Cennetteki Meleklerimize Yazdığımız Mektupları Paylaşalım

Canım Meleğim,

Senin bedenimde olduğunu ilk öğrendiğim gün hüngür hüngür ağlamıştım. Hem sevinçten hemde korkudandı bu ağlamam. Sonra sana alıştım, beni biraz zorluyordun, yemek yiyemez olmuştum ama herşeye razıydım ben. Yeterki seni kucağıma alayım, yeterki o mis gibi süt kokunu içime çekeyim. İşte bu yüzden herşeye razıydım.

Sonra kalp atışlarını duydum. Baban da yanımdaydı, gene ağladık ama bu sefer sadece mutluluktan. Çünkü ilk defa sana ait bir ses duyduk. O küçücük, minicik, masum kalbinin sesini duyduk.

Herşey yolundaydı, herşey çok güzeldi. Sana sürekli birşeyler almak istememe rağmen kendimi tutuyordum ve almıyordum. Çünkü iyi değil dediler, keşke dinleseydim onları.

Sonra dayanamadım. Çok güzel rengarenk küçücük bir tulum gördüm. O kadar güzeldi ki seni onun içinde hayal ettim. Ve ilk eşyanı aldım. Babanda bende bütün gün baktık tuluma ve seni hayal ettik. Yanımızda olmanı istedik, bir an önce birlikte olmayı istedik. Bir sonraki randevumuzu iple çekiyordum. Nereden bilirdim ayrılık günümüz olduğunu...

Tatlı şirin doktorumuza gittim, ölesiye mutlu ve heyecanlıydım. Sonra o iki kelime çıktı doktorumun ağzından. Hayatım boyunca unutamayacağım ve film karesi gibi hep gözümün önünde olacak olan ultrason görüntüsü ve o iki kelime "ÜZGÜNÜM IŞIL". Dünya başıma çöktü bitanem,yıkıldım, mahvoldum. Daha önceki o pıtır pıtır kalp atışının yerinde sinir bozucu bir sessizlik vardı. Ve yine ağladım ama bu kez hayatım mahvolduğu için, sensizliğime ağladım.

Bitanem hala ağlıyorum ve seni çok özlüyorum. Biliyorum ki senin bembeyaz kanatların var. Ve yine biliyorum ki hiç karşılaşmasakta biz seni, sen de bizi çok seviyorsun. Benim küçük bebeğim cennetinde hep mutlu ol. Sen bizim bitanemizsin, herşeyimizsin ve her zaman öyle kalacaksın.

Artık aldığım o şirin, küçük renkli tuluma bakamıyorum. Çünkü her baktığımda kalbimde tarifi imkansız bir acı hissediyorum. Yavrucum Allahım seni aldı. Mutlaka bir bildiği vardır. Bunun için ne kadar zor olsada katlanmam lazım. Ama senin yerin ve sevgin hep kalbimde olacak. Ve elbet bir gün kavuşacağız. O zaman bütün hasretimi dindireceğim. Sana sımsıkı sarılacağım ve seni hiç bırakmayacağım. Seni çok seviyorum.

Annen :a015:

canımdan candın,
senin içimde varolduğunu acabalarımla düşünürken öğrendim,kesin benimleydin ve ilginç olansa babanın bana bu haberi vermesiydi...herşey çok iyiydi daha yeni evliydik bir işim yoktu anneciğim,durumumuz iyi değildi,seninle özel doktorlara gidemedim çok pişmanım,belkide hastanedeki doktorun alttan muayene yapalım hiç bir zararı yok dediğinde kabul etmemeliydim o gün benim canımı çok acıttılar senin de canın çok acıdı mı bebeğim...8 haftalıktın kan tahlilimde ama keseni göreceğiz diye deştiler beni annem,sana da dokundular mı o zaman bebeğim...bana sıkı sıkıya tutunurken göremedikleri seni düştüğünde''aaa evet burda''diye farkkettiler anneciğim...
canım bebeğim daha cinsiyetini bile öğrenemeden,kaybettim seni kendimi çok suçladım yataktan çıkmak kimseyi görmek istemedim...seni ben koruyamamış mıydım daha çok savunmasızdın bana muhtaçtın...doktorlar nedenine bile bakmadılar o zaman olur böyle dediler ilk gebeliklerde ne kadar rahat söylediler babanla çok ağladık...çok özür dilerim anneciğim beni affet nolur...
şimdi bir işim ve param var benimle olsaydın sana her istediğini alır seni hep özel doktorlara götürürdüm anneciğim...cahillik bebeğim folik asit bile vermediler bana hiçbir ilaç yazmadılar ah bebeğim böyle olmasını istemezdim...bir sabah büyük bir acı ve kanlar içinde uyandım anladım gidiyordun...
sen gideli iki seneyi geçti anneciğim,senden sonra bütün düzenim ve döngüm değişti.
artık herkes konuşuyor gizli gizli ''onların çocuğu olmuyor diyorlar çok zoruma gidiyor ama bilmiyorlar ki sen bir zaman benimleydin'' ... şimdi sana kardeş istiyoruz canım benim,yüce rabbim sesimi duyacak ve bana tekrar o duyguyu tattıracak,takma kafana at bu düşünceleri diyorlar ama mümkün mü?
senin o güzel yüzünü görebilecek miyim öteki dünyada hangimize benzeyecektin acaba bana mı babana mı bu soruyu çok soruyorum kendime(gözlerin babana benzesin diye çok dua etmiştim o zaman)...bekle beni anneciğim bekle...
babanda bende seni çok seviyoruz bebeğim çok...

