- Konu Sahibi MelegimveAskim
-
akranların yürümeye başladı bebeğim,anne, baba diyorlar yarım yamalak...onlara bakıp hayal kuruyorum,BERK' imde olsa böyle yürürdü,böyle konuşurdu diyorum özlüyorum seni çok özlüyorum...sahi cennette büyümek var mı kuzucuğum,sen de büyüdün mü biraz,anne diyor musun hiç yavrum?.....
arkadaşım böyle deme o bi melek oldu çok zor seni anlıyorum senin ki bizden de zor onu da biliyorum..ama böyle dualar etme..bak ne güzel yeniden hamilesin yağmur seni görüyo ve çok mutlu inan..eğer seni üzgün görürse o daha çok üzülür ama..hem karnındaki meleğini de düşün artık..onun için güzel dualar et..
insanın elinde olmuyo bazen beni en iyi sizler anlıyorsunuz biliyorum...ama özlemi öyle büyükki...
haklısın canım onu özlemekle ve bunu haykırmakla çok ama çok haklısın..ben sadece çok üzülüyorum sen böle yazınca ben böle üzülüyorsam kimbilir sen nasıl üzülüyorsundur işte bende buna dayanamıyorum..bak ne kadar şanslısın ki tekrardan hamilesin..ben tekrar hamile bile kalamayabilirim öyle bi durumum var..bi daha anne olamayabilirim..o yüzden sen şanslısın..bak rabbim sana yolladı belki oda sarı bir papatyadır..Allah herşeyi gönlüne göre versin canım
akranların yürümeye başladı,anne, baba diyorlar adlarını söylüyorlar yarım yamalak...onlara bakıp hayal kuruyorum,BERK imde olsa böyle yürürdü,böyle konuşurdu diyorum özlüyorum seni çok özlüyorum...sahi cennette büyümek var mı,sen de büyüdün mü biraz,anne diyor musun hiç yavrum?.....
annesinin sarı papatyası ...sensiz herşey ne kadar boşş..herşey nasılda tatsız bi tanem acaba mutlumnusun...ben hasretinden alev alev yanıyorum yavrum...seninle geçen günlerim yapma yağmur dediğim günler bi tanem geri gelll...karnımda büyüyen bebek sen ol ...allahım bi mucize olsun....yada benide onun yanına al...bu hasret yaktı kavurdu beni...Eki Görüntüle 174800
haklısın belkide ama inan çok zorr kocaman olmuştu...canımdı öyle hayat doluyduki....şimdi tek umudum bi sarı papatya allahım öyle büyükki hep dua ediyorum bebeğimi onun suretinde yollasın diye ve diliyorumki her şeye gücü yeten olmaz denileni veren allahım sanada bebişini tez zamanda yollasın..
amiiinnnn canım tüm imkanlarımı herşeyi zorlayacağım umudum bitene kadar her yolu deneyeceğim..ama bahtın açık arkadaşım..sarı papatyan seni cennete davet edecek..ve şimdi karnındaki meleğin o senin can yoldaşın olacak..acını hafifletecek tekrar güleceksin...güzellikleri düşün dün dünde kaldı artık geçti üzülsende kimse geri dönmüyor ne yazık ki..acı bir şekilde test ettik..ama güzellikler hep yakınımızda ben buna inanıyorum..
inşallah arkadaşımm inşallah cennette bizi bekliyorlar ve bizi almadan girmeyecekler...ne mutlu bize ....ama burda hasretleri yaktı kavurdu bizi..beni anladığını biliyorum...diliyorumki rabbimm bir an önce tesellini göndersinn çabalarını umutlarını kucağında eylesin inşallah...Eki Görüntüle 179144
ne mutlu sana kardeşi abisinin suretinde gönderilmiş, öp onu okşa kokla hem kendi yerine hem abisinin yerine ,inşallah diğer bebeğini de diyer alemde doya doya seversin annesi...mete cennet elbiseleri giyiyor,ipekten döşeklerde uyuyor ve senin suretindeki meleklerle mutlu mesut yaşıyor sakın dünyadaki eşyalarına bakıp hayıflanma çok daha güzelleri verildi ona...
Rabbim sağlıkla aldırsın kucağına,yarım kalmışlıklarını yavrunla tamamlasın, bak ne güzel; iki dünyada da yavrun var artık,iki dünya içinde güzel sebeplerin...cemocan ve diğer evlat acısı çeken anneler Rabbim tez vakitte tesellilerinizi,minik kuzularınızın minik kardeşlerini yollasın inşallah...yaşam acı tatlı devam ediyor her ne kadar acımız büyük olsa da mutluluklarımızda büyük olacak,yılmak yıkılmak yok yola devam...
Rabbim sağlıkla aldırsın kucağına,yarım kalmışlıklarını yavrunla tamamlasın, bak ne güzel; iki dünyada da yavrun var artık,iki dünya içinde güzel sebeplerin...cemocan ve diğer evlat acısı çeken anneler Rabbim tez vakitte tesellilerinizi,minik kuzularınızın minik kardeşlerini yollasın inşallah...yaşam acı tatlı devam ediyor her ne kadar acımız büyük olsa da mutluluklarımızda büyük olacak,yılmak yıkılmak yok yola devam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?