Cennetteki Meleklerimize Yazdığımız Mektupları Paylaşalım

oğluşuma yazdığım mektup defterlerini bulmuş annem dün bilmeden sordu bana bunlar ne diye lazım deyilse atayım çöpe farkında olmadan bağırıp kırmışım annemi o benim melek oğluma yazdığım mektup dedim anne oda bana bağırdı sen yüzünü görmedin bukadar yandın ben 2 oğlumu kaybettim benim küçük kardeşlerim biri 4 yaşında beyin tümöründen diğeri 9 yaşında trafik kazasında ölmüştü hatırlıyorum ben 4 yaşında olanı adı rasuldü saçları sarı omuzlarındaydı ANNEM KIYAMIYODU KESTİRMEYE diğeri seyitti 9 yaşındaydı 4 yaşında olan 1984te 9 yaşında olan 1996 da öldü bende annem gibi evlat acısı yaşadım ama doğmadan kaybettim oğluma yazdığım mektubum NE ÇOK İSTEMİŞTİK SENİ İLK HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİĞİMDE BABAN HAVALARA UÇMUŞTU BİLİYORDU SANKİ BİR OĞLU OLACAĞINI BABAMIN ADI OLACAK DEDİ MEHMET EFE BEN RÜYA GÖRMÜŞTÜM ERAY OLACAK DEDİM ÇOK İYİ GİDEN HAMİLELİĞİM VARDI ÇOK HARETLEYDİN VE O KÖTÜ GÜN DEPREM OLDU VE SEN BIRAKTIN ANNENİN MEMESİNİ ERAYIM 15 GÜN MÜCADELE ETTİM DR CAN ÇEKİŞİYOR DEDİ BIRAKMAK İSTEMİYOR ANNE RAHMİNİ YIKILDIM GİTME DEDİM BIRAKMA DEDİM SENİ ÇOK İSTİORUM DEDİM AMA RABBİM DAHA ÇOK SEVDİ SENİ SEN GİTTİN BENDEN UNUTTUM SANMA SAKIN YÜREĞİMDESİN YAVRUM KANAYAN YÜREĞİMDE ŞİMDİ KARDEŞİN 7 AYLIK EDAM VAR SENİ UNUTMADIM AMA KARDEŞİNLE AVUNUYORUM OYUNCAĞIM OLDU HERŞEYİM TEŞEKKÜR EDERİM ALLAHIMA SENİ BENDEN ALDI AMA ÇOK TATLI BİR KARDEŞ YOLLADI BEKLE BENİ YAVRUM GELECEM YANINA

Son düzenleme:
Oğlum kayra batınım meleğim tam tamına 3 sene oldu dun cennet dogum gunundu meleğim annem senı cok ozledım bebegım ıcım yanıyor ya rabbı sabır sabır dıyorum ama yetmıyor ıcım aglıyor yuregım sızlıyor annem sımdı dogum gununu kutluyor olucaktık sana doyacaktım belkı kardesın olucaktı ama olmadı senden sonra kardesın bıle olmuyor annem rabbımden tek duam kucagıma kardesını almak meleğim sana doyamadıklarımı onunla yasamak.......senı cok sevıyorum annem

Merhabalar ben 13 haftalık hamileydim kontrol için gittim doktora yanlız kafatası kemikleri oluşmamış diye tahliyesini istediler fakat ben inanmadım cok arastırdım ama yaşamaz dediler ve 9 eylülde bebeğimi kaybettim.yeni kendime geldim ve buraya yazma cesareti buldum allah daha beterinden saklasın ama bu acıyla nasıl yaşayacam bilemiyorum ilk bebğimdi benim ve sunu cok merak ediyoruum doktorum 4-5 ay sonra hamile kalabilirisin dedi su anda tek korkum hamile kalırsam ikinci bebeğimde de bu sorunların olması hiç benim durumumda olupta ikinci bebeğine hamile kalanlar var mı bana yardımcı olursanız sevinirim....allahım kimseye yaşatmasın insan görmediiği bebeğini özler mi (

Özlemez olur mu tabi ki özler. Hepimiz görmediğimiz bebeklerimizi deliler gibi özlüyoruz. Allah sabır versin. Farklı bir dr farklı bir açısı olabilir istersen bunu dene. Ama daha her şey senin için çok yeni biraz kendini toparlamaya çalış. Kendini nasıl iyi hissedeceksen onları yap.Bu süreci sağlıkla geçir ve kendini yeni bir hamileliğe hazırlamaya çalış.

