Cennetteki Meleklerimize Yazdığımız Mektupları Paylaşalım

Meleklerim...
Evliligimizin altinci ayinda bi test sonucu anladim hamile oldugumu..Hrkes erken dedi sana.Melegim cok sevinmistik dr gittik hamilesin haftaya gel kalp atislarini duyalim dedi.Babanla gittik o disarda bekliyodu.Dr yok dedi goremiyorum .Cikamadim yarim saat disari.Toparladim kendmi.Baban hemen anladi melegim.Eve gidenr kadar konusmadik.Kapidan girer girmez ikimizde hickirarak agladik.sonra seni aldilar melegim.Cok zordu cok.
Sonra bi gun evde ogrendik kardesin gelicekti.
4 ay sonra mutluydum..
Herkes dediki bu saglikli kesin.Ananendaha sen gelmeden battaniye yapti sana.
Cok mutluydum.Bi gun agrim oldu.İcime huzursuzluk dustu melegim.Baktim gidiyosun sen.
Apartopar dr gittik.Ayni aci melegim.Kardesinle ayni kaderi paylastin.
O battaniyene. Sarilarak saatlerce agladim ben.
Gecmiyo acim.
Her gun dahads artiyo.
Yasin genc diyolar.Bilmiyolarki ates dustugu yeri yakar.
Sizi cok ozluyorum.Kahroluyorum.
Cok acim var cok..
Rabbim ayni acilari yasatma yalvaririm,ne olursun.

canim cok üzüldüm

ALLAH sana yar ve yardimci olsun.

INSALLAH biri oglan bir kiz cocugun olur.

Senin icin dua edecegim

hiç beklemediğimiz zamanda öğrendik meleğimizi ve çoooook sevinmiştik. Evimizin, yuvamızın neşe kaynağı geliyordu... Orucumu bile tutamadım öğrendikten sonra meleğime birşey olmasın, gıdasız kalmasın diye.
İlk ultrason resmini elime aldığımda mutluluktan ucuyordum, baban ve ben cok mutluyduk cünkü tam bizim evlilik yıldönümümüzde sen dünyaya gelecektin Allahın izniyle...
Biz seni daha görmeden çoook sevmiştik Annem. Seninle yalnızlığımı paylaşacaktım, bu gelin geldiğim memlekette bana yoldaş olacaktın annem...
Biz acaba erkek mi kız mı diye merak ederken, birden hafif hafif kanamam gelmeye başladı. İlk 3 ay normal dediler, birşey omaz dediler. Fazlaşınca doktora gittik kese de bozulma var, ilaçları kullan haftaya gel dediler.
Ve o an içime bir korku düştü, meleğim annem dayan nolur. Anneni yalnız bırakma sarıl bana dedim. Cuma dan Carşambaya kadar vakit nasıl geçti bilemiyorum... Kanamam ilaçlardan sonra kesildi, biz çok sevindik. Meleğim bizi bırakmayacak dedik. Annesine sıkı sıkı tutuldu dedik. Derken Çarşamba günü kontröle gittiğimizde 8,5 haftalık olması gerekirken meleğim 6,5 haftalıkken karnımda ölmüş... Meleğim çoktan beni bırakmış... Hemen kürtaja almamız gerekiyor dedi doktor, size zarar vermeye başlamış dedi...
İstemedim meleğim biraz daha kalsın dedim, belki bir umut canlanır dedim. Olmaz dedi doktor. Beni müdahle odasına aldılar ve en son hatırladığım şey ben ağlarken onlar bana anestezi iğnesi vuruyordular...
Uyandığımda meleğim gitmişti, beni yapayalnız bıraktı yine. Babamız yanımızdaydı, beni teselli etmekten kendi üzüntüsünü gösteremiyordu bile...
Evet meleğim bugün tam 1 hafta oldun benden gideli ve sen gittin seninie birlikte bütün umutlarım, hayallerim de gitti...

