Cennetteki Meleklerimize Yazdığımız Mektupları Paylaşalım

Ah anneciğim seni ne kadar özlüyorum 4 ay önce herşey ne kadar farklıydı.... Şimdi doğumuna bir ay kalmıştı... Seni çooook özledim anneciğim....... Seni hiç bir zaman unutmuyorum unutmayacağım canım yavrum burnumdaki sızı hiç geçmiyor meleğim bir tanem yiğidim......

akranların yürümeye başladı,anne, baba diyorlar adlarını söylüyorlar yarım yamalak...onlara bakıp hayal kuruyorum,BERK imde olsa böyle yürürdü,böyle konuşurdu diyorum özlüyorum seni çok özlüyorum...sahi cennette büyümek var mı,sen de büyüdün mü biraz,anne diyor musun hiç yavrum?.....

akranların yürümeye başladı bebeğim,anne, baba diyorlar yarım yamalak...onlara bakıp hayal kuruyorum,BERK' imde olsa böyle yürürdü,böyle konuşurdu diyorum özlüyorum seni çok özlüyorum...sahi cennette büyümek var mı kuzucuğum,sen de büyüdün mü biraz,anne diyor musun hiç yavrum?.....

inşallah beraberce büyüyorlar ve emin ol bizleri annem diye karşılayacaklar....

insanın elinde olmuyo bazen beni en iyi sizler anlıyorsunuz biliyorum...ama özlemi öyle büyükki...

insanın elinde olmuyo bazen beni en iyi sizler anlıyorsunuz biliyorum...ama özlemi öyle büyükki...

haklısın canım onu özlemekle ve bunu haykırmakla çok ama çok haklısın..ben sadece çok üzülüyorum sen böle yazınca ben böle üzülüyorsam kimbilir sen nasıl üzülüyorsundur işte bende buna dayanamıyorum..bak ne kadar şanslısın ki tekrardan hamilesin..ben tekrar hamile bile kalamayabilirim öyle bi durumum var..bi daha anne olamayabilirim..o yüzden sen şanslısın..bak rabbim sana yolladı belki oda sarı bir papatyadır..Allah herşeyi gönlüne göre versin canım

haklısın belkide ama inan çok zorr kocaman olmuştu...canımdı öyle hayat doluyduki....şimdi tek umudum bi sarı papatya allahım öyle büyükki hep dua ediyorum bebeğimi onun suretinde yollasın diye ve diliyorumki her şeye gücü yeten olmaz denileni veren allahım sanada bebişini tez zamanda yollasın..

içim acıdı okurken benimde melek oğlum ismini bile söyleyemediğim yavrum cennette olsaydı 4 yaşındaydı sahi büyümüşmüdür belkide arkadaşlardır bekleyin kuzucuklar annelerinizi

canım benim yapma karnındakini düşün bende 5yıl önce oğlumu kaybettim şimdi 49günlük bir kızım var hep yalvardım doğan bebeğm ölen oğlum olsun diye ama olmadı şimdi prensesimleyiz oğlumu çok özlüyorum ama kızımlada yaşıyorum inan bana bebeğin doğunca acın bitmeyecek ama hafifleyecek karnındakiyle konuş onu üzme annesi oda senin yavrun

amiiinnnn canım tüm imkanlarımı herşeyi zorlayacağım umudum bitene kadar her yolu deneyeceğim..ama bahtın açık arkadaşım..sarı papatyan seni cennete davet edecek..ve şimdi karnındaki meleğin o senin can yoldaşın olacak..acını hafifletecek tekrar güleceksin...güzellikleri düşün dün dünde kaldı artık geçti üzülsende kimse geri dönmüyor ne yazık ki..acı bir şekilde test ettik..ama güzellikler hep yakınımızda ben buna inanıyorum..

Unutursun unutursun
Zaman geçer avunursun
İsyan etsen de derinden
Hayat tutar ellerinden
Bir gün gelir unutursun

Önce yaşayamam zannedersin acından
Ben de gidiyorum kalamam dersin kahrından
Bunun için merhamet dilersin Tanrından
Duymaz kimse sesini
Bıkarlar gözyaşından

Unutursun unutursun
Zaman geçer avunursun
İsyan etsen de derinden
Hayat tutar ellerinden
Bir gün gelir unutursun

Hani geçmeyecek gibi gelir günler
Hiç aydınlanmayacak kapkaranlık geceler
Kabuslar içinde dilin adını heceler
Paylaşamazsın acını yalnız yaşanır dertler

Unutursun unutursun
Zaman geçer avunursun
İsyan etsen de derinden
Hayat tutar ellerinden
Bir gün gelir unutursun

Sonra bir sabah uyanırsın hayata
Bakarsın durmamış dünya dönüyor etrafında
Anlarsın eskisi gibi olmaz bir daha
Ama yepyeni bir güçle sarılırsın hayata

Unutursun unutursun
Zaman geçer avunursun
İsyan etsen de derinden
Hayat tutar ellerinden
Bir gün gelir unutursun
O GÜN GELİR (CENNET) UNUTURSUNNNNNNNNNNN....