oglum kuzuuuuuuuuuuuuummmmm kardeşin geliyo canııımmm bitanem gül kokulum senin yerini tutmaz biliyorum sendeki heyecan yok kuzuuuummm yavruuummm

ah özlemez mi o kadar özler ki senin 13 haftalık benim33 haftalıktı ilk bebeğimdi herşeyi hazırdı görmeden ben bu kadar özlüyosam bi de görseydim biterdim heralde o kadar zor ki

nefes alamıyorum inan bende çok özledim çok yaşadıklarının aynısını yaşıyorum benim doğum günüö o kadar hayalimiz vardiki 3 kişi kutlucaktık sabır ver ALLAH ım

ay bitirdin beni nasıl dayandın ALLAHım sen güç ver ben yüzünü bile görmedim kıyamadım hep hayal ediyorum seni düşünemiyorum o an yaşadıklarım geçti gözümün önünden canım ah sabır yarabbim sabır

kucağında bir bebekle eve dönmenin mutluluğunu yaşıyor annen,bir rüyanın içindeyim sanki...Kardeşin derdime derman oldu oğlum,hem büyüdükçe sana benziyor çehresi.. hele ki ağlaması inanılmaz benziyor sana, uyuması,gülmesi.sen ağlayınca yüreğimde kıyametler kopardı nasıl susturacağımı bilemez seninle ağlardım ama kardeşini nazlandırıp ağlatıyorum bazen sonra senin niyetine öperek okşayarak susturuyorum onu..hep seyrediyorum maddede onu manada seni ,kucağımdan indirmiyorum hayalen ikinizi...seni de büyütüyorum onunla ,seni de öpüyor, kokluyorum.Emir dedikçe onu Berk dedikçe seni seviyorum, acım hafifledi çok şükür ama hasretim aynı. sen benim ulaşılmazım, dünya adına imkansızımsın,sen benim ilk göz ağrım,ilk tarifsiz sızımsın.annen senin annen olduğu için ve kardeşin kendisine sağlıkla verildiği için çok şükrediyor Rahmana,.. oğulcuğum,süt kokan yavrumun toprak kokan abisi, ,ebedi buluşma anına kadar Allaha ısmarladık yavrum, seni Allaha ısmarladım yavrum...

çok sevindim. maşaallah elhamdulıllah.darısı hayırlısıyla başıma, başımıza..

Allah bunun acısını göstermesin size inşallah ve tüm ailenle cennette diğer çocuğunla beraber etsin sizi..

insan tanımadığı kaderdaşının acısına ağlar, ama sevinci için de mutluluk gözyaşı dökebilirmiş.çok mutlu oldum çok..gönlümden dilimden döküldü dualar senin için.allahım kabul etsin inşallah..

arkadaslar hıc bebeklerımıze mektup yazan yokmu

bende bebeğimi kaybettim ne kadar acı bişey olduğunu çok iyi biliyorum allah herkese sabır versin 7 haziranda doğum yaptım allaha şükürler olsunki yüzünü gördüm kucağıma aldım emzirdim,öptüm,kokladım ama çok kısa sürdü 5 gün sonra bize veda etti evine bile gelemedi ne hayallerkuruyodum ama nasip değilmiş rabbim en kısa sürede bir bebiş daha nasip eder inşallah

ah özlemez mi o kadar özler ki senin 13 haftalık benim33 haftalıktı ilk bebeğimdi herşeyi hazırdı görmeden ben bu kadar özlüyosam bi de görseydim biterdim heralde o kadar zor ki

merhaba canım bende 7 haziranda doğum yaptım bebeğim 5 gün yaşadı şimdi çok korkuyorum yine aynı şeyler olur diye doktor bana genetik olmadığını söyledi ama o korku içimde hep var bebeğimde kalp problemi vardı delik varmış damarları tıkalıymış kirli kanla temiz kan karışıyomuş daha bir sürü şey hamileyken kordon sentez yaptırdım genetik değil diğer çocuklarında olmaz dediler ama bilmiyorum rabbim hayırlısını versin yeni yeni toparlanıyorum inşallah en kısa zamanda sağlıklı bebeklerimiz olur allah kimseye yaşatmasın.

canım benim yine senin için gözyaşı döktüm şuan,,ama bu sefer inanki mutluluktan,,allahım bi ömür ayırmasın bebeğini senden,,bişey diyemicem şuan çok fena oldum

