Cennetteki Meleklerimize Yazdığımız Mektupları Paylaşalım

Canimmm allah kolayliklar sabirlar versin.. baskasinin acisini gorup mutlu olmak sukretmesi degil icimdeki niyet, belirtmek isterim. Sadece allahin yanina almasinda da hayir var..yasatmasinda da..yanin alinca da buyuk acı ama alisiyor insan.. belki cok eziyet cekiyorsunuz ama eminim ki hepimizden buyuk sevaplar kazaniyorsunuz.. allah yavrunuza ve size saglik versin...

Guzel arkadasim.. yanlis anlamana sebep oldugum icin ozur dilerim oncelikle.. hasta cocuklara bakip mutlu olup sukretme bencilligi degildi niyetim... sadece evlat ölümunun cok acı olmasina ragmen baska hayirlar tasidigini anlatmak istedim. . Hangi anne cocugunu hastanelerde ameliyatlarla hastalikla bogusmasini ister ki.. allahin yavrularimi yanina almasinda hayır aradim. Ve onlarin tedavi uzuntelerini bana yasatmadigi icin sukrettim sadece .. artik alistim o uzuntulerim geride kaldi.. karı koca yalniz yaşlansak ne olur ki..allah saglik versin...
Kimse evladinin olmesine uzulmesin.. allah yanina aldi orda rahat diye dusunun.. sevgiler...

Ne guzel ifade etmissin.. sanki benzer duyularimiz var melek anneleri olarak.. allah cekilen her acinin karsiligini verir.. evet teselli etmek zorundayiz kendimizi...
kimileri kolayca hamile kalip mutlu mutlu bebek buyuturken biz agladik..uzulduk.. allah saglikli evlat versin hepimize.. hasta olanlara saglik versin...
Evlat vermese de cok sukur ...bir hayir vardir.. cennette bizi bekleyen yavrularimiz var ....

Arkadaslar sızı kırmak değil derdim ben bu konuda genel yazdım. Biliyorumki hepimizin ciğeri yaniyo.Yüce mevlam derdi dermansiz bırakmaz elbet ama dedigim gibi çevremde açma konuşan insanlar var o cumlelere tahammulum kalmadı artık. Herkes cennete gideceğimi söylüyor cok sanslisin diye bana özenerek bakanlari anlayamiyorum.Bunu rabbim uygun gorurse olur ancak kimse bilemez. ama bende diyorumki suan benim içim yaniyo ve ben teselli bulamıyorum malesef.Allahtan tek isteğim bu acıyı hiçbir anne yasamasin.Meleğimi rüyamda görüyorum her zaman ve hergün kötü uyaniyorum.Etrafda bebekli kadınları görmemek için eve kapandim.Ben ömür boyu onun acısını yaşarken cennetle teselli bulamıyorum.Çok zor ne diyeceğimi bilmiyorum artık.

Cennetle teselli olmayacaksın zaten arkadaşım. Evladına kavuşma ümidi seni teselli edecek olan. O emin ol çok iyi. Emin ol sen üzüldükçe o daha çok üzülüyor annesi onun yüzünden üzülüyor diye. Ben kendimi tutamayıp ağladığım zamanlarda oğlum aklıma geliyor. Diyorum ben ağladığım için oğlum üzülüyor. Sonra "Tamam annecim ağlamıyorum, üzülme sen" deyip siliyorum göz yaşlarımı. Anneler evlatlarının iyiliğini ister daima. Bizim içimiz kor olsa da dayanmalıyız. Dua etmeliyiz sürekli Rabbim beni de cennetine al evladımla kavuşayım diye. İnan beni tek teselli eden şey yeni bir evlat değil, oğluma kavuşma umudu. Biliyorum bir gün ebedi hayatta evladıma kavuşacağım ve orada sonsuza kadar birlikte olacağız mutlu bir şekilde... Başka türlü teselli bulamıyor insan... Ve emin ol bizim için en hayırlısı da buydu. Belki bebeğimiz dünya gelecek ama başka insanlar tarafından kaçırılıp, ona kötülük edeceklerdi. En azından şuanda çok iyi bir yerde ve iyi olduğunu biliyoruz. Buna da şükür... Ya kayıp olsalardı. O bir anne için emin ol çok daha kötü. Sürekli düşünüyorsun iyi mi, iyi insanların elinde mi, ya kötülük yaparlarsa yavruma, ya acı çekerse yavrum... Düşünmesi bile nefesimi kesti... Çok şükür bugünümüze...

