Cennetteki Meleklerimize Yazdığımız Mektupları Paylaşalım

canım benim allah razı olsun...
öyle deme imkansız diye birşey yok rabbim istesin yeterki üzme kendini elbet herşeyin hayırlısını rabbim bilir o dileyecek birgün ve olucak....

sahip olup kaybetmekmi yoksa hiç sahip olmamakmı inan ikiside tarifi olmayan acıdır.ben kızıyorum kendime insanlar 10 sene 20 sene bekliyo kızım sana ne oluyo ne bu umutsuzluk ne bu mutsuzluk diye.allah verdi allah aldı sakin ol diyorum ama inan dayanamıyorum bugün tam 14 gün oldu ve ben hergece rüyalarımda doğum yapıyorum emziriyorum.allah çekemeyeceğimiz yükü vermez biliyorum ama ben çok istemiştim onu belkide o yüzden kabullenmemek....

canım benim senin derdin ne....

rabbim isteyen herkese elbet birgün o mucizeyi yaşatıcak öyle inanıyorum......
etrafımızda da şahit olmuyormuyuz mucizelere

canım o kaybettiğin bebek inş öbür dünyada şefaat edecek size.....
biliyorum acın tarifsiz seni anlıyorum ben bile hiç hamile kalmadım ama arasıra meleğimi rüyamda görüyorum
öyle mutlu oluyorum ki hiç bitmesin hiç uyanmıyayım istiyorum onu emziriyorum rüyamda sonra uyanınca çook üzülüyorum gerçek değilde rüya olduğuna hem bak daha yeni evlisin sanırım yaşında küçüktür senin daha önünde koca bir ömür var allahın izni ile............

canım ben 29 yaşındayım yaklaşık 7 yıl oldu evleneli ilk evlendim ve 1 yıl geçti hamile kalmayınca başladık tedavilere ilk gittiğimiz doktorun tüp bebek ten başka çaerniz yok demesi hala kulağımda yankılanıyo

eşimde sorun var canım benim ve tüp bebeğin herşeyimize çare olacağını ve hemen tüp bebek te olsa hamile kalacağımı sandım ama olmadı 4 kez denedik hepsi negatif onca acıyı masrafı maddi manevi yıkımı düşündükçe çook kötü oluyorum para da çare değil bazen

pazardan alınacak bişey olsa gider alırsın ama alınmıyo işte
şimdide 5. denemeye hazırlanıyorum inş bu sefer son olur bu sefer pozitif olur sonucumuz

Son düzenleme:

canım benim inan ne diyeceğimi bilmiyorum.ama dua etmekten başka ne geliyorki elimizden.
inanıyorum ben rabbim öyle mucizelere gebeki ben o mucizelere inanıyorum.yada inanmak istiyorum....
offfffff kafam öyle bulanıkki
rabbim neylerse güzel eyler
yeterki unutulan kullardan olmayalım rabbim bizede tattır o güzel duyguyu ne olur.......

her türlüsü zor hepsi ......

amin canım .inş Rabbbim gönlündekini en kısa zamanda versın.nasıl bır tedavı uyguladıgınızı bılemıorum eger ıkınızdede bır sorun yoksa bır nevı kader arkadası olarak say benı ve sana bı ıkı bısey soyluycem.ılk once bebegın dogmadan ona herhangı bır esya alma cunku onları gordukce moralın bozulcak buda döllenmeye cok buyuk engel.cevrendekı ınsanlardan bahsetmıssın hıc onlarıda kafana takma.eger tedavı olsanda olur, olmasanda olur bı durumun varsa bır sure ara ver normal hayatına devam et.suan bunu okudugunda nasıl dusunmeyım dıyceksın kesın.sole cvp vereyım canım belkı senın kadar uzun bı zaman hamıle kalamamıs olmasamda 2 yıl kadar benımde olmadı doktora gıttım tedavı falan yok olmuyo her ay aynı durum gelmedı yavrum.sonra doktoru bırakmaya karar verdım 1-2 ay tabı dr.bıraksanda aklından cıkmıyo olacakmı bu ay falan dıe bundan sonrakı aylarda olup olmuycagı aklıma gelmedı normal yasantıma devam ettım hıc ummadıgım bır anda mujdelı haberı duyduk ama mutlulugum kısa surdu yanı olmuyo dıye uzulme cunku olup gıtmesı daha kotü rabbim eli ayagı duzgun saglıklı evlatları en kısa zamanda nasıp etsın sana ve senın gıbı ısteyen herkeze canım soledıklerımden alınma 6 sene kısa bır sure degıl farkındayım ama sen bole her ay uzuldukce omrunden yıyosun.

