- 31 Mart 2008
- 5.857
- 76
- 163
- 37
- Konu Sahibi MelegimveAskim
-
meleğim bugun benımleydın sıkıca sarıdım sana doyasıya optum ama bırtek olsun gozlerını acmadın bana melegım bakmadın annene
meleğim aşkım üzülme isyan etme ALLAHAkarşı gelemeyiz dayan evlatlarımız daha güzel bi dünyada annelerini bekliyorlar bu dünya 3 günlük sınav inşallah cennette kavuşuruz onlara dayanmak çok zor ama takdiri ilahi dayan ben oğlumu odadaki beşiğini yerini düşündükce içim acıyo ama takdir ALLAHTANonlar bizim meleklerimiz dayan ALLAH a şükret ne kadar güzel bişeye laik görüldüğünü düşün ALLAHIMAkurban olurum o herşeyin en iii sini bilir
Ben de kendi meleğimi, minik Yıldız Defnemi çok özlüyorum. Kasımda 2 yıl olacak onu kaybedeli. 2 yıldır onu düşünmeden geçen bir günüm yok, miniğimle geçirdiğim 5 ay bir ömre bedeldi.
melegim ve askim mektubunu esimle aglayarak okuduk.o kadar guzel ifade etmissinki duygularini yuregine saglik.bende 36 haftalik hamileyken oglusum kalp atislarini durdurmus anne ve bbasina vedea etmis.tam bir hafta oldu kendimizi nasil toparliycaz bilemiyorum.allah sabir versin herkese aglayan gozlerimizi tekrardan guldursun hepimizin.
meleğim ve aşkım
inan ne diicemi bilemiyorum Allahtan sizlere sabır dılıyorum gerçekten çok zor bi deneyim Allahım bende karnımdakı bebeğimi kaybetme riskindeyim benımde 2 aşılama ve ilk tüp bebek denemem oldu bu ilk bebeğim ama dr kalbi atmıyo yavaş gelişiyo dedi 7 haftalık olması gereken bebek 5 haftalık diyo şimdi ben diken üstünde son ana kadar bekliycem bebeğimi kaybetmemek için savaşıyorum veren Allah alan Allah sadece dua edebiliyorum ve sizlerede tekrar başınız saolsun diyebiliyorum yutması kolay bi lokma diil bu sözler inanın çok zor çokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?