- 7 Ağustos 2015
- 411
- 107
- 23
- Konu Sahibi MelegimveAskim
-
- #1.541
bende kızımı 10 aylıkken kaybettim bir gecede fenalaştı 3 gün yoğunbakımda kaldı direndi yavrum ama gitti şimdi cennette çok sağlıklı bi bebekti 9, ayında 7 tane dişi vardı emmeyi çok severdi hep gülerdi kızım o benim ilk gözağrımdı yürek yangınım oldu beni yaktı gitti,...
amin cnm saolAyy canım benim Allah dayanma gucu versin sabrini arttirsin
YOK CNM BEN GERÇEKTEN ÜÇ MELEK ANNESİYİM CENNETTE ÜÇ TANE MELEĞİM VAR, ÜÇÜZ BEBEKLERİMİ KAYBETTİM BENDEbilemediler en sonunda domuz gribi dediler yavrumun bütün organlarını sarmış çok zor gerçekten bununla yaşamak sizin 3 çocuğunuz var sanırım allah bağişlasın ikiz varmı yoksa bende şuan hamile kalmaya çalışıyorum çnkü sadece yeni bir bebek fikri içimi biraz olsun soğutabiliyor
Rabbim sabır versın arkadaşım inşallah en kısa zamanda kavusuruz meleklerimizin kardeşlerine inşallah saglılıklı hamilelikler yasarız bundan snraYavrum ali baranim, nerden nasik baslasam icime dusmeden adini koydurdun bana ruyamda bir oglumu olursa ali koyucam adini diyordum. Yirmi gun sonra ogrendim icimde bi can oldugunu 24 kasimdi hasta olucam sanmistim. Hic sasmayan adetim 1 gun gecikmisti eczaneden test aldim is yerinde yaptim cift cizgiyi gorunce sevincten agladim emin olmak icin en yakin hastaneye kostum daba kese bile gorunmuyordu ama kan tahlilinde doktor hamilesin yinede bir hafta sonra gel keseyi gorelim dediler. Ciktim bi cift bebek patigi aldim hediye paketi yapip babanin is yerine yakin bi parka gidip onu aradim. Telasliydi ne oldu sen boyle cagirmazdin beni dedi gozlerim dolu dolu verdim paketi sana hediye aldim dedim acti sasirdi ikimizinde gozleri dolmustu simsiki sarildi bana cok sevmistik seni daha dogmadan. Her sey guzel yolundaydi bi oglumuz olucagini ogrenince ali olucak dedim adi. ALIM guzel melegim butun ailem sevinc icindeydi. Anaannen deden dayilarin kuzenlerim akrabalafim mesai arkadaslarim hefkes dogmadan cok sevdi seni. Ben defterler tutun sana hayatim diye bir deftr bulmustum. Soy agacimizi cikarmistik sonra anne babanin tanisma hikayesi evliligimiz senin haberini aldigimiz zaman hisssetiklerimiz ay ay gelisimin neler yasadigimi yazmistim seninle konusur gibi o defteri tutmustum. Dogumdan sonra yazamadik kaldi oylece dogduktan so ra anilarini biriktirecektik disini ilk cikmasi en sevdigi oyuncagin kres ilkokul lise anilarin 18 inde sana hediye edicektik universite ve kendi evlilik anilarini yazicaktin. Olmadi melegim bos kaldi sayfalar... 25 temmuza gun verdiker tam 39 haftalik olmustun ama 24 u aksami suyum azar azar gelince cantalarimizi alip hadlstaneye gittik iyiydi kalp atislarin normaldi. Sancimda olmayinca sabah doktoru beklediler ben kapi susunu astim hos geldin ali baran diye cikolatalri hazirladim hepsini gunler oncesinden hazirlamistim. Hediyelik sabunlarin. Kiyafetlerin evde besigin kiyafetlerin hepsi hazirdi kismetliydin herkes bi seyler alirdi sana. Gule oynaya gittim doguma sukurler olsun cikardilar karnimdan agladin yanima gegirdi hemsire seslendim sustun yanagima yasladi seni cok guzeldin yavrum o an korku dustu icime allahim bu guzellik benim mi dedim. Korktum nazar ederler diye saclarin nasilda gur ve uzundu meger benim degilmisin yavrum rabbim kendine ozene bozene yartmis seni.. hastanede yanima getirdiler sutum gelmedi heme ememedin agliyodun acti ama gogsume koyduklarinda susuyodun. Uc saat ne guzeldi senle yavrum mama yerken sonuna dogru kustun anaanne panik yapti doktora