- Konu Sahibi MelegimveAskim
-
- #1.021
ben seni ayakta alkislarim ve basini güllerle taclandidirim.....evet olur canım,çünkü 2009 yılında 2. bebeğime hamile kalmışım ve daha kucağımdaki oğlum 3aylık olmasına rağmen 2. bir melek daha,ve öyle kötü şeyler düşünmüşümkii kürtaj olmayı takmıştım kafaya yapamazdım,daha oğlum çok küçük
bunu kaldıramam,diye gittim kadın doktoruna ultrasonda bakıp kaç haftalık olduğunu öğrenelim ,sonra mani yoksa alalım bebği
dedi,ve yattım yatağa başladı bakmaya ve ne göriyim fasulye tanesi gibi bişey oda ne,çok tuhaf gerçekten tamda fasulye tanesi
kadardı,ve dr 6haftalık bebeğin dedi daha dolmamış 2 ayı alabiliriz ,,ama aklımda soru işaretleri düşüniyim haber veririm dememle
gittim ,yolda eve gelene kadar gözümden gitmedi o fasulye kadar şey,o benim meleğimdi ona nasıl kıyardım, bikere günah,ama ona
ulaşmak için neler yapıyolar insanlar,bense onun canına kastediyorum napıyorum ben allahım dedim ağladım,ve kararımı zorda olsa
verdim onu içimde büyütücek doğurucaktım ,ve canım geldi günü ve doğum yaptım o minicik elleri cıyak cıyak bağırması o ilk kez
kordon kesildikten sonraki ilk göz teması hoşgeldin meleğim diye ona ilk sarılışım ve ona söylediğim ilk cümlem''ben sana nasıl
kıyacaktım''
şuan oğlum 2 yaşını 2 ay,,,kızım 1 yaşını 1 aygeçtii ve ben ona her baktığımda iiki doğurmuşum kızım seni diyorum,allahım insanları büyük hatalardan korusun,,,,
canım bende 4 ay önce dogumda kaybettim melegimi ameliyathanede onun yüzüne bakıyordum ama o geri dönmedi allah onu bizden daha cok seviyormuş ve onu bizden aldı her gece yataga yattıgında o dogum haneye girdigim anlar gözüme geliyor ve yiğitimi orada bıraktıgım anlar geliyor aklıma oglum suan bir melek ve bizi orada bekliyor onsuz yapılan bütün planlar yarım kaldı .çünkü o eksik allah herkese sabır versin cok zor anne olmak herkese nasip olmuyormuş bunu ben ck iyi anladım allah hepimizin yadımcısı olsun ben oglum derken bile göz yaşlarımı tutamıyorum ona mektup yazmayı hiç düşünmedim çünkü yüregim cok sızlıyor onu düşününce
ben seni ayakta alkislarim ve basini güllerle taclandidirim.....
hic bir sebeb ne olursa olsun bebegin canina kast etmeye deymez...
bizler bebeklerimizi kaybettigimiz icin icimiz yanan melek anneleriyiz Rabbim nasil uygun gördü ise o sekilde olacak....
hic bir sey bizim elimizde degil Rabbim hakkimizda hayirli olani nasip etsin her zaman insAllah
yavrum, kaç gün yaşadın, o kısacık ömrüne neler sığdırdı Rabbim? güzel yüzün, minik bedenin ve görmem yazılan her anın her ayrıntın hayalimde, yadımdasın...taptaze anın ve acın,annen iki gündür iyi değil, kardeşinin tekmeleri olmasa inan yaşamak çok zor...ne oldu bana oğlum,ne oldu bize,bu acı hiç bırakmayacak mı peşimi ve seni özlemek hep kesecek mi nefesimi...tam düzeldim iyiyim derken,zor olanı atlattım derken bu dibe vuruşlar neden?hadi, lütfen yeniden yazılsın yazımız ve sen sağlıkla veril kucağıma,evimize getireyim seni,aldığımız elbiseleri giydireyim sana,emzireyim seni hemsenin karnın doysun hem benim yüreğim...kucağımda uyutayım seni kaç saat sürerse sürsün uykun hiç gürültü yapmam hiç rahatsız etmem...kimseden izin almak zorunda kalmadan ,her tarafını öpeyim koklayayım,aman mikrop kapar mı hemşire kızar mı telaşım olmadan,kaç dakikam kaldı hesabı olmadan doyasıya seveyim seni,ve her bakışımda acaba neresi acıyor, acaba bi şey olacak mı, acaba ölür mü yavrum, bu son görüşüm olabilir mi bensiz ölürse ya...ben de onunla ölsem ya....berk, ben iyi değilim annem, hiç iyi değilim...
özledim seni yavrum, ne yaşadın ki özlüyorun diyenlere inat özlüyorum işde seni yalan mı var mı daha ötesi özlüyorum işde9 ay birlikteydik biz senle 9 ay taşıdım ben seni, tekmelerin en büyük mutluluğumdu ben seni kollarıma alacaktım ama nasip değilmiş karatopraklar kucakladı seni.... gi,dişin hayatın ne kadar anlasız oldugunu öğretti bana sensiz herşey boşmuş bunca savaş bunca göz yaşları ne kadar anlamsızmış................
başın sağolsun canım allah sabır versin,kimselere aldırmaa onlarr ne biliyolarkii,,bak bende şükürki böyle bi evlat acısı yaşamadım ama halinizden çok ii anlıyorum ve çok üzülüyorum acınızı paylaşıyorum,,bu insanlarıda anlayamıyorum nekadarda benciller,umurlarında değil acılı insanlar..neyse tekrar allah sabır versinnşunu bilki cennette seni bekleyen tertemiz bi evladın varr allahım tekrar bebek sahibi olmanı nasip etsin inşallah...
Allah'ım acımın büyüklüğünden sana sığınırım,Allah'ım acizliğimden ,hasretimden ,yavruma duyduğum sevgiden,hissettiğim çaresizlikten sana sığınırım...günahlarım çok dayanma gücüm az;bahtına düştüm yardım et ya Rab...kaddim büküldü acıdan,gecem gündüze karıştı,merhamet etmezsen aklım uçup gidecek,ne olur bırakma beni...cennetteki meleğim ,karnımdaki bebeğim hürmetine,rahmetin, izzetin hürmetine acımın girdabında bırakma beni....oğlum ,berk,toprağa karışan tenine doyamadığım yavrum, annen sana aş eriyor,annen için için sensizlikte eriyor...baban uykuda,alem uykuda acın uyanık oğlum....
Allah'ım acımın büyüklüğünden sana sığınırım,Allah'ım acizliğimden ,hasretimden ,yavruma duyduğum sevgiden,hissettiğim çaresizlikten sana sığınırım...günahlarım çok dayanma gücüm az;bahtına düştüm yardım et ya Rab...kaddim büküldü acıdan,gecem gündüze karıştı,merhamet etmezsen aklım uçup gidecek,ne olur bırakma beni...cennetteki meleğim ,karnımdaki bebeğim hürmetine,rahmetin, izzetin hürmetine acımın girdabında bırakma beni....oğlum ,berk,toprağa karışan tenine doyamadığım yavrum, annen sana aş eriyor,annen için için sensizlikte eriyor...baban uykuda,alem uykuda acın uyanık oğlum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?