Oğlum, yine gözyaşlarımı tutamıyorum, sen aklımdan hiç çıkmıyosun ki yavrum... Baban ve ben seni bir an olsun unutmadık.. Mezarına gelemedim kuzum, yüreğim dayanmaz dedim, seni o topraklara baban ve dayın gömdü.. Nasıl dayandı babanın yüreği? Bilmiyorum ama ben dayanamazdım annecim, seni bırakıp gelemezdim..Mezarına inşallah can içim kardeşinle geleceğim.. Onun gelmesine senin kadar sevinemesem de, bir kardeşin olsun oğlum,tesellim olsun.. Öbür dünyada seninle sonsuz evlat sevgisini yaşayacağım, sen gittin birden bomboş kaldım yavrum.. Annen hiçbir acıda bu kadar yıkılmamıştı, neler görmüştü bu ahir ömründe, ama senin acın bütün dertleri unutturdu... Yerine kor bir yangın bıraktı.. Ciğer acısı koydu senin acın içime, kalbimde sürekli sızın var... Rabbim seni orada koruyo, biliyorum mutlusun, belki de benim gözyaşlarım seni ben istemediğim halde üzüyo.. Annene dua et kuzum, dayanabilsin.. Sana layık bir anne olabileyim.. Senin o masum yüzüne, melek kalbine.. Doyamadım annecim, içimde kaldı sevgin, hasretin, herşeyin... İçimde!
Ama sen yoksun... Zor annem zor... Burada sana haykırmasam, burada sana yazmasam, daha da zor! Baban üzülmesin diye, o evdeyken ağlamıyorum.. Ama gidince, gözyaşlarım sel olup akıyo.. Seni kaybetmedim ben, seni Yücelerin Yücesi Rahman Ve Rahim Olan ALLAH'a bıraktım.. Hepimiz O'ndan geldik O'na gideceğiz... Sadece dünya imtihanımın bitmesini bekliyorum yavrum, imtihan bitince seninleyim...

Buradaki herkese geçmiş olsun öncelikle Allah kavuşturacak sizleri bilmem bende görürmüyüm çok küçüktü çünkü daha 11 haftalıktı pek bişey hissetmek nasip olmadı öyle hareket tekme falan ama çok isterdim benimle kalsın 2 yıl bekledim kuzumu Allah nasip Ettide gördüm minik kalbinin atışını sonra dedim ki Allahım sen ne yaptın benim için cenneti falan mı indirdin yeryüzüne değil odalara evlere dünya dar geldi onu duyunca sevinçden gerçekten başka biri oldum sanki değil doğurmak duymak anne olmama yetti Allahım sana şükürler olsun bu his için bebeğim bilmem kabul olurmu ama Allah bizide kavuşturur inşallah güzel yüzüne ipek saçlarına elimi sürmek nasip olsun inşallah Rabbim nasip etsin kardeşlerin olsun bu sefer kucağımıza alıp koklamayı sevmeyi güzel günlerini görmeyi nasip etsin Rabbim bize tekrar herkese geçmiş olsun

B BlackandBlack Canım resmen ağlattın beni gerçi zaten deli gibi yavrum aklıma geldikçe hep ağlarım.Seninde dediğin gibi oğlum benimle olsaydı ben her türlü sorguyu vebalı günahımın cezasını çekerdim keşke evladım benle olsaydı keşke yaşasaydı.Ömründen ömür kat deseler hiç düşünmez verirdim yavrum için....Zaten bu dünyada Cehhenemi gördük yaşıyoruz ben hergün yanıyorum yavrum yavrumm diye diye 2 yılım olacak nerdeyse korkudan daha cesaret bile edemedim yeni bir hamileliğie.....Ama bu demek değil ki isyandayım haşaa Rabbime şükürler olsun sonsuz kez evladımın yiyecek ekmeği içecek suyu yokmuş İnşallah yavrularımıza kavuşacağız evladlarımıza layık bireyler olacağız yeniden hamileymişsin Rabbim sağlıcakla kucağına aldırsın.Sağlıklı sıhhatli hayırlı ve ömürlü olsun canım evladın Allahım sana bağıslasın kuzunu

