- 22 Ekim 2015
- 327
- 253
- 103
- Konu Sahibi MelegimveAskim
-
- #1.641
Aminnnn aminnn Allah razi olsun insallah hayirlisiyla saglikla insallah.. Rabbimde yawrularimizi bizlere bagislasin insallahhayırlı olsun cnm çok sevindimm RABBİM bu yavrunu sana bağışlasın uzun ömürler versin inşallahhhhh
Icim aciyor 3 gun oldu bebisimiz melek olali 22 hafta icimde tasidim oglumu kaybettik!!! o bizim canimizdi herseyimizdi ama beyin kanamasi gecirdi dayanamadi tutunamdi( Allah im sen bizim gibi melek annelerine aci onlari bize Ahirette doyasiya sevmeyi nasip et!!yeni bebekler nasip et ama biz onlari hic unutmicaz hep yasatacagiz icimizde ruyalarimizda! Bu hayat fani o yuzden meleklerimiz cennette bize kiyamet gununde sefaat edecek
Okuyunca artik dayanamiyorum insanin Evladi bu Evladi Rabbim sabir versin dayan dayan ki kazan inan ki 3 aydir gunesim yok hayat bos icim kan agliyor aff aff Diyorum Sabrini daim kilsin Rabbim ki dayanasinIcim aciyor 3 gun oldu bebisimiz melek olali 22 hafta icimde tasidim oglumu kaybettik!!! o bizim canimizdi herseyimizdi ama beyin kanamasi gecirdi dayanamadi tutunamdi( Allah im sen bizim gibi melek annelerine aci onlari bize Ahirette doyasiya sevmeyi nasip et!!yeni bebekler nasip et ama biz onlari hic unutmicaz hep yasatacagiz icimizde ruyalarimizda! Bu hayat fani o yuzden meleklerimiz cennette bize kiyamet gununde sefaat edecek
Kizlar bebek erken dogdu 22 haftada ama kuvezde 1 hafta yasadi beyun kanamasi ve kalbi durdu / 7 sene beklemistik(
Yok cnmmm tedavisiz oldu dilerim yine hamile kalir saglikli bebisler aliriz kucagimiza
Okuyunca artik dayanamiyorum insanin Evladi bu Evladi Rabbim sabir versin dayan dayan ki kazan inan ki 3 aydir gunesim yok hayat bos icim kan agliyor aff aff Diyorum Sabrini daim kilsin Rabbim ki dayanasin
Evet cnmm Nisan da kucagimiza alacaktikAmin cnm insaAllah(
Normal dogumlami dogurdun 3 gunmu oldu?
Evet bu ucuncu ay kaybedeli simdi 5+2 haftalik hamileyimSen kaybettikden 3 ay sonrami tekrar hamile kalmistin cnm?
Genelde gordugum kadariyla hep 21 ile 24 haftasinda erken dogum oluyor neden acaba cok merak ediyorum bende 21 haftalikken dogurdumEvet cnmm Nisan da kucagimiza alacaktik((
Kizlar bebek erken dogdu 22 haftada ama kuvezde 1 hafta yasadi beyun kanamasi ve kalbi durdu / 7 sene beklemistik(
Genelde gordugum kadariyla hep 21 ile 24 haftasinda erken dogum oluyor neden acaba cok merak ediyorum bende 21 haftalikken dogurdum
Bebeğim daha bir hafta olmadı seni kaybedeli.. Kalbim sıkışıyo, o kadar acı ki.. Seni bir kere kucaklayamadan kara topraklara bırakmak.. Baban çok güçlüydü, seni alıp götürmüş gülbahçe mezarlığına.. Ben yeni doğum yaptığım için hastanedeydim.. Mezarının fotoğrafını çekmiş.. Bana göstermemişti, dün gördüm fotograflara bakarken.. İçim sızladı be annem.. Herkesin yavrusu kucağındayken ben seni bir kere bile öpemedim.. İçimin acısı geçmeyecek biliyorum, belki yıllar sonra kardeşlerin gelecek.. Onları da alıp mezarının başına geleceğim ilk göz ağrım.. Seni unutamam.. Şu an bile ağlıyorum.. Ağlamadığım tek bir an yok.. Ama isyan etmiyorum.. Rabbim verdi, Rabbim aldı.. Çok zormuş evlat acısı... Dayanmaya çalışıyorum yokluğuna... Annesinin bi'tanesi.. Orada mutlusun biliyorum.. En çok üzüldüğüm sen anne sütünün tadını hiç bilemeyecekmişsin.. Cennetteki güzel olan herşeyin tadını alacakmışsın da bir tek anne sütü eksik olacakmış.. Biliyo musun BİTANEMMMM, gögüslerim nasıl sızlıyo.. İçi taş dolu sanki.. Seni bir kere bile emziremedim.. Yüreğim nasıl yanıyor..
Sağol canım senin de başın sağolsun.. Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı çok zor..Basin sagolsun canim bende 4 ay once topraga verdim ikizlerimi 21 haftalikken,senin sutun geldimi?
Sağol canım senin de başın sağolsun.. Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı çok zor..
Gelmedi canım ama çok şiş taş gibiler.. Sıkmıyorum ucunu gelmesin diye..
Rahim ağzı yetmezliğinden kaybettim ben yavrumu...
Kim dedi canim dogum yaptigin doktorlarmi,yoksa oncesinden mi biliyodun
Erken doğum oldu sebebi rahim ağzı yetmezliği dediler,
önceden bilmiyodum. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?