- 12 Ekim 2014
- 3.280
- 1.993
- 63
- Konu Sahibi MelegimveAskim
-
- #1.521
Ayni ilaçtan banada vermis canim kullandim geçti şimdi ben böyle bişey olucani bilmedigimden cok kötu oldum duygusal anlamda önceden söylenseydi hazirlikli olurdum neyse atlattim çok sukur sadece pskolojik olarak biraz kötü hissediyorum kendimi onuda atlatıcam inşallah rabbim hepimizin yardımcısi olsuncanım özür dilerim yazdığını çok geç farkettim bana da oldu doktor dostinex diye bir ilaç verdi haftada iki gün kullandım zamanla geçti çok şükür nasılsın iyi misin biraz daha allah hepimize bolca sabır ve önce akıl sağlığı versin inşallah
amin canım doktorun bana dediği doğumdan sonra vücut kendini hamile sanmaya devam ediyormuş bu yüzden de göğüsler ve karın ağrıyormuş eger doğum yaptıysan bebek istiyor bebek yoksa hamile sanıyormuş emzirmediğimiz için bütün bunlar yaşanıyor çok zor çok allah hepimizin yardımcısı olsunAyni ilaçtan banada vermis canim kullandim geçti şimdi ben böyle bişey olucani bilmedigimden cok kötu oldum duygusal anlamda önceden söylenseydi hazirlikli olurdum neyse atlattim çok sukur sadece pskolojik olarak biraz kötü hissediyorum kendimi onuda atlatıcam inşallah rabbim hepimizin yardımcısi olsun
Yavrum cnm oglum hic aklımdan cikmiyosun bitanecik yavrum seni çoook seviyorum bebegim bigun kavuscaz anneni bekle guzel oglum
bugün yine sana yazıyorum cennet kuşum ..seni kaybedeli 365 gün olmuş bugün senin doğum günün hayatta olsaydın bugün hazırlıklarla geçecekti en güzel kıyafetini giydirecektim en güzel pastayı kendi ellerimle yapacaktım herkeselere haber salıcaktm EVAM TANEM 1 yaşında diye... olmadı bebeğim bugün gülmek yerine gözyaşlarıyla geçiyor ve ben yine yanlız ve kimsesiz aglıyorum canım yanıyor kuzum acın ne azalıyor ne geçiyor nede diniyor ..hani herkesler zamnla geçer diyordu neden geçmiyor ..bugün mezarına bile gelemiyorum beni affet yavrum dayanamıyorum artık seni orda bırakıp gelmeye.. en son mezarındaki saç bandını yastığımın altına koydum senin kokunu bilmiyorum ama o koku senn kokunmuş gibi geliyor seni çok özlüyorum fotograflarda yetmiyor artık.. hergece ben yine seninle konuşuyorum arada da olsa rüyalarıma geliyorsun hep gel olurmu gül yüzlüm .....bugün seni öpüp koklayamıcam iyiki doğdun EVAM diyemicem sana dua edicem fotoğrafını öpücem ..Ben seni En güzele emanet ettim.. zaten sende bana emanet değilmiydin bir gün mutlaka kavuşacağız ve hasretemiz bitecek ben o güne okadar seni hep özlicem dua edip sabırla beklicem.. Rahat uyu meleğim Cennet kuşum Seni çok seviyorum ve çok özlüyorum ................................
Rabbim sanada sabır versn arkadaşım ..ben düşünmüyorum kendimi hazır hissetmiyorum psikolojik olarak ..Rabbim sana hayırlısını versn herşey dilediğin gibi olsn inş
bugün yine sana yazıyorum cennet kuşum ..seni kaybedeli 365 gün olmuş bugün senin doğum günün hayatta olsaydın bugün hazırlıklarla geçecekti en güzel kıyafetini giydirecektim en güzel pastayı kendi ellerimle yapacaktım herkeselere haber salıcaktm EVAM TANEM 1 yaşında diye... olmadı bebeğim bugün gülmek yerine gözyaşlarıyla geçiyor ve ben yine yanlız ve kimsesiz aglıyorum canım yanıyor kuzum acın ne azalıyor ne geçiyor nede diniyor ..hani herkesler zamnla geçer diyordu neden geçmiyor ..bugün mezarına bile gelemiyorum beni affet yavrum dayanamıyorum artık seni orda bırakıp gelmeye.. en son mezarındaki saç bandını yastığımın altına koydum senin kokunu bilmiyorum ama o koku senn kokunmuş gibi geliyor seni çok özlüyorum fotograflarda yetmiyor artık.. hergece ben yine seninle konuşuyorum arada da olsa rüyalarıma geliyorsun hep gel olurmu gül yüzlüm .....bugün seni öpüp koklayamıcam iyiki doğdun EVAM diyemicem sana dua edicem fotoğrafını öpücem ..Ben seni En güzele emanet ettim.. zaten sende bana emanet değilmiydin bir gün mutlaka kavuşacağız ve hasretemiz bitecek ben o güne okadar seni hep özlicem dua edip sabırla beklicem.. Rahat uyu meleğim Cennet kuşum Seni çok seviyorum ve çok özlüyorum ................................
Insallah canım allah razı olsun yavrunu da rabbım sana bagıslasınşunu unutmayın bizler seçilmiş özel anneleriz bizler melek anneleriyiz rabbim bu acıların mükafatını verecektir inşallah :) Rabbim beni güldürdü en kısa zamanda sizleri de güldürsün kader arkadaşlarım :)
İnşallah Rabbim tez zamanda bizleride güldürür arkadaşım Rabbim kızına sağlıklı,sıhhatli bir ömür nasip etsin.Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.şunu unutmayın bizler seçilmiş özel anneleriz bizler melek anneleriyiz rabbim bu acıların mükafatını verecektir inşallah :) Rabbim beni güldürdü en kısa zamanda sizleri de güldürsün kader arkadaşlarım :)
canım başın sağolsun bu ne büyük bir acı insan nasıl dayanır Rabbim sabır versinbende kızımı 10 aylıkken kaybettim bir gecede fenalaştı 3 gün yoğunbakımda kaldı direndi yavrum ama gitti şimdi cennette çok sağlıklı bi bebekti 9, ayında 7 tane dişi vardı emmeyi çok severdi hep gülerdi kızım o benim ilk gözağrımdı yürek yangınım oldu beni yaktı gitti,...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?