Cennetteki Meleklerimize Yazdığımız Mektupları Paylaşalım

Zeynebim bu mektubu sen mi yazmıştın yavruna. ‘Evladı vefat etmiş anneye öneriler’ topiğinde Ay-hal arkadaş paylaşmış, okumuştum.Çok etkileyici,isabetli bir yazı.Allah razı olsun

Tabi kardesim soylediklerine sonsuz katiliyorum rabbimden hep hayirlisini diledim dilerim de...
Ben o yazimda keske onlarin da fani dunyada yasayip ebedi dunyalarina donecekleri kadar zamanlari olsun isteyerek yazmistim yanlis anlasildim sanirim...
Tabi gorup koklayip belli bir zaman gecirip kaybetmek cok daha zordur ben bile dokuz ay karnimda tasidigim canim icin yaniyor kavruluyorum...
Oysa ki oyle bir veda etmeyi rabbim kimselere yasatmasin yasayanlara rabbim sabirlar versin...
Ben o yazimda keske bizim evlatlarimiz da her canli gibi dogup buyuyup yasayip ölselerdi demek istemistim...
Allah ne verirse hayirlisini versin insallah...
Rabbim der ki sizin hayir bildiklerinizde şer , şer bildiklerinizde hayırlar gizlidir siz goremezsiniz...
Yanlis anlasilma icin hakkinizi helal edin ❤

M MelegiminAnnesi canım başın sağ olsun. Rabbim bir daha evlat acısı göstermesin.Minik kızınla cennette buluştursun.Kaç yıllık evlisin? Başka çocuğun var mı canım?
32 yaşındayım 2 yıllık evliyim ilk bebeğimdi,ilk yeğendi,ilk torundu eşiminde benimde ailemde başka çocuk yoktu, herşeydi dünyaydı... İlk doğduğu an gördüğümde şükrettim Allaha ve dua ettim benden alma Allahım diye. Yüzüne bakarken ona olan sevgimden ağlardım. Tek tek parmaklarını öperdim emzirirken altını değiştirirken ayaklarından öperdim.

Canım kardeşim asıl sen hakkını helal et.Ben sadece senin vesilenle ‘Allahtan isteyeceklerimizin en iyisini isteyelim.Yaşanmış hikayelerdekimgibi eksik dilek dilemeyelim’ diye bir kez daha hatırlatmak istemiştim.Seni Allah için seviyorum canım.Rabbim elinden tutsun.Allaha emanet ol

Allah razı olsun canim benim
Tabi kul kulun yanlışını dogrulamalı
Dogru yola sevk etmeli o yuzden senden allah razı olsun canim
Sevgimiz karşılıklı inan ben de seni seviyorum yazılarında destegini hissediyorum
Hele bana o sabah ezanı kalkıpta dua etmen ; allah ne muradın varsa versin insallah duaların kabul olsun insallah...
Senin gibi selim dinini bilen annelere kadınlara bu dunyanin cok ihtiyaci var ; allaha emanet kardesim .

Canım benim yüreğim yandı kavruldu.Rabbim minik kızınla ebedi cennetlerde kavuştursun,cennette doya doya sev öp kokla İnşallah.İnna lillahi ve inna ileyhi raciun.Hepimiz öleceğiz ve önden gönderdiğimiz bebeklerimizin yanına gideceğiz güzel kardeşim.Ama güzel bir sabırla sabır göstermemiz lazım canım benim.Bir an önce ölmeyi isteyerek değil de Rabbimizden hayırlı uzun ömürler isteyerek sabretmeye çalışmalıyız. Rabbim sana da hayırlı uzun ömürlü yavrular versin.

Allah senden de razı olsun kardeşim.Senin yazılarında da derin evlat hasretiyle birlikte; Allaha güçlü iman,gönülden bağlılık ve Allah sevgisini hissettim hep. İnan canı gönülden dua ediyorum.Rabbim; birbirimizi hiç tanımadığımız halde ,tertemiz kalp ile birbirimize ettiğimiz dualarımızı kabul edecek inanıyorum. Ve şimdi yine kalkıp tüm kardeşlerimize dua etmek istiyorum.Hayırlı geceler canım Allaha emanet olun

Zeynebim bu mektubu sen mi yazmıştın yavruna. ‘Evladı vefat etmiş anneye öneriler’ topiğinde Ay-hal arkadaş paylaşmış, okumuştum.Çok etkileyici,isabetli bir yazı.Allah razı olsun

Ben yazmadım çok önceden de okumuştum ,
forumda tekrar görünce paylaşmak istedim..
Bizi o kadar güzel özenli kelimelerle anlatmış ki,
paylaşmazsam olmazdı..

Allah razı olsun kardesim
Ettigin guzel dualar icin ve salih bir anne oldugun icin...
Rabbim senin de ne istegin varsa kabul etsin insallah ...
Allaha emanet olun saglicakla kalın....

