Cennetteki Meleklerimize Yazdığımız Mektupları Paylaşalım

Canım başın sağolsun. Daha çok yeni ama inan zamanla alisacaksin. Bu yangın, bu acı hiç geçmiyor sadece bununla yaşamaya alışıyorsun o kadar. Ben anlamıyorum ki illa bebek mi kaybetmek gerekiyor bunu anlamaları için. O kadar üzülüyorum ki bu yüzden kaybedilen bebeklere. Hepsine üzülüyorum o ayrı da bu resmen doktor ihmali!!!
Ben de 36 haftalık hamileyken kaybettim oğlumu. Kalbi durdu sebepsiz, sezaryenle aldılar. Şimdi beklemem gerekiyor 6 ay. 4 ayı geçti. Siz isterseniz hemen hamile kalabilirsiniz en iyi ilaç yeni bir bebek. Bizim ameliyattan dolayı beklememiz gerekiyor maalesef
Rabbim hepimizin kucagini en hayırlı zamanda doldursun. Bir daha ayni acıyı yasatmasin bizlere Rabbim...

Garip olan doğumdan bir hafta öncesine kadar özel doktorlardaydım..
Hiçbir belirti vermedi, doğacağı gün rahim ağzı birden açıldı..
Çok acı, evlatla sınanmak.. Sizin de başınız sağolsun..
Bebeğim gayet sağlıklıydı, lakin doğumdan sonra ciğerleri gelişmediği için kalbi durdu..
Herşeyini yaşadım, normal doğurdum yavrumu.. Cennette bekleyecek annesini..
1 hafta olmadı bebeğimi kaybedeli..
Hiç acı çekmiyor orada biliyorum yine de çok üzülüyorum..

Anne iste Anne Meleklerin Annesi olmakk cok baska cook Melegim gideli 3 ay oldu 3 hala yanar biterim tukenirim bitmez gecmez sadece alisirsin aci cekmeye sadece tek teselli orda mutlu huzurlu Rabbime emanet orda ona aci cektiren lanet insanlr yok o sadece orda bizi bekliyor ellerimizden tutacagi gunu bekliyor Ya Rabbim Hamdolsun... (((

Başınız sağolsun.. Bebeklerimiz belki beraber koşup oynuyolardır.. Kim bilir..
Tekrar hamile kalmışsınız, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin. .

Başınız sağolsun.. Bebeklerimiz belki beraber koşup oynuyolardır.. Kim bilir..
Tekrar hamile kalmışsınız, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin. .
Oyle.zaten onlar bile biliyor Anneleri burda dertlesiyor acilarini paylasiyor onlar cooooooook ozluyorr.. Allah razi olsun Rabbim.sizlere de hayirli saglikli uzun omur nasip etsin insallah inan ki ilk gunler ilk haftalar istemedim Kizim Kizim dedim.baska cocuk istemem dedim ruyalarimda Kizimi isterken Kizim bana kardes yolladi hep sonra 3. Ay hamile kaldim Rabbim Kizimin omrunu suretini buna nasip etsin bu saglikli uzun omurlu olur insallah...

Amin inşallah arkadaşım..
Benimki rahim ağzı yetmezliğinden erken doğum oldu..
Bebeğim sağlıklı idi..
Rabbim sabır ve dayanma gücü versin bizlere..
Böyle kayıp yaşayınca insan daha çok korkuyor
yeniden aynı şeyleri yaşayacak mıyım diye...

Inan ki bende korktum ki hala korkuyorum dun bile ilk defa hastaneyr gittim.hersey cok iyi normal dedi dondum eve geldim.kanamam oldu dedim.gidiyor iste yawrum cok korktum cok hemen uzandim doktorumu aradim bana progestan 200ml ilac onerdi sabah aksam diye simdi onu kullaniyorum bakalim Rabbim bana bagislasin insallah icim.korku icinde ;((

bende aynı senin gibi üçüzlerimi kaybettiim rabbim hepimize sabır versinnn

O annelik duygusundan canım. Annelik böyle bir şey işte. Gözün görmediği ya da hissetmedigin için iyi olduğuna bir türlü inanamiyorsun. Bende de öyleydi 3ay. Olabilecek en güzel yerde bebeklerimiz ama gel gör ki kalbimize laf geçmiyor işte. Rabbim hepimize sabır ve meleklerimizin kardeşlerini versin en hayırlı zamanda...

Cok aci bende miyomda vardi fakat bebekten ayri yerdeydi dr. Bana sana neden alttan bakmadilar dedi bilmiyorum dedim dr.un ihmali varsada aslinda dava acmak lazim ki
Baskalarinjn canida yanmasin

Benim 22+6 haftada aniden suyum geldi megerse dogum baslamis 1 hafta kuvezde yasadi esim gordu ama ben dayanamazdim hep kucuk oglumuz diye sevmistim Rabbim dayanma sabri versin cok aci!! Banada 12 nci haftada dikis atilmasi gerekiyormus ama dr. Hic bahsetmemisti ( sapasaglam oglumuzu kaybettik!!! Hz.Ibrahim Peygamber ve esi Sare onlara bakiyor ahirette onlar bizim meleklerimiz olacaklar Allah bize onlari sevmek icin bu sabrin mukafatini mutlaka verecektir!!! Lutfen itikatli olun veren de alan da yuce Yaradan sevgiyle kalin

Ayni benim seyleri yasamissiniz ama benim 22 nci haftada oldu ( yasamasi mucizeymis

Sizinde mi tup bebekti,suanda cocugunuz var sanirim Allah bagislasin.
YOK TÜP BEBEK DEĞİLDİ ÇATLATMA İĞNESİ OLMUŞTUM SADECE. EWET RABBİM ŞÜKÜRLER OLSUN TESELLİ GÖNDERDİ 9 AYLIK Bİ KIZIM VAR, ALLAHIM SİZLERİNDE YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAHHHH

Ah annem bir hafta oldu sen benden gideli.. sanki bi' ömür geçmiş gibi.. öyle içim acıyo ki.. Bu acıya tarif bulamıyorum, her gelen senin nasıl gittiğini soruyo.. Onlara "bebeğim öldü" diyemiyorum.. O ölüm kelimesi çıkmıyo ağzımdan, sana yakışmıyo be annem.. Bi' ömürlük hayaller kurmuştum ben seninle.. sen benim karnımda tekmeler atarken.. Ne umutlarımız vardı bizim bebeğim, baban gelecek kışa yavrumuzla gireceğiz diye kar yağdığında sevinmişti.. Ben de babana, terasımızda minik bir kardan adam yaparız yavrumuza demiştim, gülüşmüştük.. Şimdi hepsini acıyla hatırlıyorum, biliyorum bizim hayallerimiz sonsuzlukta yaşanacak.. Sen gelip eteklerimden tutacaksın, anne gitme diyeceksin.. Biliyorum annem ama yüreğime anlatamıyorum.. Acın tarifsiz, şu an ağlayarak yazıyorum.. Seni bir ömür özleyeceğim bebeğim.. Seni bir ömür unutmayacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…