- 16 Ekim 2015
- 1.721
- 2.312
- 133
- 42
- Konu Sahibi MelegimveAskim
-
- #1.661
Canım başın sağolsun. Daha çok yeni ama inan zamanla alisacaksin. Bu yangın, bu acı hiç geçmiyor sadece bununla yaşamaya alışıyorsun o kadar. Ben anlamıyorum ki illa bebek mi kaybetmek gerekiyor bunu anlamaları için. O kadar üzülüyorum ki bu yüzden kaybedilen bebeklere. Hepsine üzülüyorum o ayrı da bu resmen doktor ihmali!!!Bebeğim daha bir hafta olmadı seni kaybedeli.. Kalbim sıkışıyo, o kadar acı ki.. Seni bir kere kucaklayamadan kara topraklara bırakmak.. Baban çok güçlüydü, seni alıp götürmüş gülbahçe mezarlığına.. Ben yeni doğum yaptığım için hastanedeydim.. Mezarının fotoğrafını çekmiş.. Bana göstermemişti, dün gördüm fotograflara bakarken.. İçim sızladı be annem.. Herkesin yavrusu kucağındayken ben seni bir kere bile öpemedim.. İçimin acısı geçmeyecek biliyorum, belki yıllar sonra kardeşlerin gelecek.. Onları da alıp mezarının başına geleceğim ilk göz ağrım.. Seni unutamam.. Şu an bile ağlıyorum.. Ağlamadığım tek bir an yok.. Ama isyan etmiyorum.. Rabbim verdi, Rabbim aldı.. Çok zormuş evlat acısı... Dayanmaya çalışıyorum yokluğuna... Annesinin bi'tanesi.. Orada mutlusun biliyorum.. En çok üzüldüğüm sen anne sütünün tadını hiç bilemeyecekmişsin.. Cennetteki güzel olan herşeyin tadını alacakmışsın da bir tek anne sütü eksik olacakmış.. Biliyo musun BİTANEMMMM, gögüslerim nasıl sızlıyo.. İçi taş dolu sanki.. Seni bir kere bile emziremedim.. Yüreğim nasıl yanıyor..
Canım başın sağolsun. Daha çok yeni ama inan zamanla alisacaksin. Bu yangın, bu acı hiç geçmiyor sadece bununla yaşamaya alışıyorsun o kadar. Ben anlamıyorum ki illa bebek mi kaybetmek gerekiyor bunu anlamaları için. O kadar üzülüyorum ki bu yüzden kaybedilen bebeklere. Hepsine üzülüyorum o ayrı da bu resmen doktor ihmali!!!
Ben de 36 haftalık hamileyken kaybettim oğlumu. Kalbi durdu sebepsiz, sezaryenle aldılar. Şimdi beklemem gerekiyor 6 ay. 4 ayı geçti. Siz isterseniz hemen hamile kalabilirsiniz en iyi ilaç yeni bir bebek. Bizim ameliyattan dolayı beklememiz gerekiyor maalesef
Rabbim hepimizin kucagini en hayırlı zamanda doldursun. Bir daha ayni acıyı yasatmasin bizlere Rabbim...
Anne iste Anne Meleklerin Annesi olmakk cok baska cook Melegim gideli 3 ay oldu 3 hala yanar biterim tukenirim bitmez gecmez sadece alisirsin aci cekmeye sadece tek teselli orda mutlu huzurlu Rabbime emanet orda ona aci cektiren lanet insanlr yok o sadece orda bizi bekliyor ellerimizden tutacagi gunu bekliyor Ya Rabbim Hamdolsun...Garip olan doğumdan bir hafta öncesine kadar özel doktorlardaydım..
Hiçbir belirti vermedi, doğacağı gün rahim ağzı birden açıldı..
Çok acı, evlatla sınanmak.. Sizin de başınız sağolsun..
Bebeğim gayet sağlıklıydı, lakin doğumdan sonra ciğerleri gelişmediği için kalbi durdu..
Herşeyini yaşadım, normal doğurdum yavrumu.. Cennette bekleyecek annesini..
1 hafta olmadı bebeğimi kaybedeli..
Hiç acı çekmiyor orada biliyorum yine de çok üzülüyorum..
Anne iste Anne Meleklerin Annesi olmakk cok baska cook Melegim gideli 3 ay oldu 3 hala yanar biterim tukenirim bitmez gecmez sadece alisirsin aci cekmeye sadece tek teselli orda mutlu huzurlu Rabbime emanet orda ona aci cektiren lanet insanlr yok o sadece orda bizi bekliyor ellerimizden tutacagi gunu bekliyor Ya Rabbim Hamdolsun...(((
Oyle.zaten onlar bile biliyor Anneleri burda dertlesiyor acilarini paylasiyor onlar cooooooook ozluyorr.. Allah razi olsun Rabbim.sizlere de hayirli saglikli uzun omur nasip etsin insallah inan ki ilk gunler ilk haftalar istemedim Kizim Kizim dedim.baska cocuk istemem dedim ruyalarimda Kizimi isterken Kizim bana kardes yolladi hep sonra 3. Ay hamile kaldim Rabbim Kizimin omrunu suretini buna nasip etsin bu saglikli uzun omurlu olur insallah...Başınız sağolsun.. Bebeklerimiz belki beraber koşup oynuyolardır.. Kim bilir..