rabbım herkeze sabır versın suan acını anlıyabılıorum bende gectıgımız kasım 7 de aynı seylerı yaşadım canım ben yenıdenhamıleyım hemde 2 ay sonre hemen kaldım hıc umudunu kaybetme ben oglumu kaybettıgımde aklımıda kaybettım gecelerı hıc uyuyamadım cok zor bı zamandasın Rabbım acını dındırsın canım ve kımseye yaşatmasın.

canım gebelerın duası kabul olur derler sana hergun dua etcem umudunu ne olursa olsun yıtırme .

allah razı olsun canım allah hayırlı sağlıklı doğıum nasip etsin.evladın hayırlı sağlıklı bir evlat olsun analı babalı büyüsün rabbim bizlerede nasip etsin inşallah
bizide unutma dualarında

canım gebelerın duası kabul olur derler sana hergun dua etcem umudunu ne olursa olsun yıtırme .
canım allah razı olsun senden....
çook şükür bende bi sorun yok canım ama eşimde sorun var sperm sayısı ve hareket kötü ama yinede allahtan ümidimi kesmiyorum....
tabi kimi zamanlar umutsuzluğa düşsemde yinede kalbimde minicik bir umut besliyorum her zaman....
canım 4 kez tüp bebek denememiz oldu ama maalesef hepsi başarısızlıkla sonuçlandı şimdi 5. denemeye gidicem nasipse inş bu sefer elimiz boş dönmeyiz...
bu sefer rabbim yüzümüzü güldürür inş..
zaten kimseye diyemediğim derdimi burda siz kader arkadaşlarımla paylaşıyorum...
Allah hepinizden razı olsun...
Allahım sanada bebeğini kucağına aldığın günüde göstersin
benim gibi tüm isteyenlerede tattırsın bu duyguyu....
ne olur benide unutma dualarında....

biliyomusun canım ablanla aynı kaderi yaşıyorum.... benimde benden kaç yıl sonra evlenen kardeşimin bi kızı oldu ve şu an 3 yaşına girecek nasipse.....
kardeşimin kızını çook seviyorum ama onun olacağını ilk duyduğumda ve benimde normal yoldan asla hamile kalmayacağımı bildiğim için öyle üzüldüm ki....
hep kendimde pozitif çıksın istediğim o gebelik testlerini ben kardeşimde gördüm ve inan bana hiç kıskanmadım ama çook üzüldüm ve eve gelince saatlerce ağladım....
ablanın yüreğinde ki acıyı öyle iyi anlıyorum ki....
7 yıldır acaba bu ay mı olacak diyorum ama olmuyo işte ve şimdi yine adet oldum aslında biliyorum normal yolla gebe kalmayacağımı ama insan umutsuz yaşayamaz derler işte bende allahtan umudumu kesmek istemiyorum ...
bizimde sorun erkekte zamanında ilk tedavi içn doktora gittiğimizde demiştiki erkekte sorun olursa çabuk halloluyor ama nerde 7 yıl geçti tüp bebek bile derman olmadı derdimize...
bende ablanın dediği gibi 7 yıl değil olacak deseler 7 bin yılda beklerim....
madem ki ablanın eşinde problem olduğu biliniyo enişten tedaviye ikna olmuyomu ...
o dahada kötü işte çünkü tedavi insana umut kaynağı oluyo ......insanın umut
inş canım bir gün ablanda bende ve tüm bizim gibi evlat kokusuna sevgisine hasret kader arkadaşlarımızında kucakları dolar ve hiç o kötü günleri yaşamamış gibi olurlar............
amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn..........

