Cennetteki Meleklerimize Yazdığımız Mektupları Paylaşalım

Ne kadarlikti yavrunuz? Allahim sabrinizi arttirsin insallah. Yoksa fotograftaki o demeyin

Ben çok şükür hiç düşük ya da kayıp yaşamadım ama arada bu Sayfayı takip ediyorum. Sadece her seferinde sizler için dua ettiğimi söylemek istedim. Umarım bende böyle şeyler yaşamak zorunda kalmam ve sizlerde umarım bir daha hiç yaşamazsınız. Her şey güzel gönlünüzce olsun şu mübarek günün hürmetine... Umarım bu günleri unutturacak kadar güzel ve mutlu günleriniz olur...

Bende bugün 23 haftalık bebegimi kaybettim karnımda kalbi durmuş yavrumun ve sancısını çekerek dogurdum parmaklarından gözlerinin bebegine kadar oluşmuş ve sandıgmdan daha büyüktü yavrum melegim benim çok zor ama rabbimden herşey imtihanımz böyleymş ne gelirse allahtan kabulümüz daha fazla acılar yaşatmasın rabbim saglıklı hayırlı ewlatlar nasip etsin isteyen herkese.

canım başımız sağolsun bende 19 haftalıkken kaybettim 17 mayıs ta ekim annelerindendim çok zor hala kabullenemedim ben allah sabır versin bize

Canim benim basin sagolsun bende 39 haftaya girmistim bebegimi kaybettim iki ay oldu acisi gun geçtikçe büyüyor. seni cok iyi anliyorum

benim ablamında 18 seneden sonra bebişi olacaktı... 33 haftalıkken karnın da öldü. Sırf evlat edinebilmek için ev almıştı onun borcunu öderken hamile kaldı..Ama karnında öldü maalesef.. Çok üzüldük çok üzüldü..Ama oüluşu var şimdi 2,5 yaşında..Rabbim unutturuyor.Unutturmasa da acın hafifliyor..Zaman herşeyin ilacı rabbim tez vakitte yeniden nasip etsin size..

Karnında onu hissetmek hayal etmek kucagina almayi beklemek bunlari yaşarken bi anda kaybetmek zor ama rabbim sabir veriyor rabbim saglıklı hayırli ewlatlar nasip etsin herkese gerisi boş rızki yokmus yavrularımızin napalım herkez bi şekilde imtihan oluyo rabbim sabır versin isyandan yanlıs şeyler düşunmekten korusun.

canım başımız sağolsun bende 19 haftalıkken kaybettim 17 mayıs ta ekim annelerindendim çok zor hala kabullenemedim ben allah sabır versin bize
Sizinde gögüsleriniz sütle doldumu çok kötü oldum ben şişti ve tas gibi oldu agrıda var ne yapmam gerektigini bilemiyorum.

ahhh nasıl anlatsam bilemiyorum prensesimi kucagıma alamadım yavrumu 10 gundur içim kan aglıyor 34 haftalık kızım dogdu 4 gun küvezde yasadı gördüm melegimi agladı ahh canı acıyormu acaba dıyerek eve gelirken sabah kotu haberle uyandım rabbim kimseye yasatmasın bebgimin kalbi durmus inanmadım inanamadım soka girdim hergun sutumu sagıp götürdüm melegime dr basınız sagolsun dedigi an yıkıldım öldüm bittim ignelerde vursalar boş hiçbişey fayda etmiyor bebegimi yıkadılar yanından hiç ayrılmadım kokladım öptüm bırakın obenim diyemedim ahh nefes alamıyorum çok istemiştim prensesimi heragızdan birsöz benim beynim durdu hayat durdu sanki hala rüya olsa diyorum uyansam Allahıma şükürler olsun 2 oglum var onlar için ayakta durmak zorunda hissediyorum sezeryan oldum hala acıları üzerimde gögüslerim sızlıyor unutamıyorm rabbimden sabır diliyorum yapacak bisey yok

Başın saolsun canm çok üzüldm yaşadiklarimiz çok zor gerçektende her anlamda kendimizi öyle hazırlamşken yavrularimizi kaybetmek çok zor ama allaha sıgınmaktan başka çaremiz yok ben ilk gebeligimin 23.haftasında kaybettim kuzumu 15 gun oldu daha her halinide gördum bende için acıyo elbet herkesin yavrusu kollarındayken kucagin bos gögüslerin sütle dolu psikolojinin bozuk olması tabiki çok normal ama rabbim saglıkli hayirli yeniden evlatlar nasip etsin bu hayatta yaşayabilicegimiz en güzel duygu bu sabir ve tevekkul etmeliyiz allahtan geldi belki böylesi daha hayırlıydi diye düşünup çok irdelememeye gayret etmeliyiz.rabbim sabrıni artırsın zor ama geçicek elbet.

Bende yeniyken 2 kez kaybettim meleklerimi deldi geçtiler yüreğimi. Rabbim bizle birlikte dileyen herkese sağlıklı bebekler versin Amin...

amin arkadaşalar çok kötü günler rabbim kimseye yaşatmasın inşallah bebgimi dualarla yaptım tam elime alacakken kaydı gittii kuzum ancak yaşayanbilir rabbim birdaha yasatmasın inşallah isteyen herkese saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Sizinde gögüsleriniz sütle doldumu çok kötü oldum ben şişti ve tas gibi oldu agrıda var ne yapmam gerektigini bilemiyorum.
canım özür dilerim yazdığını çok geç farkettim bana da oldu doktor dostinex diye bir ilaç verdi haftada iki gün kullandım zamanla geçti çok şükür nasılsın iyi misin biraz daha allah hepimize bolca sabır ve önce akıl sağlığı versin inşallah

amin inşallah sizin çocuklarınız var onlara yaslanın destek alın inşallah benimde yaslanacağım bir evladım olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…