- Konu Sahibi MelegimveAskim
-
Kıslar allah sabrınızı versin inş dayanılacak acı değil yaşadıklarınız ben okurken bile bu derece ağlıyorsam kim bilir yaşayan ne acı çekiyor allahım sabrınızı versin onları unutturmaz ama yinede sizi avtacak bir başka evlatlar versin rabbim sizlere bende bebk istiyorum 3 aydır olmuyor o kadar çok üzülüyordum ki anlatamam lütfen yanlış anlamayın beni benimde başıma bunlar gelecekse geç olsun diyorum artık rabbin hayırlı saman da göndersin yavrumu bana onu kaybetmek kadar onu beklemek te çok zor sizler için rabbime dua edeceğim sabır vermesi için
öncellikle hepinizin başı sağ olsun. birer birer hepinizin mektubunu okudum ve sanki aynı acı içimde alevlendi...eşim anlamasın diye dişlerimi sıktım göz yaşlarımı içime akıttım. okudukca annem geldi aklıma...annecim seni çok özlüyorum, biliyorum sende beni özlüyorsun! sevdiğim için seni bıraktım, pişmanmıyım bilmiyorum ama senden ayrılmak için hazır değilmişim ben daha. dediğin gibi daha büyümemişim ben. seni çok çok özlüyorum ama az kaldı yakında kısa bi süreliğine bile olsa kavuşacağız!
Allah bütün ayrılık acısı çeken arkadaşlarıma sabır versin! ve ayrılık acısını yaşatmasın! vatana millete hayırlı namuslu arlı şerefli yavrular nasi eylesin! Amin,amin,amin,...
Melekleriniz sizi cennete bekliyor, eminim annelerini güçlü gördükçe gurur duyuyorlardır!
tekrardan BAŞINIZ SAĞOLSUN!!!:çok üzgünüm:
'Ölüm anında çocuklarınıza cennetin göz kamaştıran güzellikleri gösterilir, onlarda seyrederken kendilerinden geçerler ve hiç acı hissetmezler' bu söz beni biraz rahatlatmıştı çünkü bizimki kaza olduğu için acaba çok canı yandı mı, acıları hissetti mi gibi sorular beni mahvediyordu. yavrum kucağımda gitti inşallah hiç birşey hissetmemiştir
'Şefkatli yaratıcı çocuklarınızı 'Cennet Çocuğu' olarak seçti ve cennetine layık gördü. Şimdi cennetin yamaçlarında meleklerle ve diğer cennet çocuklarıyla beraber koşup oynuyor'
ÇOCUK TAZİYENEMESİ- SAİD-İ NURSİ
sabır sabır sabır...........senağlamasenağlama
'
çok sagol canım Allah sana yaşatması böyle bir acı:1no2:hepinizin yazdiklarini tek tek okudum ve tutamadim kendimi,bogazim dügüm dügüm...henüz bebegim yok..rabbim nasip ederse bir gün olur insallah..bunun icin cabaliyorum aylardir..ama anladim ki öncelikle hayirlisini dilemek gerekiyormus...ben melegimi daha icimde hissetmedim belki,ama inanin tüm kalbimle acinizi paylasiyorum...Rabbim hepinize sabirlar versin...insallah saglikli hayirli evlatlarimiz olur hepimizin...ve böyle acilar yasamayiz...
kızlar ya kalkın hadı ayaga bılıyorum canımızda can gıttı gıderlerken bıızde alıp goturduler benım 4 melegımde zaman ne zamn dolar bılmeme benı beklıyo olacaklar onlar bıze rabbımızın gonderdıgı emenetlerdı rabbım bu kadar omur bıcmıs bırbırımıze dua etmekten baska bısey gelmez elımızden zamn zamn dısarıya cıkmak bıle ıstemıyorum cocuk kıyafetlerıne ve cocuklara takılıyo gozum yıklıyorum ama ne yapsakta hayat devam edıyo ınsallah rabbım tez zamnda yuzumuzu guldurur onlarla oynama onlara kıyafet almayıda nasıp eder mevlam ısteyen herkese nasıp etsın ınsallahhhhh rabbım kaldıramayacagımız yukler yuklemesın bıze....AMİN.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?