canlar ALLAH hepinize PEYGAMBER sabri versin..anne olunca anliyor insan evladin ne demek oldugunu..ve hamile oldugunu ogrenince anne oluveriyorsun onu sevmek ona asik olmak icin kucagina alman bile gerekmiyor..tum kayiplar cok aci..illaki kucagina aldiktan sonraki kayip daha zordur..bir taraftan bakiyorum cocuklarina iskence ederek oldurenler diger tarafta cocuklari icin olmeye hazir olanlar..allah in bir sinavi bu sinavda hepinize buyuuuuk sabir diliyorum..basiniz sagolsun allah kimseye evlat acisi yasatmasin eminimki cok zordur

allahım sen yaşatma evlat acısını kimseye yarabbi..bende evleneleli iki ay olmadan canıma can geldi hamileydim..bir yıl oldu meleğimi kaybedeli çok mektup yazp attım ama acısı geçmedi dün gibi daha duruyor yüreğimde.. meleğimi kendi ellerimle öldürdüm acı çektire çektire.. ailevi sorunlarddan kurtulamadm ayrı eve çıktım diye evliliğimde evimde hamileliğimden burnumdan geldi ağlamak istemiyordum ama içimde kalsaydı boğulacaktın bebeğim çoğu zaman ağzımı kapatır ağlardım komşulara ses gitmesin diye..oy gülüm elimden gelemiyordu ki birşey ben ağladıkça sesin çıkmazdı sustuğum zaman tekmelerinle teselli ederdin anneni meleğim sen daha çok anlardın beni ne midem bulandı bir gün ne başım döndü tekmelerinle burdayım enne diyordun daha doğmadan seni üzüyordum seni koruyamıyordum dertlerimden sana bir çorap bile almamıştım. bitanem affet beni ben kendimi affedemiyorum seni hatırladıkça ölüyorum bitiyorum.. ultrasyon fotoğrafların duruyor hala bakıp bakıp ağlyorum geçen gece yine gördüm seni mezarlıkta başımı mezar taşına koyup uykuya dalmışken uyanıyor kundağın içinde mezarın üstünde duruyordun kucağıma alıp koşmaya başlıyordum birileri beni kovalıyorlardı seni öldüreceklerdi o günahsız ne olur öldürmeyin diye haykırıyordum ama dinlemiyorlardı bebeğim almak istiyorlardı seni.. gittin meleğim insanlığı dünyayı annenin halinide görünce gelmek istemedin mi? ben seni çok istiyordum babana benzemeni gözlerini yüzünü hep hayal ediyordum sen iyi beslen diye hep yoğurt hiç sevmediğim halde hep pekmez içiyordum ama bildiğim birşey vardı ki sen yoğurdu çok seviyordun yemeye başladığımda tekmelerin hiç durmazdı..bir ay kalmştı seni kucağıma almaya, kötüydüm baba annen çok üzmüştü beni babanla boşanma derecesine gelmiştik ve artık hissetmiyordum seni yoğurt da yedim ama tekmelemedin sende bıraktın anneni.. doktor üç dört gündür ölmüş bu çocuk dedi. gözlerimi açtığımda yanı başımda boş bir beşik duruyordu meleğim yüzünü bile görememiştim ama babana benziyormuşsun öyle söylediler bir melek gibi güzel ve kusursuz usulca girdin ve usulca gitiin hayatımdan meleğim affet beni mutlu edemedim affet mezarına gelemiyorum affet, dayanamam seni toprağın altında düşünürsem..senden geriye boş bir beşik ve boşa akan sütüm kaldı yarenim doğmuş olsaydın adını yaren koyacaktım babanda devrim diyordu..ama ölünce baba annen imama adı ayşe demiş o koymuş ismini sen gidince iyi oldu herşey sen gidince rahat nefes aldı herkes keşke benide alsaydın meleğim göz pınarlarım kurudu ağlamaktan.. üç gün ölü haldede mi zarar vermedin annene bu kadar mı çok seviyordun beni.. keşke bende sana zarar vermeseydim. benim asil yürekli prensesim bir daha anne olsam bile senin yerini hiç kimse tutmaaz meleğim

