- 22 Ocak 2016
- 1.452
- 1.890
- 83
- Konu Sahibi MelegimveAskim
-
- #1.701
Sizi çok merak ediyorum naptınız inşallah duyulmuştur kalp atışları. Benim acım çok yeni ve bu acıyı kimsenin yaşamasını istemem. İnşallah güzel haberinizi bekliyorumMinigimi kaybediyorum galiba dua edin bize de minigimin kalp atislari duyulsun persembe gunu(
Suan hastanedeyim bekliyorum iceriye girmeyi ve bende inan Rabbime yalvariyorum girdigimde minigimin kalp.atisi duyulsun diye bana dua edin siram gelmedi dahaSizi çok merak ediyorum naptınız inşallah duyulmuştur kalp atışları. Benim acım çok yeni ve bu acıyı kimsenin yaşamasını istemem. İnşallah güzel haberinizi bekliyorum
Dualarım seninle inşallah vardır kandolaşımı ve inşallah sağlıklı bir şekilde duyarsın kalp atışıSuan hastanedeyim bekliyorum iceriye girmeyi ve bende inan Rabbime yalvariyorum girdigimde minigimin kalp.atisi duyulsun diye bana dua edin siram gelmedi daha
Yawrum gitti benim kalp atisi yok yarin alacaklar ;((((Dualarım seninle inşallah vardır kandolaşımı ve inşallah sağlıklı bir şekilde duyarsın kalp atışı
Çok üzüldüm çook ama an mantıklı olma anı..demekki hastaydı ve erkenden gitti..daha tanımadan,tam olarak hissetmeden..yaşadığımız önceki kayıptan sonra dedi ki Allah ben veririm yine sen sağlıklı bir kadınsın..kocan da öyle..yine olcak..senin için umut var hep var nolur kendini perişan etme..sağlığına kavuş ve tekrar deneyin..Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..seni çok seviyoruz ve iyilikler için dua ediyoruz!Yawrum gitti benim kalp atisi yok yarin alacaklar ;((((
Aynen oyle Rabbim.ne verirse hayirlisini verir yawrum.gidiyor ama Hamdolsun Bende sizi cok seviyorum inanin hemde her daim dua ediyorumÇok üzüldüm çook ama an mantıklı olma anı..demekki hastaydı ve erkenden gitti..daha tanımadan,tam olarak hissetmeden..yaşadığımız önceki kayıptan sonra dedi ki Allah ben veririm yine sen sağlıklı bir kadınsın..kocan da öyle..yine olcak..senin için umut var hep var nolur kendini perişan etme..sağlığına kavuş ve tekrar deneyin..Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..seni çok seviyoruz ve iyilikler için dua ediyoruz!
Çok üzüldüm gerçekten ne diyceğimi bilemiyorum buda bir imtihan sabır diliyorum Allah inşallah hayırlısıyla hepimize yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsinYawrum gitti benim kalp atisi yok yarin alacaklar ;((((
Allah razi olsun insallah Rabbim bilir o verir o alir HamdolsunÇok üzüldüm gerçekten ne diyceğimi bilemiyorum buda bir imtihan sabır diliyorum Allah inşallah hayırlısıyla hepimize yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin
Yawrum gitti benim kalp atisi yok yarin alacaklar ;((((
Aminnnm Allah razi olsun insallah Rabbim.biliyor alanda o veren de o Hamdolsun bugune iki melegim var benimmmCANIM benim acını yürekten yaşıyorum..
Nasip değilmiş.. Kader.. Yapacak birşeyimiz yok..
Kadere razı olacağız.
Rabbim tekrardan sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah
sana ve tüm isteyen herkese...
Rabbim bizi cooook seviyorum ne zaman isyan edecek vazgececk teslimiyetinden diye sınıyor amma asla isyan yok biz her daim Hamdolsjn diyoruz sukurler olsun meleklerimiz coook suan hepsi bir beraber ohhh keyif onlarin keyfi Sare Annemiz onlara gul.gibi bakiyor Hz Musa efendimiz onlara Tam Babalar gibi bakiyor taa ki biz gelene kadar Hamdolsun ki bizim yawrularimiz Peygamberler goren yawrularr sukurrr sukurr sukuurrr.. onlari verene alana kurban olurum.benBen buradaki tüm annelerin özel olduğunu düşünüyorum. Mihnetin içinde saklı bir nimet olduğuna inanıyorum. Gün gelicek hepimiz o seçilmiş güzel bebeklerin annesi olucaz ve çok hayırlı evlatlar yetiştiricez. Ben buna inanıyorum. Çekilen bunca sıkıntıları dökülen gözyaşlarını gören bir Mevlamız var bizim...