yaa bu mektuplarıda aglayarak okudum hepımızın derdı aynı oyuzden bırbıırımızı cok ıyı anlarız allahım tekrar bıze yavrular nasıp etsın ınsallah

ArkadaŞlar ınanın hepınızın yaŞadıklarını aĞlayarak okudum ve Çok etkılendım allah hepınıze peygamber sabrı versın Çok zor bır anne olarak sızlerı Çok ıyı anlıyorum allah hepınıze saĞlıklı sıhatlı bebekler nasıp etsın unutmayın sızler melaıkelerın annelerısınız.

meleğim söze nasıl başlanır nasıl ne yazılır bilmiyorum am a bildiğim tek şey seni sewdiğim kadar ne başka birini sewdim ne seni özlediğim kadar bi başkasını özledim yüreğimdde açtın koskoca bi acıda öle gittin bu yara ne kapanır ne acısı diner rabbim hiç bi anneye yaşatmasın bu acıyı işin en acı yanı seni mecvbnur kalıp göndermekti bazen düşünüyorum peşine düşüpt egelsemmi diye ama cesaretim yok seni yollarken nasılda canım yanmıştı tekrar yanmasından korktuum kadar sana ulaşamamaktanda korkuyorum eğer ağlarsam sana ulaşamazmışım eğer ne biliyim gittiğin günü dün gibi hatırlıyorum hiç canım yanmadı yüreğimi bi el sımsıkı tuttu sıktı nefesim kesildi sanki dünyadan koptumallahım kimseleri ewlat acısıyla imtihan etmesin benimle olduğunu öğrendiğim gün itibariyle başladım sana ninnini söylemeye ''annesinin kuzusu yavrusu meleği annesi onu çok sewermiş öpermiş''şimdi hangi bebeğe bu ninniyi söylesem ağlamamak için zor tutuyom kendimi ama şimdi diğer bebeklere sölerken ninniyi bi kelimesi farklı''annesi onu özlermiş ''die meleğim senin yerini hiç kimse hiç bişi ne tutabilir nede yerini doldurup bana başkaları senin sewgin gibi olur meleğim seni annen çok sewiyor hemde çok özlüyoda

okuduklarımdan çok etkileniyorum yazdıklarınız içimi acıtıyo .ağlamamak için zor tutuyorum kendimi okurken ... allahım size sabırlar versin .. allah size en kısa zamanda kaybettiğiniz meleklerinizin yerine melekler yollarda onlarla acınızı hafifletirsiniz insallah ..

sen gideli bu şehirden ötmez oldu bülbüller
doğmadı güneşim batalı açmaz oldu güller
hala seninim delinim bıraktğın gibiyim
çıkmaz sokaklarında kayıp derbeder haldeyim

unutmadım unutamadım dinmedi fırtınan içimde
başucumdaki resmin duruyor aynı yerinde
hala seninim delinim bıraktığın gibiyim
çıkmaz sokaklarında kayıp derbeder haldeyim

arkadaşlar hepinize geçmiş olsun bu şarkı sözü ama bana sadece kızmı hatırlatır
benim kızım için diycek tek bişeyim var
ELA'M SEN GİTTİN GİDELİ UNUTTUM BEN ELA'NIN RENGİNİ

yerine kimseyi koyamıyorum bebeğim,nereye baksam sen..bazen birr bebeğin gözlerinde,bazen kocaman bir kız çocugunda..bazen babanın bakışlarında..sen benim meleğimsin..beni hiç yalnız bırakma olur mu kızım,hep gel,her gece geldiğin gibi..ben seninle mutluyum..sen rahatsın biliyorum cennette derinn bir uykuda..bense hergüne yenik,hep özlem dolu,gözlerimde hep bir buğu..içime işledin kızım..kolay mı unutmak?
annen seni çok seviyor..çok özlüyor...