yaşadıkların çok acı tarifi yok teselliside yok beni teselli edenlere ağzınızı açmayın bana sakın üzülme demeyin diyordum bırakın acıda benim derdide bende senin gibi doğuma yakın kaybettim erayımı şimdi olsaydı bugün 1ci sınıfa başlamıştı ama ne ettiysem kalmadı benimle benimde kaynanamlar yedi canımı bitirdi ömrümü enson yavrumun başını yediler hepsenin gibiydim oğlumun yerini kimse tutamaz ama doğacak olanda senin yavrun 5yıl sonra rabbim muizemi yolladı ki ben pko olmuştum nedeni bilinmeyen kısırlık tüp bebek tedavisindeyken kızıma hmile kalmışım şimdi kızım 30aylık dünyam nefesim ve hayattaki tek şeyim tamam eray gitti ama eda herşey oldu melek oğlum annesine şefaat edecek ahirette üstelik bitmek bilmeyen kavgalar yıktılar yuvamı kızımı annemlerde doğurdum ayrıldım eşimden 43: inşallah rabbim senin ve tüm melek annelerinin kucağını biran evvel doldurur kuzularla

Allah hepinize sabır versin çok zor. Sizlerin anlattıklarını okurken bile ağladım sizlerin yaşadığı durumu hayal bile edemiyorum.

bebeği olmayan kadın annelik hissini anlayamıyor... bebeğini kaybedenlerin de acısını yine yavrusunu kaybeden anneler anlayabiliyor..Ama inanın bir anne olarak,kendi evladımın acısını düşündüğümde cızzz ediyor içim vefatları okuyunca,vefatları duyunca,görünce...Artık haber izleyemez oldum,yabancı bir annenin evladına karşı davrandığı şekli bile kaldıramıyorum artık.Ben dahil RAbbi'm kimseye böyle bi acı yaşatmasın,yaşayan annelerimize de sabırlar diliyorum.Başınız sağolsun,melekleriniz sizi cennette bekliyor olacak.

canım meleğim, cennet kuşum 6 gün oldu senden ayrılalı.. bu nasıl bir acı Rabbim hiç geçmiyor... bizlere yardım et ne olursun sabır ver Allah ım..

senin adına üzüldüm canım ya.. umarım senin için hayırlısı budur evlilikte huzursuzluk insanı eriten günden güne ömrünü yiyen çok kötü bir duygudur..benim kaynanam iyi olunca eşimde bulunmaz bir eş oldu ama giden gitti allah beterinden korusun hepimizi.. allah evledınıda sana bağşlasın..

amin canım rabbim sabrımıza sabır versin sanada hayırlı evlatlar versin biz şimdi velayet davasının derdindeyiz