goturduler seni sonra enfeksiyon var deyio kuveze aldilar. Kuzeninde uc ay once dogdugunda enfeksiyon nedeniyle kuvezde kaldi ama tedavi bitince kavustu amcan ogluna olsu dedim iyi olsunda kuvezde kalsin. Her gun sutumu sqvdim getirdim sana kuvezde daha bi guzellesmistin. Babanla doyamiyorduk sana bakmaya doktor durumunun iyi oldugunu basit bir enfeksiyon tedqvisi oldugunu soyledi sukrettik. Kuvezde com kotu durumda olan bebekleri gorduk sukretik. Senin kolunda sadece serum vardi ve degerlerin dusuyordu hatta o gun doktor sdtumuda cekmis yarin anne baba hazirlikli velsin soyleyin bebegin enfeksiyonu dusmus taburcu edicegiz diye ama sen bizim seni gormeys gelicegimiz saatte fenalasmisin oglum bi anda kalbin durmus. Kapiada bekledim soylemexiler once iceride bir bebege mudahale var dediler oturdum kapida dua ettim benim yavrum iyi ama allahim kimin yavrusuysq sen koru anasina babasina bagisla dedim. Meger senmisi can cekisen yavrum doktor uc saat kalp masaji yapmis sana ama nafile rabbim yanina istemis senihaberi verdikelrinde kanim cekildi yikildim yok dedim saka dedim hala inanamiyorum yavrum. Bana gostermisler seni melek vibiydi bem beya hic morarmamisti dedi icimi yaktinda gittin oglum sen bana rabbimin emanetiydin emaneti i cabuk aldi bizden ne diyelim ebedi hayatta hep yanimizda olucaksin. Buna inanarak yasiyacagim insallah bu dunyada kucagimizi bos birakmaz rabbim. Hayirlisiyla saglikli uzun omurlu kardeslerin gelir insallah ama sen benim hep ilk goz agrim olarak kalicaksin guzel yavrum allaha emanetsin...
RABBİM EN KISA ZAMANDA YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN ARKADAŞIMMMYavrum ali baranim, nerden nasik baslasam icime dusmeden adini koydurdun bana ruyamda bir oglumu olursa ali koyucam adini diyordum. Yirmi gun sonra ogrendim icimde bi can oldugunu 24 kasimdi hasta olucam sanmistim. Hic sasmayan adetim 1 gun gecikmisti eczaneden test aldim is yerinde yaptim cift cizgiyi gorunce sevincten agladim emin olmak icin en yakin hastaneye kostum daba kese bile gorunmuyordu ama kan tahlilinde doktor hamilesin yinede bir hafta sonra gel keseyi gorelim dediler. Ciktim bi cift bebek patigi aldim hediye paketi yapip babanin is yerine yakin bi parka gidip onu aradim. Telasliydi ne oldu sen boyle cagirmazdin beni dedi gozlerim dolu dolu verdim paketi sana hediye aldim dedim acti sasirdi ikimizinde gozleri dolmustu simsiki sarildi bana cok sevmistik seni daha dogmadan. Her sey guzel yolundaydi bi oglumuz olucagini ogrenince ali olucak dedim adi. ALIM guzel melegim butun ailem sevinc icindeydi. Anaannen deden dayilarin kuzenlerim akrabalafim mesai arkadaslarim hefkes dogmadan cok sevdi seni. Ben defterler tutun sana hayatim diye bir deftr bulmustum. Soy agacimizi cikarmistik sonra anne babanin tanisma hikayesi evliligimiz senin haberini aldigimiz zaman hisssetiklerimiz ay ay gelisimin neler yasadigimi yazmistim seninle konusur gibi o defteri tutmustum. Dogumdan sonra yazamadik kaldi oylece dogduktan so ra anilarini biriktirecektik disini ilk cikmasi en sevdigi oyuncagin kres ilkokul lise anilarin 18 inde sana hediye edicektik universite ve kendi evlilik anilarini yazicaktin. Olmadi melegim bos kaldi sayfalar... 