melegım canımın ıcı senı okadar cok ozledımkı yoklugun ıcımı cok acıtıyor bebegım sensız koskoca 6 ay gectı ve ben hala yokluguna alısamadım[ [/​

canım benim allah sabır versin bir anne olarak kalbinin derinliklerindeki acıcıyı hissedebiliyorum ALLAHIM hiçkimseye evlat acısı yaşatmasın rabbim.geceleri 3-4 defa kalkıp kızımın üstüne eğilip sürekli nefesini kontrol ediyorum sanki birşey olabilecek düşüncesi geliyor aklıma deli oluyorum..

aman yarabbim ya bu nasıl bır acı ..
bu nasıl bır ıhmalkarlık .. ınşallah rabbım hakkınızda hayırlısını verıcektır.. ınşallah melegının acısı yerde kalmayacaktır.. ne demek bebegı yakıp gerı anneye vermek hemde bısey olmamış gıbı .. hemde caktırmamaya calışarak

bende bı anneyım .. cok yı anlıyorum
evladıma zarar verenın canını alırım ..
ve tum kalbımle sunu dılıyorum kı oglunun acısı yerde kalmasın ınşallah suclular cezasını bulsun ...

tum bebegını kaybedenlerın mektuplarını okudumn ıcım yandı .. tarıfı yok bu acının .
Allah kımseye yaşatmasın . Allah bızı manyak doktorların ve bılıncsız hemşırelerın hasta bakıcıların elıne duşurmesın............

Başın sağolsun..Başımız sağolsun..Aynılarını ben de oğlum için yaşadım..Okurken benim de yaşlar aktı gözümden...Allah bize sabır versin canım.Sabır versin...

OĞLUMA

Gelişinle evimiz şenlendi diyemeyeceğim,çünkü o küçücük omuzlarında çoğu insanın taşıyamayacağı bir yükle geldin dünyaya.Şimdi ayrıntılarını pek iyi hatırlayamadığım (beynimin silmeye çalıştığı diyeyim)bir dönem başlamıştı bizim için.Oysa anneciğin senin için neler hayal etmişti.Büyüyecek, okula gidecek,babanla oyunlar oynayacak,anneni ara sıra üzsen de hep mutlu edecektin.Ama öyle olamadı Yusuf’um,Eren’im…O kısacık ömründe bir kez bile “anne” diyemedin,babaya el sallayamadın,ya da rahatça uyuyamadın örneğin…

Gül yüzlüm,Yusuf’um,Eren’im.Allah’a “Onun acılarını bana ver.”diye çok dua ettim.Yaşadıklarını yaşamayı çok istedim.Acılarını gördükçe ölmeyi de çok istedim ama sen yaşarken ölmeyi gönülden isteyemezdim.Sen bana tam bir yıllığına verilmiş bir emanettin.Doğduğun gün kaybettik seni yavrum.Doğum gününde verdik seni toprağa.Anneciğinin öldüğü gün de işte o gün oldu…

Sana olan özlemim her geçen gün bir çığ gibi büyüyor.Arada bir rüyalarıma gel de özlemim hafiflesin,sızım dinsin.

Şimdi bize verilen süre dolana kadar sen rahat uyu emi oğlum.Anneciğin inşallah yanına gelecek,yine o gül yanaklarından öpecek.Nerede olduğunu çok iyi biliyorum ama sen yine de Allah’a emanet ol yavrum,Allah’a emanet ol…

Umut S//

çok üzüldüm..aynı şeyleri yaşıyoruz,birbirimizi en iyi biz anlarız..bugün izmir'e gittim kızımın yanına..bir baktım,mezarlar kazılmış bir sürü..basında agladım,konuştum..umarım beni duymuştur..rabbim bize saburlar versin arkadasım..istedigin zaman yazabilirsin..Allahım sabır versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…