Meleğim, Allah'ın bana verdiği en büyük mutluluğum..
İlk göz ağrım. Senin babanla karnımda olduğunu öğrendiğimizde 5 haftalıktın daha. Öğrendikten 1 hafta sonra kanamam oldu gecenin bi yarısı. Babanla hemen doktora gittik. Annen hayatında ilk defa serum yedi senin için. Başka zaman olsa ölürdüm o takılırken. Ama seni iyi etmeleri için canımı alsalar razıydım. Düşük tehdidim vardı ama çok şükür 3 gün hastanede yattıktan sonra üçümüz beraber çıktık hastaneden güle oynaya hemde. Çünkü seni görmüştük miniciktin meleğim.. Hele o kalp atışlarını duyduğum an varya.. Öyle derinden bir oh çektim ki. Öyle büyük bir mutluluk yaşadım ki..
Doktorum bana 4 hafta sonra gelip ikili taramaya girmem gerektiğini söyledi.. Bizde senle tam 4 hafta bekledik. Yani ben beklediğimizi sanıyordum. Meğer sadece ben bekliyormuşum sen gitmişsin cennetim benim..
Kontrole babanla beraber gittik gene o da bende çok heyecanlıydık, çok mutluyduk . İşte ne olduysa ulturasona girdiğimde oldu.
10 haftalık olman gerekirken sen hala 6 haftalıktın, kalbin atmıyordu artık ve o kesenin içinde yoktun. Doktorum kürtaj olman gerekebilir bebeğin yok dedi. O ses, o an.. Yavrum hayatımda yaşadığım en zor andı. Şok geçiriyordum.
Ulturasondan çıktığımda baban bembeyaz olmuş yüzüme bakıp sarıldı bana. Doktorun dediklerinin aynısını söyledim babacığına ama ben dediklerimi bile idrak edemiyordum. Tam 1 aydır, 1 ay önce hastaneden çıktığımız zamandan beri yoktun sen. Cennetteydin canım yavrum.
Kürtajla aldılar seni benden. Uyutmadılar beni. Senin benden çıkan her parçanı gördüğüm an içim ezildi. Ben doğumhanede baban taa odada beni bekliyordu ama ona kadar gitmiş bütün bağırışlarım, bırakın diye yalvarışlarım. Sanki seni kaybetmenin verdiği acı üzüntü bana yetmezmiş gibi bir de öyle bir acı yaşadım. Hayatımda çektiğim en büyük fiziksel ve psikolojik acıydı meleğim.. Kürtajdan yaklaşık bir saat sonra ağlaya ağlaya uyudum ve rüyamda seni gördüm. Bana tek bir şey söyledin ve ben uyandığımda babanla sarılıp dakikalarca ağladık canım yavrum. Bana "Anne ben melek oldum" dedin. O an öyle karışık duygular hissettim ki.. Bizden ayrılmanın üzüntüsü acısı, cennette bir melek olduğunun verdiği mutluluk..
Sen benden alınalı tam 25 gün oldu.. Geceleri hiç uyuyamıyorum meleğim. Hep aklımdasın. Yanımda olduğunu hissediyorum ve seni bu hayattaki hiçbir şeyi sevmediğim kadar çok seviyorum. Allah'ım seni yanına aldı, cennetine aldı.. Benim masum günahsız meleğim..

Benimki daha çok yeni çok uğraşıp zor elde ettiğimiz bir mutluluğun bu kadar çabuk kaybetmenin verdiği üzüntü, acı var hala içimde. Düşmanıma vermesin Rabbim.. Çift Rahimliyim üstelik. Tekrar hamile kalmak için baya beklemem ve tedavi görmem gerekecek sanırım. Allah herkese sabır versin.. Allah evlat acısını yeryüzündeki hiçbir canlıya göstermesin..

Son düzenleme:
allah hepinize büyük sabırlar versin. gözyaşları içinde kalıyor insan okudukça . şu annelik duygusu öyle bi duygu ki allahtan bize hediye insanın yüreği paramparça oluyor. rabbim acılarınızı tez zamanda unuttursun inşallah. şu hastane çalışanlarınında sorumsuzluklarından katı yürekliliklerinden akılsızlıklarından nefret ediyorum sorumlu olanlar allaha havale.
dün gece bebeğimin beni ısrarla dürtmesiyle uyandım yan yatmışım bide elimi karnımın atına koymuşum bebeğimi rahatsız etmişim bu bile beni ne kadar üzdü nasılda ısrarla parmaklarıma vuruyor hızlı hızlı . ben daha buna dayanamazken yaşanmışlıklarınızı okumak beni çok üzdü allah kimseye kaldıramayacağı yük vermesin.

Son düzenleme:

ağlamayın hep gülün inşallah

yüce rabbim hepinize peygamber sabrı versin ağlaya ağlaya okudum hepsini.allahım bir an evvel yeni melekler versin hepinizin kucağına.

bende bebeklerimi kaybettim ıkı tane düşüğüm oldu ıkısınınde kalp atışları durmuştu bu perşembe kürtaj olacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…