Günaydın canım. Ben sadece hepimizin yaşadığı şeylere tercüman olmaya çalıştım. Rabbim ahirette kavuşturur inşallah meleklerimize. Şu an en büyük duam bu. Ben de cesaret edemezdim ama eşim çok istiyordu bebek. Küçük çocukları severken ki iç çekişlerine dayanamadım... İnan hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi. Bağlanmak istemiyorum sanırım. Hiç geleceğe dair planlarım da yok bebekle alakalı. Sanırım daha önce yaşadığımız kötü deneyimden kaynaklı. Rabbim bir daha bizleri evlat acısıyla sınamasın inşallah ve en tez ve hayırlı zamanda sizlere de minik mucizeler nasip etsin... Güzel duaların için teşekkür ederim canım. Rabbim bu defa güldürür inşallah yüzümüzü :)

Öncellikle Allah sabırlar versin ben 4 düşük yapmıştım yaklaşık 15 sene önce birisi 5 gün yaşadı aramızdan ayrıldı şimdi biri 15 yaşında diğeri 5 yaşında iki kızım var düşük yapacağım zaman hep rüyamda görürdüm cennet melekleri onlar yazılanları okuyunca yüreğim dağlandı bunun çaresi sabır ve yeni bir çocuk inşallah bir daha yaşamayız bu acıyı

canım yazdıklarını okuyunca içimdekileri nasıl da kaleme dökmüş dedim ben de 31 haftalık kızımı 10 gün yaşadıkatn sonra kaybettim sadece parmağımın ucuyla dokunabildiğim sevmeye bile kıyamaddığım yavrumu 2013 ağustosta kaybettim yaz olan mevsimim kışa döndü hala da sıcaklığı hissedemiyorum şuan 13 aylık bir oğlum var dediğin gibi hamileliğime bile sevinemedim onu sevmeye o kadar korktum ki hala da çok sevmeye korkuyorum oğlumla her yaşadığım duyguda kızım geliyor aklıma doğum anında kucağıma aldığımda eve getirdiğimizde adı konduğunda mevlidinde dişi çıktığında anne dediğinde yürüdüğünde doğum gününde... hep kızımla yaşadığım o kalbimin içindeki ağrı gülemiyorum doyunca geceleri oğlumun nefesini dinleyip ağlıyorum hep bir şey eksik yarım kaldım ben 28 ağustosta kızım gidince ne olursa olsun tamamlanmıyor senin de yazdığın gibi eşim mutlu oğlum sağlıklı onların mutluluğu ile mutlu olmayı öğrendim tam anlamıyla olamasa da

Bizim de böyle olacak değil mi? Okudukça ağladım yazını. Profil resmindeki minik el de kızına ait değil mi? Rabbim sabırlar versin hepimize. Bir arkadaşın da dediği gibi biz cehennemi dünyada yaşıyoruz, bunun bir mükafatı vardır elbet. Meleklerimizle sonsuz hayatta kavuşacağız inşallah. O zaman kadar hep eksik kalacağız... Her gün dua ediyorum hepimize bizim de yüzümüz gülsün, ahirette evlatlarımıza kavuşalım diye... Birimizin duası kabul olur da sonsuz hayatta kavuşuruz inşallah meleklerimize...

Kavuşacağız canım sen hiç merak etme.. Yaradan öyle güzel bir kavuşma nasip edicek ki bize..
Sonsuz evlat sevgisini verecek Allah'ın izniyle..
Biz oğlumuza İbrahim Asaf adını koyduk..
Hz İbrahim ve Eşi Sare bakıyomuş cennet çocuklarına..
Eşim adı "İBRAHİM" OLSUN dedi...
O an o kadar kötü oldum ki, adının sebebi cennetten geldi..
Rabbim giden bebeklerimizin kardeşlerine kavuşabilmeyi nasip eylesin..
Bu acıdan sonra saçımın ön tarafı komple beyazladı.. Henüz 4 ay oldu..
Ama sanki 4 sene geçmiş gibi geliyo bana.. Bebeğim hala benimle sanıyorum..
Ondan ayrıldığıma inandıramıyorum kendimi, şimdi kardeşinin gelmesini bekliyorum..
Ama bir de bana sor, oğlum bana kırılıyo mu, dünya hevesine düştüm diye mi düşünür...
Acaba'lar kafamın içinde dolanıp duruyo , o kadar ince detaylara takılıyorum ki!
Anlatamam... Rabbim YARDIMCIMIZ olsun..
Melek annelerine sabırların en büyüğünü versin inşallah. . .