25 temmuza gun verdiker tam 39 haftalik olmustun ama 24 u aksami suyum azar azar gelince cantalarimizi alip hadlstaneye gittik iyiydi kalp atislarin normaldi. Sancimda olmayinca sabah doktoru beklediler ben kapi susunu astim hos geldin ali baran diye cikolatalri hazirladim hepsini gunler oncesinden hazirlamistim. Hediyelik sabunlarin. Kiyafetlerin evde besigin kiyafetlerin hepsi hazirdi kismetliydin herkes bi seyler alirdi sana. Gule oynaya gittim doguma sukurler olsun cikardilar karnimdan agladin yanima gegirdi hemsire seslendim sustun yanagima yasladi seni cok guzeldin yavrum o an korku dustu icime allahim bu guzellik benim mi dedim. Korktum nazar ederler diye saclarin nasilda gur ve uzundu meger benim degilmisin yavrum rabbim kendine ozene bozene yartmis seni.. hastanede yanima getirdiler sutum gelmedi heme ememedin agliyodun acti ama gogsume koyduklarinda susuyodun. Uc saat ne guzeldi senle yavrum mama yerken sonuna dogru kustun anaanne panik yapti doktora goturduler seni sonra enfeksiyon var deyio kuveze aldilar. Kuzeninde uc ay once dogdugunda enfeksiyon nedeniyle kuvezde kaldi ama tedavi bitince kavustu amcan ogluna olsu dedim iyi olsunda kuvezde kalsin. Her gun sutumu sqvdim getirdim sana kuvezde daha bi guzellesmistin. Babanla doyamiyorduk sana bakmaya doktor durumunun iyi oldugunu basit bir enfeksiyon tedqvisi oldugunu soyledi sukrettik. Kuvezde com kotu durumda olan bebekleri gorduk sukretik. Senin kolunda sadece serum vardi ve degerlerin dusuyordu hatta o gun doktor sdtumuda cekmis yarin anne baba hazirlikli velsin soyleyin bebegin enfeksiyonu dusmus taburcu edicegiz diye ama sen bizim seni gormeys gelicegimiz saatte fenalasmisin oglum bi anda kalbin durmus. Kapiada bekledim soylemexiler once iceride bir bebege mudahale var dediler oturdum kapida dua ettim benim yavrum iyi ama allahim kimin yavrusuysq sen koru anasina babasina bagisla dedim. Meger senmisi can cekisen yavrum doktor uc saat kalp masaji yapmis sana ama nafile rabbim yanina istemis senihaberi verdikelrinde kanim cekildi yikildim yok dedim saka dedim hala inanamiyorum yavrum. Bana gostermisler seni melek vibiydi bem beya hic morarmamisti dedi icimi yaktinda gittin oglum sen bana rabbimin emanetiydin emaneti i cabuk aldi bizden ne diyelim ebedi hayatta hep yanimizda olucaksin. Buna inanarak yasiyacagim insallah bu dunyada kucagimizi bos birakmaz rabbim. Hayirlisiyla saglikli uzun omurlu kardeslerin gelir insallah ama sen benim hep ilk goz agrim olarak kalicaksin guzel yavrum allaha emanetsin...
Amin hepinize sabir versin bir daha yasatmasinRabbim sabır versın arkadaşım inşallah en kısa zamanda kavusuruz meleklerimizin kardeşlerine inşallah saglılıklı hamilelikler yasarız bundan snra
Sagol canim hepimizin yuzunu guldursun bu dunyada da kucagimizi bos birakmasinRABBİM EN KISA ZAMANDA YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN ARKADAŞIMMM
AMİN CNM BENDE ÜÇÜZLERİMİ KAYBETTİM BENDE SENİN GİBİ YOĞUN BAKIM KAPILARINDA BEKLEDİM AMA OLMADI DEDİĞİN GİBİ RABBİM ONLARI KENDİ İÇİN YARATMIŞ CENNETİNE ALDI :) İNŞALLAH BİZE ŞEFAAT EDECEKLER ANNESİ :) BEN 2013TE KAYBETTİM KURBAN BAYRAMI ARİFE GÜNÜYDÜ BİR DAHAKİ RAMAZAN BAYRAMI ARİFE GÜNÜ TEKRAR HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM VE ŞİMDİ 5 AYLIK BİR KIZIM VAR :) RABBİM SABRINI VERİYOR SONRASINDA ÇOK GÜZEL MÜKAFATLANDIRIYOR ŞÜKÜRLER OLSUN. DARISI SİZLERE OLSUN MELEK ANNELERİMSagol canim hepimizin yuzunu guldursun bu dunyada da kucagimizi bos birakmasin
Amin canim hic birimize gostermesin. Insallah sabrimizin mukafatini Rabbim verir. Bu dunyada da kucagimizi bos birakmaz insallah hepimizin yuzunu guldursun badka acilar yasatmasinzelal41 Başın sağolsun arkadaşım Rabbim sabrını artırsın yaşanabilecek en büyük acıyı yaşamışsın bizler gibi Allahım başka acı göstermesin...