Tekrar hamile kalmışsınız, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin. .
Oyle.zaten onlar bile biliyor Anneleri burda dertlesiyor acilarini paylasiyor onlar cooooooook ozluyorr.. Allah razi olsun Rabbim.sizlere de hayirli saglikli uzun omur nasip etsin insallah inan ki ilk gunler ilk haftalar istemedim Kizim Kizim dedim.baska cocuk istemem dedim ruyalarimda Kizimi isterken Kizim bana kardes yolladi hep sonra 3. Ay hamile kaldim Rabbim Kizimin omrunu suretini buna nasip etsin bu saglikli uzun omurlu olur insallah...
Inan ki bende korktum ki hala korkuyorum dun bile ilk defa hastaneyr gittim.hersey cok iyi normal dedi dondum eve geldim.kanamam oldu dedim.gidiyor iste yawrum cok korktum cok hemen uzandim doktorumu aradim bana progestan 200ml ilac onerdi sabah aksam diye simdi onu kullaniyorum bakalim Rabbim bana bagislasin insallah icim.korku icinde ;((Amin inşallah arkadaşım..
Benimki rahim ağzı yetmezliğinden erken doğum oldu..
Bebeğim sağlıklı idi..
Rabbim sabır ve dayanma gücü versin bizlere..
Böyle kayıp yaşayınca insan daha çok korkuyor
yeniden aynı şeyleri yaşayacak mıyım diye...
bende aynı senin gibi üçüzlerimi kaybettiim rabbim hepimize sabır versinnnBenimdemi oyle oldu bana bisiy demediler,benim 3 uzdu 3 ayina kadar ucuz tasidim,3.ayinda birini karnimda sonlandirdilar ikizlerle 5 ayim tam bitmisti,bir gun oncesi bayaga ayakta kaldim yurudumde sabah uyandigimda agrisiz suyum sizdi az,sonra acilma oldu 4 gun sonra dogurdum..
Sizinde mi tup bebekti,suanda cocugunuz var sanirim Allah bagislasin.bende aynı senin gibi üçüzlerimi kaybettiim rabbim hepimize sabır versinnn
O annelik duygusundan canım. Annelik böyle bir şey işte. Gözün görmediği ya da hissetmedigin için iyi olduğuna bir türlü inanamiyorsun. Bende de öyleydi 3ay. Olabilecek en güzel yerde bebeklerimiz ama gel gör ki kalbimize laf geçmiyor işte. Rabbim hepimize sabır ve meleklerimizin kardeşlerini versin en hayırlı zamanda...Garip olan doğumdan bir hafta öncesine kadar özel doktorlardaydım..
Hiçbir belirti vermedi, doğacağı gün rahim ağzı birden açıldı..
Çok acı, evlatla sınanmak.. Sizin de başınız sağolsun..
Bebeğim gayet sağlıklıydı, lakin doğumdan sonra ciğerleri gelişmediği için kalbi durdu..
Herşeyini yaşadım, normal doğurdum yavrumu.. Cennette bekleyecek annesini..
1 hafta olmadı bebeğimi kaybedeli..
Hiç acı çekmiyor orada biliyorum yine de çok üzülüyorum..
Evet acilen doguma alsldilar bebegin suyu gelmis bele agrisi kanama ben farkinda degildimAmin cnm insaAllah(
Normal dogumlami dogurdun 3 gunmu oldu?
Cok aci Allah hepimize dayanma sabri versin onlar ahirette bizi bekliyorlarÇok özledim kızım seni
Basiniz sagolsun cok acibende aynı senin gibi üçüzlerimi kaybettiim rabbim hepimize sabır versinnn
Ayni benim seyleri yasamissiniz ama benim 22 nci haftada olduO annelik duygusundan canım. Annelik böyle bir şey işte. Gözün görmediği ya da hissetmedigin için iyi olduğuna bir türlü inanamiyorsun. Bende de öyleydi 3ay. Olabilecek en güzel yerde bebeklerimiz ama gel gör ki kalbimize laf geçmiyor işte. Rabbim hepimize sabır ve meleklerimizin kardeşlerini versin en hayırlı zamanda...
YOK TÜP BEBEK DEĞİLDİ ÇATLATMA İĞNESİ OLMUŞTUM SADECE. EWET RABBİM ŞÜKÜRLER OLSUN TESELLİ GÖNDERDİ 9 AYLIK Bİ KIZIM VAR, ALLAHIM SİZLERİNDE YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAHHHHSizinde mi tup bebekti,suanda cocugunuz var sanirim Allah bagislasin.
Aminnnnn insallahhYOK TÜP BEBEK DEĞİLDİ ÇATLATMA İĞNESİ OLMUŞTUM SADECE. EWET RABBİM ŞÜKÜRLER OLSUN TESELLİ GÖNDERDİ 9 AYLIK Bİ KIZIM VAR, ALLAHIM SİZLERİNDE YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAHHHH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?