- 31 Temmuz 2010
- 1.091
- 88
- 363
- Konu Sahibi MelegimveAskim
-
- #1.261
Meleklerim...
Evliligimizin altinci ayinda bi test sonucu anladim hamile oldugumu..Hrkes erken dedi sana.Melegim cok sevinmistik dr gittik hamilesin haftaya gel kalp atislarini duyalim dedi.Babanla gittik o disarda bekliyodu.Dr yok dedi goremiyorum .Cikamadim yarim saat disari.Toparladim kendmi.Baban hemen anladi melegim.Eve gidenr kadar konusmadik.Kapidan girer girmez ikimizde hickirarak agladik.sonra seni aldilar melegim.Cok zordu cok.
Sonra bi gun evde ogrendik kardesin gelicekti.
4 ay sonra mutluydum..
Herkes dediki bu saglikli kesin.Ananendaha sen gelmeden battaniye yapti sana.
Cok mutluydum.Bi gun agrim oldu.İcime huzursuzluk dustu melegim.Baktim gidiyosun sen.
Apartopar dr gittik.Ayni aci melegim.Kardesinle ayni kaderi paylastin.
O battaniyene. Sarilarak saatlerce agladim ben.
Gecmiyo acim.
Her gun dahads artiyo.
Yasin genc diyolar.Bilmiyolarki ates dustugu yeri yakar.
Sizi cok ozluyorum.Kahroluyorum.
Cok acim var cok..
Rabbim ayni acilari yasatma yalvaririm,ne olursun.
canim cok üzüldüm
ALLAH sana yar ve yardimci olsun.
INSALLAH biri oglan bir kiz cocugun olur.
Senin icin dua edecegim
allahım sen yaşatma evlat acısını kimseye yarabbi..bende evleneleli iki ay olmadan canıma can geldi hamileydim..bir yıl oldu meleğimi kaybedeli çok mektup yazp attım ama acısı geçmedi dün gibi daha duruyor yüreğimde.. meleğimi kendi ellerimle öldürdüm acı çektire çektire.. ailevi sorunlarddan kurtulamadm ayrı eve çıktım diye evliliğimde evimde hamileliğimden burnumdan geldi ağlamak istemiyordum ama içimde kalsaydı boğulacaktın bebeğim çoğu zaman ağzımı kapatır ağlardım komşulara ses gitmesin diye..oy gülüm elimden gelemiyordu ki birşey ben ağladıkça sesin çıkmazdı sustuğum zaman tekmelerinle teselli ederdin anneni meleğim sen daha çok anlardın beni ne midem bulandı bir gün ne başım döndü tekmelerinle burdayım enne diyordun daha doğmadan seni üzüyordum seni koruyamıyordum dertlerimden sana bir çorap bile almamıştım. bitanem affet beni ben kendimi affedemiyorum seni hatırladıkça ölüyorum bitiyorum.. ultrasyon fotoğrafların duruyor hala bakıp bakıp ağlyorum geçen gece yine gördüm seni mezarlıkta başımı mezar taşına koyup uykuya dalmışken uyanıyor kundağın içinde mezarın üstünde duruyordun kucağıma alıp koşmaya başlıyordum birileri beni kovalıyorlardı seni öldüreceklerdi o günahsız ne olur öldürmeyin diye haykırıyordum ama dinlemiyorlardı bebeğim almak istiyorlardı seni.. gittin meleğim insanlığı dünyayı annenin halinide görünce gelmek istemedin mi? ben seni çok istiyordum babana benzemeni gözlerini yüzünü hep hayal ediyordum sen iyi beslen diye hep yoğurt hiç sevmediğim halde hep pekmez içiyordum ama bildiğim birşey vardı ki sen yoğurdu çok seviyordun yemeye başladığımda tekmelerin hiç durmazdı..bir ay kalmştı seni kucağıma almaya, kötüydüm baba annen çok üzmüştü beni babanla boşanma derecesine gelmiştik ve artık hissetmiyordum seni yoğurt da yedim ama tekmelemedin sende bıraktın anneni.. doktor üç dört gündür ölmüş bu çocuk dedi. gözlerimi açtığımda yanı başımda boş bir beşik duruyordu meleğim yüzünü bile görememiştim ama babana benziyormuşsun öyle söylediler bir melek gibi güzel ve kusursuz usulca girdin ve usulca gitiin hayatımdan meleğim affet beni mutlu edemedim affet mezarına gelemiyorum affet, dayanamam seni toprağın altında düşünürsem..senden geriye boş bir beşik ve boşa akan sütüm kaldı yarenim doğmuş olsaydın adını yaren koyacaktım babanda devrim diyordu..ama ölünce baba annen imama adı ayşe demiş o koymuş ismini sen gidince iyi oldu herşey sen gidince rahat nefes aldı herkes keşke benide alsaydın meleğim göz pınarlarım kurudu ağlamaktan.. üç gün ölü haldede mi zarar vermedin annene bu kadar mı çok seviyordun beni.. keşke bende sana zarar vermeseydim. benim asil yürekli prensesim bir daha anne olsam bile senin yerini hiç kimse tutmaaz meleğim