Ben yazmadım çok önceden de okumuştum ,
forumda tekrar görünce paylaşmak istedim..
Bizi o kadar güzel özenli kelimelerle anlatmış ki,
paylaşmazsam olmazdı..
Evet Canım gerçekten benim de düşündüğüm,hissettiğim ama yazıya dökemediğim duygu ve düşüncelerimi çok özenli ifade etmiş kardeşimiz.Yazandan da ,paylaşandan da Rabbim razı olsun.Allah yavrularını cennete yollamış tüm annelerin yardımcısı olsun.Makamlarını yüksek etsin.Hayırlı,uzun ömürlü yavrular versin

M MelegiminAnnesi canım benim sana birşey söylemek istiyorum.Kadınlar kulubünde bir arkadaşın bebeği 2017 Temmuzda 2 aylıkken vefat etti.1 yıl sonra 2018 Ağustos’ta tekrar bebeği doğdu.Şimdi çok sevinçli.Rabbim sana da en yakın zamanda hayırlı uzun ömürlü bebekler versin canım.Verecektir de inanıyorum.Ama ne olur kendini çok yıpratma canım.Sağlığın sana lazım.Hem düşün ki hepimiz öleceğiz.Kimi biraz önce kimi biraz sonra.Ama mutlaka hepimiz ölen yakınlarımızın yanına gideceğiz arkalarından.Gidenler gitti de biz kalacak mıyız?Hepimiz yolcuyuz.Ama ne zaman gideceğimizi bilmiyoruz.Canım benim bir nebze olsun acını hafifletmek için yazdım.İnşallah faydalı olmuşumdur.Ben de yıllar önce ilk 4 yavrumu anne karnındayken cennet öncüsü yolladım.En büyüğü 7 aylıktı.Ölü doğurdum yavrumu.Çok zordu gerçekten.O sıralar çok acı çekerken Rabbim beni rüyalarla teselli etmişti hamdolsun.Ölü doğumumdan iki buçuk yıl sonra kavuştum ilk yavruma Allaha sonsuz şükürler olsun .Diyeceğim o ki lütfen kendini acılara salma.Toparlanmaya çalış.Minik kızının ömrü o kadarmış.Tarifsiz bir acı anlıyorum.Ebediyette buluşup hiç ayrılmazsınız İnşallah.Rabbim tekrar tekrar hayırlı uzun ömürlü yavrular verir sana İnşallah.Dua et Rabbinden iste Canım . Allaha emanet olun

Canım.. o kadar iyi anlıyorum ki aynılarını yaşadım.. oğlum gittikten 10 gün sonra mezarlığa 3üz bebekler geldi. Allahım dedim ben bir tanesine bu kadar dayanamazken bu bebeklerin annesi kim bilir nasıl acı yaşıyor.. üç ay sonra nihayet anneyle tanıştım. Bebekleri 4'üzmüş. Biri 12.haftada düşmüş. Diger 3ünden biri 22. Haftada dogup, digeri 23. Haftada dogmuş ve 10 gun yaşamıs. Kalan bjri ise 24. Haftada dogup vefat etmiş... Kadin 4 evladini da normal dogum yapip hepsini teker teker kayip etmiş.. Derdin siniri yok Rabbim kaldiramayacagimiz yük vermesin.

Amiiin ....
Allah sabir versin o anneye de ...

Canım kardeşim acın çok büyük , tarifsiz... anlıyorum.Allahım acını hafifletsin.Kalbine ferahlık versin.Rabbim cennette kavuştursun oğlunla.Mevlam doya doya emzireceğin,öpüp koklayacağın hayırlı uzun ömürlü yavrular versin sana da.Sen de bebeğini kucağına alırsın,bebek arabasında gezdirirsin sevinçle İnşallah yakın zamanda .Allah yardımcın olsun canım kardeşim

M muvazene sacidem Allahım daha büyük kayıplarla sınamasın. Allah sizlerdende razı olsun. Tekrar aynı şeylerin yaşanmasından korkuyorum. Çünkü hamileliğimin 3.ayında 2 kez düşük tehlikesi atlattım aylarca yattım ve o kadar çok dua ettikki rabbim bize bağışladı kuzumu diye sevindik, sonra ayrıntılı usg de bi sıkıntı var dediler ne olursa olsun kabulüm doğurucam dedim, kuzumun sağlıklı doğduğu gün bayramdı benim için şükrettim sağlıklı doğmasına. O kadar çok özlüyorum ki. Dayanmaya çalışıyorum ama çok zor çoook çok zor. Allah kimseye yaşatmasın K Kahvekolik-R Allah annenizede sabırlar versin eminim aklından bir saniye bile çıkmıyordur evlatları. Ya Rabbi ne büyük bir acı. Acısını sen verdin gücünüde sen ver

Amin canım kardeşim amin.Rabbim acını hafifletsin.Kalbine sükunet versin.Hüzünlerini sevince çevirecek hayırlı uzun ömürlü yavrular versin sana.Allahın lütfu bol.Vefat eden yavrun da seni cennete çekmek için bekliyor inşallah annesi.Hiçbir şey boşa gitmez bu dünyada.Onun için ben cennete yolladığım bebeklerime ‘kayıp’ demiyorum.Belki de en büyük kazancımız bizim için cennete öncü olarak yolladığımız minik yavrularımız.Hani Rabbim buyuruyor ya Bakara 216.Ayetinde: ‘Olur ki hoşunuza giden bir şey hakkınızda şer olabilir, olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey hakkınızda hayır olabilir.Allah bilir siz bilmezsiniz.’ Rabbimin sözleri büyük teselli bizlere. Allahtan en hayırlısını istemeye devam edeceğiz.Allah kendisinden istenilmesinin sever.Onun için canım kardeşim korkma.Allahtan iste en hayırlısını.Bir daha birşey olmaz inşallah yavrularına.Allahım size bağışlar inşallah bundan sonraki bebişlerini

bunu doktor bana cocugun kalbi problemli, dogar dogmaz ölecek gebeligi sonlandirin dediginde defalarca okuyup aglamistim her kelimesini hissederek. Yine denk geldi ve yine defalarca hissederek agladim. Rabbim kimseye evlat acisi vermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…