CANIM KIZIM SENİ COK ÖZLEDİM MELEĞİM ANNEM SENSİZ ŞİMDİ KARDEŞİNE HAMİLEYİM AMA SENİ HİÇ UNUTMUYORUM HER AN AKLIMDASIN İLK GÖZ AĞRIM SENİ COK SEVİYORUM YAVRUMMMMM

inşallah arkadaşımm inşallah cennette bizi bekliyorlar ve bizi almadan girmeyecekler...ne mutlu bize ....ama burda hasretleri yaktı kavurdu bizi..beni anladığını biliyorum...diliyorumki rabbimm bir an önce tesellini göndersinn çabalarını umutlarını kucağında eylesin inşallah...

amiiiiiiiiinnnnnn..inşallah arkadaşım beni mutlu eden böyle güzel dualarınız inşallah hayır dualarınız kabul olur benimde tekrardan bi bebeğim olur..ama beni çok zor günler bekliyo bunu biliyorum..seninde inşallah hayırlı ve sağlıklı bi bebeğin olur..Allah inşallah bu bebeğine uzun sağlıklı ömürler versin..seni çok çok mutlu etsin..

inşallah benim yavrularımda aynı şekilde yaşıyorlardır

Rabbim sağlıkla aldırsın kucağına,yarım kalmışlıklarını yavrunla tamamlasın, bak ne güzel; iki dünyada da yavrun var artık,iki dünya içinde güzel sebeplerin...cemocan ve diğer evlat acısı çeken anneler Rabbim tez vakitte tesellilerinizi,minik kuzularınızın minik kardeşlerini yollasın inşallah...yaşam acı tatlı devam ediyor her ne kadar acımız büyük olsa da mutluluklarımızda büyük olacak,yılmak yıkılmak yok yola devam...

sağol canım rabbime şekürler olsun yine hamileyim.. ama kızımı hiç aklımdan cıkmıyor ama şimdi yine umudum var rabbim kimeye bidaha evlat acısı yaşatmasın..sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah..

inşallah canım yılmak ve yıkılmak yok dediğin gibi..inşallah tekrardan yeniden bende sizler gibi hamile olurum...oğlumu özlüyorum ama tekrardan bi erkek yada kız çocuk doğurmak istiyorum..ama ilk önce tedavimin bitmesi gerek..inşallah önümüzdeki zamanlarda yapılacak testler temiz çıkar da bende yeniden hamile kalabilirim..sizlerin böyle güzel yazdığınız mesajlarla daha çok güveniyorum kendime ve güçlü hissediyorum kendimi..teşekkürler :))

Minik prensesim...hasretinn bitmek bilmiyor hafiflemiyor...bile...öyle çokk özlüyorumki annem seniii düşündükçe çıldıracak gibi oluyorummm...seni görememek...yada ne zaman göreceğimi bilememek....ne kadar acıtıyor içimi bir bilsenn...canım kızım yağmurumm doyamadımm sana kokuna...rabbim inşallah...bir gün kavuştursun ki o zaman hiç ayrılmayalım bi tanem...yine ben senin bi tanecik uğurböceğinim de...anneee gelll öpücemmm deee...kızım öyle muhtacımki sana şu anda bi kerecik sarılıp iyi olduğunu duymaya bi tanem bebekleri çok severdin abla oluyosun...ama...yoksunnn kardeşini bvu dünyada görüp oyunlar oynamak kısmet değilmiş umudum yanına geldiğimizde bizlerin neşe kaynağı olman...annecim seni değil unutmak sensiz nefes almaktan bile utanıyorum bazennn...ve umuyorumkii kardeşine rabbim kokundan versin versinki her kokladığımda teselli bulayımmm....canım yağmurum rahat uyu...

Annen bu gün çok kederli ve yorgun,yine seni çok özledim. platonik aşk acısı çeker gibiyim,sensizliği özümsemek zor ,sensizliği anlatmak da zor...bazen dipte bazen yüzeydeyim ama aklım hep sende ,hep yarım hep noksan annen,ne ölecek ne yaşayacak gücüm yok bugün...keşke sen ben ve baban bir araya gelsek yine, sonra zaman dursa,kimse karışmasa kimse seni bağrımdan koparmasa ,Berk bebeğim annen bugün hiç iyi değil,sana olanlar beni tüketti oğlum,Rabbim kendine asi etmesin inşallah sitemim kaderime değil,nefsime,acizliğime,günahlarıma,kusurlarıma yavrum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…