- Konu Sahibi MelegimveAskim
-
çok üzüldüm..aynı şeyleri yaşıyoruz,birbirimizi en iyi biz anlarız..bugün izmir'e gittim kızımın yanına..bir baktım,mezarlar kazılmış bir sürü..basında agladım,konuştum..umarım beni duymuştur..rabbim bize saburlar versin arkadasım..istedigin zaman yazabilirsin..Allahım sabır versin..
İLK HABERİNİ ALDIGIMDA SEVİNÇTEN HAVALARA UÇTUM BEBEĞİM OLACAK DEDİM BABANDA BENDE COK SEVİNÇLİYDİK GÜNLER GEÇMEK BİLMİYOR SABIRSIZLIKLA KUCAĞIMA ALLACAGIM GÜNÜ BEKLER OLDUM HER DOKTORA GİTTİGİMDE SENİ VE KALP ATIŞLARINI HİSSETİM O KADAR GÜZELDİN Kİ ZAMAN GEÇMİYORDU KUCAGIMA ALACAGIM GÜNÜ SAYIYORDUM VE TEKMELERİN OKADAR YARAMAZDIN Kİ KARNIMDA SÜREKLİ HAREKETLİYDİN AMA BABAN KARNIMA DOKUNUNCA DURUYORDUN VE İŞTE KUCAĞIMA SENİ ALMAYA SAATLER KALMIŞTI GELDİN MELEĞİM SENİ GÖRMEK BİLE ACILARIMI UNUTTURDU SENİ KOKLADIM HEYCANLIYDIM ALLAHIMA ŞÜKRETTİM SENİ VERDİGİ İÇİN SENİ KUCAĞIMA ALDIM EVET BÜYÜYORDUN GÜNDEN GÜNE COK GÜZELDİN HER ZAMAN ANNE DİYECEĞİN GÜNÜ BEKLEDİM BENLE OYNUYOR YORULUNCA UYUYORDUN SANKİ BABSANIN GELDİGİNİ HİSSİDER GİBİ UYANIYORDUN GÜLÜCÜKLER SAÇIYORDUN TALHAM KISKANIYODUM BABANI BENDEN COK SEVİYORDUN SENİ 1DAKKA BİLE YANIMDAN AYIRMAK ZOR GELİYORDU HASTALANDIN AGLIYORDUN SENLE BERABER BENDE AĞLIYORDUM SANA KIYAMIYORDUM ANNEM İŞTE OSABAH 20 OCAK 2009 SABAH KALKTIGIMDA HER SABAH YAPTIĞIN GİBİ UYANMADIN AÇMADIM GÖZLERİNİ GÜLMEDİN ANNENE SENİ KAYBETTİM OĞLUŞUM AMA YİNEDE MUTLUYUM SEN MELEK OLDUN ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN.... ACIM COK TAZE MEZARIN NUR MEKANIN CENNET OLSUN KUZUM:Saruboceq:
canım allah bol sabrını versın cok uzuldum kuzun ve senın ıcın allahım tekrar nasıp etsın nekadar acı suan onun kokusu olmadan yasamak offf meleklerımız bızı beklıyor bundan emın ol canım
bliyoreum ahirette kavuşacağız kokusuna kurban olsun annesi kıyafetlerine bile bakamıyorum cok özledim Allahım büyük yine verir inşaallah herkese onlar kadar güzel bişey var mı ya:CüvCüv:
Senin satırlarını okurken ağladım canım daha 5 gün önce burdan herkese hamile olduğumu söyledim çok mutluydum 3 yılın sonunda gelen sevincimin şimdi kaybetmeyi düşmesini beklemk çok acı arkadaşlar.. Onu ilk duyduğumda bir mektup bende yazdım ama şuan yazamıcak durumdayım...
İLK HABERİNİ ALDIGIMDA SEVİNÇTEN HAVALARA UÇTUM BEBEĞİM OLACAK DEDİM BABANDA BENDE COK SEVİNÇLİYDİK GÜNLER GEÇMEK BİLMİYOR SABIRSIZLIKLA KUCAĞIMA ALLACAGIM GÜNÜ BEKLER OLDUM HER DOKTORA GİTTİGİMDE SENİ VE KALP ATIŞLARINI HİSSETİM O KADAR GÜZELDİN Kİ ZAMAN GEÇMİYORDU KUCAGIMA ALACAGIM GÜNÜ SAYIYORDUM VE TEKMELERİN OKADAR YARAMAZDIN Kİ KARNIMDA SÜREKLİ HAREKETLİYDİN AMA BABAN KARNIMA DOKUNUNCA DURUYORDUN VE İŞTE KUCAĞIMA SENİ ALMAYA SAATLER KALMIŞTI GELDİN MELEĞİM SENİ GÖRMEK BİLE ACILARIMI UNUTTURDU SENİ KOKLADIM HEYCANLIYDIM ALLAHIMA ŞÜKRETTİM SENİ VERDİGİ İÇİN SENİ KUCAĞIMA ALDIM EVET BÜYÜYORDUN GÜNDEN GÜNE COK GÜZELDİN HER ZAMAN ANNE DİYECEĞİN GÜNÜ BEKLEDİM BENLE OYNUYOR YORULUNCA UYUYORDUN SANKİ BABSANIN GELDİGİNİ HİSSİDER GİBİ UYANIYORDUN GÜLÜCÜKLER SAÇIYORDUN TALHAM KISKANIYODUM BABANI BENDEN COK SEVİYORDUN SENİ 1DAKKA BİLE YANIMDAN AYIRMAK ZOR GELİYORDU HASTALANDIN AGLIYORDUN SENLE BERABER BENDE AĞLIYORDUM SANA KIYAMIYORDUM ANNEM İŞTE OSABAH 20 OCAK 2009 SABAH KALKTIGIMDA HER SABAH YAPTIĞIN GİBİ UYANMADIN AÇMADIM GÖZLERİNİ GÜLMEDİN ANNENE SENİ KAYBETTİM OĞLUŞUM AMA YİNEDE MUTLUYUM SEN MELEK OLDUN ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN.... ACIM COK TAZE MEZARIN NUR MEKANIN CENNET OLSUN KUZUM:Saruboceq:
Allah sabrını versin be arkadaşım.Sabrına,tevekkülüne hayran kaldım.Senin kadar güçlü olamadım başta ben...Allah kavuşmayı nasip etsin meleklerimize...
canım kızın,babanın doğum gününü kutladık bugün,ama nasıl...gerçi anlatmama gerek yok melek gözlerinle izliyosun bizi..öyle yarımız ki,öyle eksik..gelişin için ne hayaller kurmuştuk oysa..hepsi bir aam yüzünden nasıl uçup gitti..
bu gece Allah'a dua etçem,peygamber aşkı için,gel kızım ve babanın rüyasına gir,ona gülümse,öyle sitem ediyor ki sana..hep benim rüyama geldiğin için..inan o da benim kadar baglıydı sana..kutlu bir gecede umarım dualarımız kabul olur..Annen ve baban seni çok seviyor..yaşadıgın her an seni düşünecek..meleğim benim...
bebegım dun yıne benleydın ruyalarımda goruyorum ve senı cok ozluyorum melegım nasılda heveslı ve sevınclıydım benleydın ve sımsıkı sarılmıstım sana ama yıne yarım kaldı sevıncım ruyam bıttı ve sen gıttın senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?