ASLA BÜYÜDÜĞÜNÜ GÖREMEYECEĞİM YAĞMUR BUĞLEM'İM
Annem bir tanem canım kızım seni bir daha göremeyeceğim bunu bilmek bana çok acı veriyor bu gece tam bir hafta olacak seni kaybedeli meleğim sensizlik çok zor kontrol için gittiğim sırada senin alınman gerekti hareketlerin yavaşlamıştı 9 ay boyunca sensiz kalabileceğimi hiç düşünmemiştim senin geleceğini öğrendikten sonra bi defter tutmaya başlamıştım sana yazıyordum senin için yazıyordum sen büyüyünce okuyacaktın annenin senin için neler hissettiğini öğrenecektin her sayfanın sonuna babanla seni çok seviyoruz yazmıştım sen bu yazıyı okuyamasanda biliyorsun değil mi kızım???ameliyathaneye girdiğim zaman aklıma gelen bütün duaları okudum hemşire ablalarınla aylar öncesi konuşmuştuk öyle olur böyle olur diye bi an da gözüm karardı uyutmuşlardı beni uyandığımda ellerim babanın elleri arasındaydı onun sıcaklığını tüm hücrelerimde hissettim biraz ayılınca odaya indirdiler beni odayı görmen lazımdı kızım her yer pembeydi bir sürü balon vardı bebekli çiçekler vardı seni getirmelerini bekledim yavrum ama getirmediler seni bana getirmediler yan odadan ağlayan bebek sesleri duydum içim cız etti benim kızım niye yanımda değil dedim bana yoğun bakıma aldık doğunca bradikardiye girdi solunum sıkıntısı var dediler düzelir dediler akşam 10 buçukta ayağa kaldırdılar odanın içinde bir tur attık ve yatağıma yatırdılar gece herkes uyuyunca kimseye duyurmadan tek başıma tutuna tutuna ayağa kalktım içimde bi yerlerde bi acı hissettim ama acıyan yer ameliyat yerim değildi yavrum kalbimdi yürümeye başladım bi elimde serum vardı diğer elimle duvarlara tutunarak yoğun bakımın önüne kadar geldim hemşire beni ayakta görünce şaşırdı sana gelmeme az kalmıştı ama gelemedim kızım gelemedim annem cesaret edemedim nefes alıp verebilmen için burnuna subap takmışlar seni öyle görmeye dayanamazdım bekledim bütün gece sabah olmasını bekledim sabah olacaktı babanla birlikte gelecektik sana ama zaman hiç geçmek bilmedi solunumun biraz düzelmişti seni görmeme izin verdiler ağlamadım annem bütün gücümü topladım yanında hiç ağlamadım odaya gidince de ağlamadım düzelmen için dua ettim ikinci gün seni üç defa gördüm üç defa emzirebildim seni ama en başta sütüm gelmedi pompayla hiç durmadan süt çıkarmaya çalıştım bir yudum bile senin için çok önemliydi en son seni gece gördüm ertesi gün yine sana gelecektim öyle umut ediyordum ama sen gece kötüleşmişsin yine burnuna subap takmışlar beyninde iskemi varmış ödem varmış solunum merkezini etkilemiş hiç gözlerini açamıyordun meğer beynindeki problem yüzündenmiş üçüncü gün hastaneden çıkardılar beni sen kaldın bebeğim yoğun bakımda seni bırakıp gitmek çok koydu bana ama sen düzelecektin o gün göstermediler seni bana eve geldim beşiğini orda köşede görünce mahvoldum boş beşiğini sevdim geleceğini söyledim o akşam babanla etmediğimiz dua kalmadı sabah olacaktı ve biz sana gelecektik baban söz verdi götüreceğim seni onun yanına diye ama olmadı be yavrum gece 05.05 te babanın telefonu çaldı gözüme uyku girmemişti ki yatakta gözlerim kapalı yatıyordum çalan telefonla hissettim birşeyler olduğunu babana ne olur beni de götür dedim beraber yola çıktık hiç bu kadar uzun gelmemişti hastanenin yolu babana dedim beni acile bırak diye o sırada o gece yanında olan hemşire geldi yanımıza hiç bir şey demedi ama ben anladım o da ağlamıştı gözleri kıp kırmızıydı o anda dünyam yıkıldı o hastanede ne bebekler kurtuldu ne canlar döndü hayata ama sen dayanamadın tutunamadın hayata...o gün mezarlığa geldim ufacıcık bir tabutun içine koymuşlar seni ben o gün seni hastaneye görmeye gelecektim be annem tabutunu görmeye değil üzerine atılan topraklar üzerime atıldı annem seni o kara toprağın altında bırakmak çok acı geldi...bazen aklımı yitirecek gibi oluyorum baban bana destek oluyor ağlama o ağladığını görür daha da üzülür diyor ama kendisi de gizli gizli ağlıyor...sensizlik çok zor kızımmm...sensiz nefes almak sensiz konuşmak sensiz bu evde yaşamak çok zor...seni çok ve çok seviyorum canım kızım...

güzel rabbim bebeğine sağlıklı, sıhhatli, hayırlı upuzun bir ömür nasip etsin annesi. Meleklerimizle de cennette buluştursun yüce mevlam bizleri....

CANIM ALLAH SABIR VERSİN İNAN OKURKEN BENDE DAYANAMADIM,,gözyaşlarımı tutamadım,,ve inan burda okuduğum şeyler okadar acı geliyorki bana,bazen diyorum çocuklarının kıymetini çok bilmiyomusun diye,,han, bişey yaptıklarında onlara bağırırdım eskiden,,şimdi o bağırdıklarıma bile okadar pişman oluyorumkii,bebeğini kaybedenlerin acısı oturuyo,,hiç değmez diyorum boşver yapsınlar,,onlardan kıymetlimii,ama acını paylaşıyorum canım,,çok üzüldüm yaşadıllarına allahım inşallah bitane daha nasip edede onda teselli bulursun ölen bebeğinin acısını telafi edermi bilmem ama,,,yinede acısını bastırmaya çalışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…