amiinn canım benim,rabbim kabul etsin dualarını ..ben düşükten ya 1.5 yada 2 ay sonra tekrar gebe kaldım,ilk gebeliğimi regl e min üzerine gördüm ve önce wc de kaset testiyle daha sonra beta hcg ile varlığını garantiledim .. olay şu;ilk gebeliğim : 1 aylık evliyim,mide bulantısı,halsizlik,kusma,göğüslerimde ağrı yaşamamdan ötürü gebelikten şüpheleniyorum,sağlık ocağına gidiyorum 2 kere kan testi yaptırıyorum,kaset testleri yapıyorum yok,gebe olduğum çıkmıyor..içimde öyle bir his var ki,eşime de kendime de sürekli beenn gebeyiimm hissediyorummm,belirtilerde bu yönde diyorum..adetim 3 gün gecikiyor,wc ye giriyorum kaset testi yapıyorum sonuç pozitif..kayınvalidemi alıyorum (olmaz olsun) özel hastaneye kadın doğum bölümüne gidiyoruz,doktora derdimi anlatıyorum,ne kadarlık evlisin diyor,1 aylık diyorum doktorun tepkisi o kadar iğreeennnççç,o kadar kibirlii ki resmen onun özgüveninin altında böcek gibi eziliyor safların daniskası olarak ilan ediliyorum .. benimle konuşma üslubunu,beni nasıl salak,cahil durumuna koyduğunu görseydiniz sinirden intihar ederdiniz herhalde .. ben sana anlatamıyorum herhalde,1 ayda gebe mi kalınırmış,sen beni anlamıyor musun,hormon bozukluğudur,doktor olan sen misin vs vs ..sürekli refüze ediyor öküz..tabi doktor refüze ettikçe kayınvalide de (olmaz olsun) şeytan doktorun bayrağını sallıyor..beni aptal yerine koyarak,BİZ SÖYLÜYORUZ DA İŞTEEEE (yani hamile olmadığımı söylüyormuş ben anlamıyormuşum) beni ikisi birden iyice aptal yerine koyuyorlar ..dr. beni utlrasona alıyor,bakıyor,inceliyor..hamile değilsin de,olabilirsin kan testi yaptır sonucu bana getir diyor..çıkıyorum dışarı sinirleniyorum yaptırmıyorum..akşam oluyor eşim geliyor (BAKIN AYNI GÜNÜN AKŞAMI) dr. ve annesinin beni nasıl rencide ettiğini anlatıyorum,sinirlenip testi yaptırmadığımı ve hala inançla ve inatla hamile olduğumu söylüyor (DEDİĞİM GİBİ AYNI GÜNÜN AKŞAMI)başka bir özel hastaneye gidiyoruz veeee 1 AYLIK GEBE OLDUĞUMU ÖĞRENİYORUM .. hani gebe değildim kayınvalide,doktor size soruyorum ?. tabi geri kalan 1 aylık süreçte karnımda ki kramplar,sancılardan dolayı uyuyamıyor azıcık uyusam bile sancılarla uyanıyordum .. rabbim ne kötü günlerdi yaaa sürekli,sancı,kanama oluyor;ağrı bir taraftan,kanları görüpte evladımın tutunamayacağı,beni terkedeceği psikolojisi bir taraftan beni bitiriyordu..bir akşam üstü sancımın ve kanamamın çoğalmasıyla eşim ile ayrı bir özel hastaneye gittiğimde dr. ultrasona aldı kese bozulmamış deyip progestan verdi,kuzu gibi yatıcaksın sadece lavabodan lavaboya kalkıcaksın telkinlerinde bulunarak hastaneden çıkıp eve geldik..2 saat sonra wc ye oturmamla kanımın oluk oluk akması bir oldu,eşim annesini çağırdı ağrı çekiyorum,kıvranıyorum evladım beni terkediyor psikolojim altüst,inliyorum;sancılarımamı yanayım,evladımı kaybediyorum hayallerim tükeniyor,son nokta da onamı yanayım yoksa kaynanamın;iki elini beline koymuş karşımda benim 2 kızım düşük yaptı senin gibi sancı çekmediler deyip sert çıkışmasına mı yanayım anlamadım (BEN YALANDAN SANCI ÇEKİYORUM KAYNANAAA,HAYALLERİM TÜKENİYOR;YALANDAN AĞLAYIP,YALANDAN KIVRANIYOR,YALANDAN İNLİYOR,YALANDAN SANCI ÇEKİYORUM DEMİ..EVLADIM GİDİYOR YALANDAN DUALAR EDİYORUM TUTUNSUN ANNESİNE DİYE DEMİİİİ ) görümcem ve eşim ile hastaneye gittik dr. odasındaki muayene bölümüne giricem yavaş adımlarla yürüyorum,gözlerim kan gölü..kapıdan giriyorum ve şoklar içinde sadece DÜŞTÜ dedim .. dr. ortamı yumuşatmaya çalışıyor,ben bebeğimin geri kalan kısmını almaya çalışıyorum alttan ve çamaşırımdan daha sonra kürtaj zaten .. oofff gene ağlattınız beni,girmicem artık bu bölüme ama şimdi ise oğluşum yanımda uyuyor teyzeleri,o kadar acıdan ve sabırdan sonra rabbimin mükemmel mükafatı ..şükürler olsun tekrar annelik duygusunu tattım..Allah'a sığının,içinizi rahat tutun ve bol bol dualar ile sabredin arkadaşlar..rabbim sizin ve benim güzel dualarımızı,dileklerimizi kabul etsin..anne olmak isteyen sizleri,kadınları ve ablamı da evlat gibi bir güzellikle mükafatlandırsın inşallah ..

