yıkıldı.....sonra büyük ultrason falan ..meğer böbrekleri gelişmemiş doğsada yaşamazmış ..bebeğimi doğurttular sonra bi kutunun içinde verdiler bize ve ben dört sene olmasına rağmen mezarına bi kere bile gidemedim.........sabret güzelim o zaman bende dünyaya küsmüştüm şimdi güzel allahım bize hiç düşünmediğimiz halde ..bir melek daha gönderdi.......4 aylık inşlah sanada nasip eder..
kaç ayliktı kayra benim ki 6 aylıktı
ben 6 aylık dogum yaptım canım malasef dr benım ıznıme bıle bakmadan serklajmı alıp dogum yaptırdı
canım üzülme ALLAHbidaha verir insallah çok zor ama sabır benim ki yuasına girecek ti ama vefat etti
allah sanada sabır versın tez zaman da kucaklarımız dolar ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?