yaşadıkların çok acı tarifi yok teselliside yok beni teselli edenlere ağzınızı açmayın bana sakın üzülme demeyin diyordum bırakın acıda benim derdide bende senin gibi doğuma yakın kaybettim erayımı şimdi olsaydı bugün 1ci sınıfa başlamıştı ama ne ettiysem kalmadı benimle benimde kaynanamlar yedi canımı bitirdi ömrümü enson yavrumun başını yediler hepsenin gibiydim oğlumun yerini kimse tutamaz ama doğacak olanda senin yavrun 5yıl sonra rabbim muizemi yolladı ki ben pko olmuştum nedeni bilinmeyen kısırlık tüp bebek tedavisindeyken kızıma hmile kalmışım şimdi kızım 30aylık dünyam nefesim ve hayattaki tek şeyim tamam eray gitti ama eda herşey oldu melek oğlum annesine şefaat edecek ahirette üstelik bitmek bilmeyen kavgalar yıktılar yuvamı kızımı annemlerde doğurdum ayrıldım eşimden43: inşallah rabbim senin ve tüm melek annelerinin kucağını biran evvel doldurur kuzularla
yaşadıkların çok acı tarifi yok teselliside yok beni teselli edenlere ağzınızı açmayın bana sakın üzülme demeyin diyordum bırakın acıda benim derdide bende senin gibi doğuma yakın kaybettim erayımı şimdi olsaydı bugün 1ci sınıfa başlamıştı ama ne ettiysem kalmadı benimle benimde kaynanamlar yedi canımı bitirdi ömrümü enson yavrumun başını yediler hepsenin gibiydim oğlumun yerini kimse tutamaz ama doğacak olanda senin yavrun 5yıl sonra rabbim muizemi yolladı ki ben pko olmuştum nedeni bilinmeyen kısırlık tüp bebek tedavisindeyken kızıma hmile kalmışım şimdi kızım 30aylık dünyam nefesim ve hayattaki tek şeyim tamam eray gitti ama eda herşey oldu melek oğlum annesine şefaat edecek ahirette üstelik bitmek bilmeyen kavgalar yıktılar yuvamı kızımı annemlerde doğurdum ayrıldım eşimden43: inşallah rabbim senin ve tüm melek annelerinin kucağını biran evvel doldurur kuzularla
KAYRA BATIN'IMA
BU SANA ıLK MEKTUBUM MELEGIM HAYALLERINLE AVUNDUGUM BEDENIME SIMSIKI SARILDIGIM SENI ILK DUYDUGUMDA MELEGIM DEDIGIM ıLK GOZ AGRIM
SEN GELMEDEN ONCE BILE SENI SEVMISTIM HEMDE ICIMDE HIC BILMEDIGIM BI SEVGIYLE SEN BANA GELDIKTEN SONRA HAYATIM DEGISTI SENINLE BERA-
BER BENDE BUYUDUM MELEGIM HERSEYI SENIN VARLIGINDA OGRENDIM IYILERI KOTULERI VE COK SABIR GOSTERDIM CUNKI SEN VARDIN VE BENIMLEYDIN
BEDENIMI SARAN SICACIK BIRI VARDI EVET SENDIN BU MELEGIM BAZEN SENINLE DERTLESIR BAZEN SEVER BAZENDE KIZARDIM AMA INAN MELEGIM ANNEN
SENI COK AMA COK SEVIYODU VE COK ISTIYORDU SENIN ICIN HERSEYE KATLANDI SENIN HER HALINI HAYAL ETTIM DOGDUGUNDA SENI KOLLARIMIN ARASINA
ALACAK SENI SIMSIKI SARACAKTIM SENI EMZIRMEYI BIR BILSEN NEKADAR COK ISTIYORDUM BENIM KOYNUMDA MISIL MISIL UYUMANI ODANI HAYAL EDIYORD-
UM.....
MELEGIM YINE SENI DUSUNUP AGLAMA KRIZINE GIRDIM SENı OZLEDIKCE ANDIKCA GOGUSLERIM VE CIGERIM SIZLIYOR AKLIMDAN BIRAN OLSUN CIKMI-
YORSUN MELEGIM SUAN CENNETTE BENI BEKLIYORSUN DUALARIM SENINLE KAYRAM ANNEN VE BABAN SENI COK SEVIYOR VE COK OZLUYOR VARLIGINLA
BIZI BILINMEZ SEVINC DENIZINE DUSURUP YOKLUGUNLA KOR BIR KUYUYA ATTIN BEBEGIM OYSAKI GELDIGIN GUN BAYRAMIM OLMUSTU VE SADECE 6 AY SURDU
BU MELEGIM........
SENINLE GECIRDIGIM GUNLER BENIM ICIN HER SANIYESI BIR SINAV OLDU BEBEGIM ANNEN IGNEDEN KORKAR HASTANEDEN NEFRET EDERDI
AMA SENIN ICIN HERSEYE KATLANDI SENI KAYBETMEMEK ICIN CUNKU SEN BANA GONDERILEN BIR MELEKTIN VE SENI KOKLAMAK ICIN ANNEN COK FEDAKARLIK
GOSTERDI AMA SEN CENNETLERE LAYIKMISIN SEN GERCEKTEN BIR MELEKMISIN OGLUSUM....EVET BABAN SENI OGLUSUM DIYE SEVERDI SENIN KAYRA BATIN
ODUGUNU BILMEDEN DAHA BEN KIZ DERDIM HAYIR DERDI BABAN OGLUSUM O DERDI SENIN ILK ERKEK OLDUGUNU BILE BABANIN AGZINDAN DUYDUM DOKTORDA
ILK TEKMENI HISSETTIGIMDE GERCEKTEN ICIMDE OLAGANUSTU BIR MELEK OLDUGUNU ANLADIM OKADAR MUTLU OLUYORDUM AZ BISEY HISSETMESEM HEMEN,
SENI MERAK EDERDIM OGLUSUM IYIMISIN DIYIP SORARDIM AMA SEN HILELIK YAPIP BABAN EVE GELINCE BENI TEKMELEMEYE BASLARDIN BABANLA OYNASMAYI
ISTERDIN HISSETTIRIRDIN BANADA BENI OPSUN DIYE KIPIR KIPIRDIN VE BABAN HEMEN GELIR SENI DOYASIYA OPERDI......
.......senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?