aminn birtanem,hayırlı duaların kabul olsun inşallah .. rabbim hayırlı evlat nasip edipte,o solan yüzünü ve yüzünüzü güldürsün inşalllaaahh..ben de az buçuk sizin ve ablamın halini empati yoluyla anlayabiliyorum .. istanbulda yalnız,kimsesiz ve sahipsizim ailem izmir de,kayınvalidem üst katımda oturuyor var yada yok..evladımı kucağıma aldığımdan beri ben nasıl bu 4 duvar arasında;yapayalnız,sessiz sedasız,durmuşum deyip harbiden anlayamıyorum .. ama şuna eminim ki rabbim bulunduğumuz durumun sabrını verip acımızı hafifletiyor .. ablamın eşi tüp bebeğe yanaşmıyor,yanaştığı zaman ise parasını anasına babasına yedirdiği için tedavi yarım kalıyor .. öyle yada böyle 4-5 yıldır ablamın da evladı yok maalesef .. bunda da bir hayır var deyip,rabbimin engelleri kaldırmasını beklemekten başka bir çaremiz yok maalesef ..ya eşini ıslah edecek Rabbim,yada mucize verecek olması için

bence canım allah ablanın eşini ıslah etsin.....
ilerde yaş geçince çok pişman olurlar ama o zaman iş işten geçmiş olur tabiki Allahtan umudumuzu kesmeyip her zaman bi mucize bekliyoruz ama birazda bizlerde çabalamalıyız bu konuda ....
ablan kimbilir ne kadar üzülüyodur her an ....

inan şimdi eniştenin yazdıklarını okuyunca eşimi çook takdir ettim..
benim eşim benimle bir öyle mücadele ediyo ki her an benim yanımda bu konuda ve sonuna kadarda bu yolda beraber yürüyeceğiz inş....
İNŞ canım ablanın ve tüm isteyenlerin beklediği mucize bir an önce gelir ......
sende güle güle büyüt bebeğini.....

aminnnnn inşallahhhh
canım benim çektiklerinin karşılığını rabbim ne güzel mükafatlandırmış.evladın hayırlı iyi ir evlat olsun inşallahhhh
kayınvalidene gelince bıoşver kendi değerini kendi belirler insanoğlu...

amin canım cok saol.unutmam tabıkıde.

rabbim kabul ederse inş dualarım sızınle canlarım.