Allah sabır versin canım. Biz melek anneleri maalesef sınavların en büyüğü olan evlat acısıyla sınanıyoruz. Dayanması çok zor, çok büyük bir acı ama inan zaman en büyük ilaç. Şuan senin ruh halini o kadar iyi anlayabiliyorum ki ama inan zamanla alışacaksın. Geçmeyecek bu acı, sadece onunla yaşamaya alışacaksın. Ben oğlumu 36.haftada kaybettim ve kaybedeli yaklaşık 5.5 ay oldu. İçim aynı acıyla yanıyor, yangınım hiç geçmedi ama dediğim gibi sadece bu acıyla nasıl yaşanabileceğini öğreniyorsun.5 şubatta 24 haftalık erken doğum yaptım ve meleğimi kızımı kaybettim ölü doğdu canım çok acıyor zaman durdu hayat durdu tarifsiz sabırsızlıkla doğmasını bekliyodum ama hayat bana tarifsiz acıyı tattırdı mezarlığına gittim ufacık bedeniyle orda kabullenemiyorum rüya olsa diyorum. Çok zor... kızımı özlüyorum... Allah hepimize sabır versin
Zoor zooorr cok zor ama dayan Rabbim sabrini verip yardimcin olsun bende ikinci kez 5 subatta kaybettim bi yawrumu daha iki Melegim oldu benimde Rabbim bizleri cok seviyor cook o yuzden sabret Rabbim yardimcimiz olsun acimiz derin ve kalici ama mukafatimiz onlarla sonsuza5 şubatta 24 haftalık erken doğum yaptım ve meleğimi kızımı kaybettim ölü doğdu canım çok acıyor zaman durdu hayat durdu tarifsiz sabırsızlıkla doğmasını bekliyodum ama hayat bana tarifsiz acıyı tattırdı mezarlığına gittim ufacık bedeniyle orda kabullenemiyorum rüya olsa diyorum. Çok zor... kızımı özlüyorum... Allah hepimize sabır versin
o kadar güzel anlatmışsın yazmışsınki okuyup okuyup ağlıyorum Allah sanada sabır versin ne denir ki bilemiyorum dualarımız meleklerimizle canımızın acısı her geçen gün artıyor aslında zor sadece çok zor...Allah sabır versin canım. Biz melek anneleri maalesef sınavların en büyüğü olan evlat acısıyla sınanıyoruz. Dayanması çok zor, çok büyük bir acı ama inan zaman en büyük ilaç. Şuan senin ruh halini o kadar iyi anlayabiliyorum ki ama inan zamanla alışacaksın. Geçmeyecek bu acı, sadece onunla yaşamaya alışacaksın. Ben oğlumu 36.haftada kaybettim ve kaybedeli yaklaşık 5.5 ay oldu. İçim aynı acıyla yanıyor, yangınım hiç geçmedi ama dediğim gibi sadece bu acıyla nasıl yaşanabileceğini öğreniyorsun.
Şuan ne yerdesin, ne gökte. Onu kaybettiğin anları saniye saniye yaşıyorsun sürekli. Yok diyorsun bu bir kabus olmalı ve ben bu kabustan uyanmalıyım diyorsun. Her şey sana rüya gibi geliyor. Yaşadığını, nefes aldığını bile hissetmiyorsun. Ne gecen belli ne de gündüzün. Etrafında olan hiç bir şey seni ilgilendirmiyor. Hiç bir söz seni teselli etmiyor. Hatta teselli etmek için söylenen saçma sapan cümleler seni sinir bile ediyor.
Ama unutma arkadaşım. Biz seçilmiş özel anneleriz. Rabbim evlatlarımızın ruhlarını yaratırken melek olarak yarattı ve bizleri de o küçük meleklerin annesi olarak seçti. Rabbim bize onları emanet olarak vermişti ve vakti geldiğinde de emanetini geri aldı. Sevinmeliyiz ki melekleri için bizi seçti. O melekler bize ahirette şefaat edecekler ve ellerimizden tutup cennete götürecekler bizi inşallah. Sakın Allah'a isyan etme, isyan edip de meleğinin elini boş, boynunu bükük bırakma ahirette. Rabbine sığın, ondan sabretmek için güç iste. Bol bol dua et Rabbim bana dayanma gücü ver diye.
Şuan halini düşününce nefesim kesildi. Evladımı ilk kaybettiğim anlar aklıma geldi. Ağlama krizlerim, haykırışlarım... Geçecek arkadaşım, sabret geçecek bu zamanlar... Hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor ama ilk günkü gibi olmuyor, alışıyorsun...
sağol canım Allah sanada sabır versin bu acıyı bir kez daha yaşatmasın meleklerimiz biizmle her zaman bizim yanımızdalarZoor zooorr cok zor ama dayan Rabbim sabrini verip yardimcin olsun bende ikinci kez 5 subatta kaybettim bi yawrumu daha iki Melegim oldu benimde Rabbim bizleri cok seviyor cook o yuzden sabret Rabbim yardimcimiz olsun acimiz derin ve kalici ama mukafatimiz onlarla sonsuza
Canım basinsagolsun bende 24 haftalik doğum yaptım birkacgun yasaduktan sonra kaybettim malesef5 şubatta 24 haftalık erken doğum yaptım ve meleğimi kızımı kaybettim ölü doğdu canım çok acıyor zaman durdu hayat durdu tarifsiz sabırsızlıkla doğmasını bekliyodum ama hayat bana tarifsiz acıyı tattırdı mezarlığına gittim ufacık bedeniyle orda kabullenemiyorum rüya olsa diyorum. Çok zor... kızımı özlüyorum... Allah hepimize sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?