Aglattin beni ya. Allah sabir versin. Bebek olumleri beni cok uzer. Ben daha karnimdayken kaybettim oglumu. Zor cok zor.canım 2.5 sene oldu şimdi ikiz bebeklerim var Allahıma şükürler olsun.
Kaza, Konya da oldu kendi arabamızla.Erkek kardeşimi askere götürdük (eşimin sözü vardı nereye çıkarsa ben götürecem demişti) dönerken oğlum kucağımda uyuyodu arabanın sağ arka tekeri patladı 4 takla atmışız eşimde ufak tefek sıyrıklar vardı, benim kaburga kemiklerim kırıldı, oğlum baygındı sanki hala uyuyomuş gibi.
1 gün yaşamış ben yoğun bakımdaydım, doktorun dediğine göre vücudunda kırılmayan kemik kalmamış, boynu bile kırılmış yavrumun, o günleri nasıl atlattım bilemezsiniz, ilk başlarda aptal gibiydim devamlı sakinleştirici vuruyolardı ama eve gelince eşyalarını görünce içime biriken bütün gözyaşlarımı akıttım .
Şimdi bi oğlum bi kızım var oğluma aynı ismi verdim
Allah kimseye yaşatmasın, evlat acısı göstermesin
Yüreğine sağlık bende Bebeğimi birkaç gün önce kaybettim bu yazdıkların çok güzel içimi ferahlattinAllah hiç kimseye evlat acısı vermesin hiç bir şeye benzemez o acı ama ben birde şunu düşünürüm çok şükür Rabbimden gelir kulundan gelmez. Ve allahım bu duyguyu cennette bekleyen bir evladı da her Kula nasip etmez allahın seçmiş olduğu kullarız bizler çok şükür ki cennete bizi bekleyen evlatlarimiz var
Allah razı olsun canim seninde basinsagolsun 3 ay gecti hergun dua ediyorum rabbim sevgisini tekrar yasamayi nasio et diye dualarla istemistim prensesimi hakkimizda hayırlısı insallah bu ay gebelik bekliyorum tekrar test yapmama az kalsi seninde en kisa zamanda kucagin dolar insallahBaşın saolsun canm çok üzüldm yaşadiklarimiz çok zor gerçektende her anlamda kendimizi öyle hazırlamşken yavrularimizi kaybetmek çok zor ama allaha sıgınmaktan başka çaremiz yok ben ilk gebeligimin 23.haftasında kaybettim kuzumu 15 gun oldu daha her halinide gördum bende için acıyo elbet herkesin yavrusu kollarındayken kucagin bos gögüslerin sütle dolu psikolojinin bozuk olması tabiki çok normal ama rabbim saglıkli hayirli yeniden evlatlar nasip etsin bu hayatta yaşayabilicegimiz en güzel duygu bu sabir ve tevekkul etmeliyiz allahtan geldi belki böylesi daha hayırlıydi diye düşünup çok irdelememeye gayret etmeliyiz.rabbim sabrıni artırsın zor ama geçicek elbet.