Bnmde aral deniz adında 4,5 yaşında bir oğlum var okurken içim yandı kavruldu
Şuan uyuyor .. Gidip sarılasım koklayasım geldi
Bu ne büyük bir acıdır az cok bilirim tabiki yüreği yanan sizlersiniz
Ama bizlerde duacılarınız
Rabbim meleklerinizle sağlıklı kardeş yollasın
Acılarınız azda olsa küllensin
Sürekli girip bu formu okuyorum melek annesi olan arkadaşlarımla konuşuyorum
Dua ediyorum elden başka bişey gelmiyor

Bebeğimmm..nasılda beklemediğim bir anda gelmiştin..ağlamıştım şaşkınlıktan korkudan heyecandan...hep seni kaybetme korkusu yaşadım..8 haftalıkktın..ben gidiyorum anne dedin..gitme bebeğim dedim gitme yavrum..tutun bana..sımsıkı tutun..ve sen anneni dinledin kaldın benimle..yattık dinlendik beraber haftalarca..5 ayımız bitiyordu..ooo bi gel cicişlerin hep hazırdı..ablan çok kokoştu malum..kokoş kokoş cicişler seni bekliyordu...hep okşadım seni..içim kıpır kıpırdı artık..hem mutluluktan hem tekmelerinden.benim kızımdın..2.kızımdın..bak ablan nasıl hala seni bekliyor..ne zaman gelcek kardeşim diyor hala..söyleyemedim hala ona bebeğim..nasıl söyleyeyim senin kardeşin öldü..melek oldu..şimdi karnımda olması gerekirken..minicik bir toprak parcasının altında nasıl diyeyim..gelemedim yavrum..baban seni ellerinle toprağa vermiş..üzerine birde küçücük çiçek ekmiş..göremedim yavrum mezarını hala..memleketimizdesin..en kısa zamanda gelicem yavrum..toprağını okşayacağım seni okşar gbi..üşüdünmü yavrum buralarda diyeceğim..karnımda sıcacık üşümeyecektin yavrum..bedenini gördüm ne kadar da miniktin..nasıl girdiğin o toprağa..sen minicikbedeninle o toprak parcasını doldurdun..ya benim içimdeki boşluk ne olacak bebeğim.nasıl bitecek bu boşluk bu acı......

Rabbim sabır versin...

benim de meleğim gitti, daha 8 haftalıkken kalbi durmuş 1 hafta öylece beklemiş. dr kalbi, atmıyor dediğinde yıkıldım... ilk bebeğim ilk heyecanımdın.minik mucizemdin ama melek oldun. Bana herkes sen tek değilsin diyo, herkesin başına geliyomuş... Herkes üzülmüyo mu ağlamıyo mu diyorum senin kadar değil diyolar... Nerden bilecekler gece nasıl yastıkları ıslatana kadar acıyla yandığımızı? nerden bilecekler nasıl üzülüp ağladığımızı? Ne çektiğimizi? gençmişim yine olurmuş bebeğim. Neyse ki hamile kalabiliyormuşum... Sen olur mu annem ilk heyecanım olur mu? kesin sesinizi demek isterken sadece içimden nefret ediyorum bu cümlelerden. Bunu bi çırpıda söyleyenlerden. Hiç konuşmasalar daha az üzerler belki... Meleğim gerçekten melek oldu... Annesinin biricik meleği... Seni çok seviyorum bebeğim sen beni bırakıp gittin ama annen seni asla unutmayacak... Her gece son ultrason resmini öpüp uyuyorum sen varmışsın gibi seni asla unutmuyorum bebeğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…