- Konu Sahibi MelegimveAskim
-
ben de yavrumu on gun önce toprağa gönderdim ölü gibiyim neden oldu sebeb ne diye internetin başından ayrılmıyorum. 3 aylıkken kanamam oldu ilaçlarla falan durdu. sebeb eşi aşağıda dedi dr o yüzden. randevu günü tam 4 buçuk aylıktı yavrum gayet iyi dedi doktor sağlıklı. iki gün sonra gece uykumdan uyandım bir ılıklıkla. bol mıktarda su vardı. hastaneye yattım rahimde açıklık yoktu su gelmesi için hiç bir neden de. bekledik tamamlanır diye serumlar antibiyotikler faln. iki gun suyunda artıs oldu. sonrakı ıkı gunde. ama sonra olmadı. uzun sure yattım hastanede ve sonunda kalp atısları silikleşti ve doktor daha fazla bekleyemeyiz sen zarar görüyosun dedi. suni sancı ile doğurdum yavrumu . toprağa vermeden baktım heryerine doya doya babasının aynısı. öptüm bir kere ve örttüm üstünü. çok canım yanıyor. ölüm korkutmuyor artık beni. her gecen gun omrumden alıyor ama ogluma bır adım daha yaklastırıyor...
kalbim 2010 sen çok güçlü bi melek annesinin ben senin gibi değilim olamamda iki meleğimi kaybettim ve başka uğraşmak zorunda kaldığım sorunlarımda var güçlü bi insan değilim yaşadıklarım ağır geliyo kaldıramıyorum hayattan hiç bişey anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?