Yarın bayram kızım..canımıniçi..küçük hazinem..bir önceki bayram ne hayal etmiştik şimdi ne yaşıyoruz..toprağın altında mısın şimdi sen?ama yerin orası değildi ki kuzum..ahh bebeğim, hayalim, en iyi arkadaşım..Allah'a emanet ol..tüm arkadaşlarınla analarınıza güç verin,birbirinize iyi bakın..Merhaba çok kıymetli melek anneleri..iki haftadır tüm yazıları en baştan okudum ve yazmaya güç bularak sizinle acımı paylaşmak istedim.Uzun yazabilirim affedin artık yazmam lazım..Biz eşimle 8yıl çıkıp 2013 eylülde evlendik ve ben yurtdışına eşimin işi gereği taşındım. Allah bana da iş bulmayı,kariyerime devam etmeyi nasip etti.Bu sırada da hep çocuk istedik..normal yolla 1 yıl olmayınca klomen kullandık ve son kutumuzda mucizemi geldi.6Martta başlayan gebeliğim 29 Ağustosta kızımız 25 haftalıkken bitti. Sırt ağrılarım dışında hiçbir sorunum olmadı hamileliğimde..hepiniz gibi üstüne titredim yavrumun..düzenli kontroller,en baştan kan pıhtılaşmasına yatkınlığımı öğrendiğim için kan sulandırıcılar,hamilelikte çıkan tiroid için ilaçlar,vitaminler,yumurtadan nefret etmeme rağmen her sabah yenen yumurtalar,sabah akşam içilen sütler ve cabası..işte tüm bunlar sayesinde geçen 25koca hafta..ömrümün en güzel dönemi..19.hafta detaylı ultrasonda yurdışındaki doktor kalbin bir tarafının öbürüne oranla büyük olduğunu ama bunun gebelik haftasından ya da bebeğin pozisyonundan kaynaklanabileceğini söyledi ama yine de bir bebek kardiyoloğu baksın 2 haftaya kadar dedi..Hem buradaki hem Türkiyedeki doktorlar rahat olmamızı bunun çok olağan olduğunu söyleyerek bizi rahatlattılar..bu sırada tatile gittik..denizin üstünden çıkan göbeğimle eğlendik..ailelerimiz uçuyordu..tahmin edebileceğiniz bir mucizeyi kutluyorduk beraber.Sonra döndük ve 17Ağustosta hayatımızın depremini yaşadık..bizi filmlerdeki gibi bir odaya alıp bebeğimizin hipoplastik sol kalp sendromuna sahip hiç iyileşemeyecek yaşaması için en az 3ameliyat olması gerektiğini anlattılar..o odayı ömrüm boyunca unutmıcam!Çok dindar olmalarına karşın alt kattaki psikologla görüşüp sonlandırmayı söylediler..tabi inanamadık hemen amniyosentez yapıldı biz türkiyeye geldik..bu sırada dua ettim alahım ben karar vermiyim diye..sarıldım karnıma bırakmıcam kızım seni korkma diye..jet hızıyla genetik sonucu geldi meğer turner sendrommuş..şanssızlıkmış..üretim hatası..bizim eşimle testlerimiz temiz çıktı buarada..neyse bu durum kalpte anomali de yaratırmış..türkiyeye gittiğimizde kalp yetmezliği başlamıştı bile..tıbben başka şansınız yok bitcek dediler..sonuçta bebek büyük olduğu için cytotec vererek suni sancı başlattılar normal doğumla dünyaya gelmeliymiş..tam 8gün sürdü..fitiller serumlar yook gitmedi..yanlışlıkla gece sancım var diye epidural verdiler bacağım uyuştu iki günde açıldı falan ama yok..sonra 26sında kalktım Ela kızım hazinem meleğim gitmen lazım dedim..sen gitmeden ben seni yollamayacağım..git ve sağlıklı bir bedende ya da bir kardeşle geri gel..koşalım zıplayalım ağlayalım ama yaşayalım yavrum hayat herşeye rağmen yaşanılacak yer dedim..doktora gittik kalbi durmuş..beni dinlemiş!melek kızım benim gözümden sakındığım içimin titrediği..ve 29unda yine kalktım yalvardım Allahım kızımın ruhunu özgür bırak diye..o gün kanama başladı..ve ben uyuşmadan 2 saat canımdan can çıkararak doğumu yaptım..çıkışınındaki hissim ve çığlığım hep aklımda..küçük kalcak denilen kızım 1145 gr doğdu..sonra da toprakla buluştu..ben bu sürede herkesten çok destek gördüm..başta eşimden..hepsi için bendim önemli olan ama benim için sadece kızım..hala inanamıyorum..süt kesiciye rağmen süt geldi..karnım var ama içi boş..kanama yeni bitti..zaman lazım..bana bedenime..bir dakikam yokki düşünmiyim..ne çok özledim..ne çok hayal kurmuşum..biliyorum cennette beni beklicek yavrum inşallah da sağlıklı kardeşler gönderir ama ben onu hiççç unutmıcam..Allah ne bana ne çevreme ne sizlere bu ve benzerini yaşatmasın..Allaha emanet olun tüm anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?