Kardeşim Muhammed Mustafa diye okumuş oğlumun kulağına. Annem bu meleğe bu isim yakışır demiş, kardeşim de koymuş. İnan ben de çok düşündüm bunları. Oğlum üzülür mü, bana kırılır mı diye o kadar çok düşündüm ki... Ama biz mutlu olmadan onlar da mutlu olamıyorlar ki canım. Bizi mutlu görmek isterler, üzgün değil. Bence sen psikolojik destek al canım. Ben oğlumu kaybettikten 3 ay sonra başladım destek almaya ve Şubat sonu da bitti terapilerim. Gerçekten çok iyi geliyor. Kabulleniyorsun, onun iyi olduğuna inanıyorsun tam anlamıyla. Yalnız öyle herkes bakamaz bize. EMDR tekniğini kullanan iyi bir psikolog bulmalısın canım. Çünkü bizim yaşadığımız şey travma olduğu için bizde bu teknik kullanılmalıymış. Ablam psikolojik danışman ondan biliyorum ben de...

evet canım kızımın eli :) ona ait birkaç resim var elimde onlardan biri :) bebeğini zamanında sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim :)

canım @yaseninkara arkadaşıma katılıyorum psikolojik destek önemli ben de destek aldım hatta spora yazıldım kafam rahatlasın diye faydalarını gördüm :) yeni bebek istemek bencillik değil tatlım bu bizim en büyük hakkımız içimizdeki yangını biraz olsun hafifletiyor :) rabbim yardımcın olsun :)

yaşadığımı paylaşmıştım burda 5 şubattı tarifsiz elbette. zaman geçiyor günler saatler geçiyor ama aklımdan çıkmıyor doğum anım haykırışlarım bebeğime bişey olmasın diye yalvarışlarım bebeğimin kızımın meleğimin benden ayrılıp gitmesi isyan ediyorum biliyorum yanlış, kendimle savaşıyorum ağlama üzülme diyorum meleğin en güzel yerde diyorum ama olmuyor. 2,5 ay oldu o ana ait herşeyi tekrar tekrar yaşıyorum sürekli. hayallerim heveslerim umudumdu o benim şimdi meleğim mezarına gidiyorum sanki bana sesleniyo çıkarıp kucaklamak istiyorum. bebekleri gördüğümde kendimi kaybediyorum yapamıyorum alışamıyorum canım acıyo zaman geçtikçe daha çok canım acıyo.
hepimize Allah sabır versin meleklerimiz hep bizimle kimse yaşamasın bu duyguyu sağlıklı alalım bebeklerimizi kucağımıza

Bende melegimi Ayse Nehirimi kaybettim meleğim çok güçlüydü Rabbim bana onu sıfır su ile doğurmayı nasip etti çok direndi kuzum 4 ay anne karnında 43 gün dışarıda .. 5. Ayımıza kadar herşey çok güzeldi Rabbim hiç aratmadan nasip etti 5. Ayımın kontrolüne birkaç gün kala rahatsızlandım doktor ilaç verecek meleğim zarar görmesin diye gitmek istemedim daha sonra o kadar ilaca mahkum edeceğimi bilmeden Ateş'im yükselince kabul ettim gitmeyi senin susuz kaldığını öğrendik meleğim doktorlar suyum geldi sandılar yaşamaz yaşasa bile sakat doğar dediler olsun o benim meleğim her türlü kabulüm dedim kağıtlar imzaladım sonra sana da zarar verir rahmin zarar görür dediklerinde zorda olsa kabul ettim. beni baştan beri takip eden doktor amcana gittim seni benden alsın diye içim yana yana ... Ama mucizevi şekilde suyum azda olsa artmıştı bekleyelim dedi. 2 ayrı Prof a daha gittim teşhis konulmuştu multikistik böbrek nefret ettim anneciğim bu kelimeden karnında ölür doğsa bile susuzluktan ciğerleri gelişmez doğduğu gibi kaybedersin dediler sonra ki Zaman Nasıl geçti elim karnımda yattım kalktım kontrollerde doktor nerde su varsa senin oraya döndüğünü söyledi ... 28. Haftamda kontrolde doktor daha fazla bekleyemeyiz su hiç kalmamış doğuma alıcaz seni dedi hem sana kavuşacağım için sevinçliydim hem daha çok küçük olduğun için korkuyordum, hastaneye yattım ertesi sabah kavuşacaktık Dr sabah geldi başka doktorları aramış danışmış diyalize girme ihtimalin olduğu ve küçük olduğun için kimse cesaret edememiş vazgeçti Dr iki ucu Keskin bıçak .. beklemeye devam yine bi yanım sevindi kuzum içimde biraz daha benimle kalacak diye bi yanım buruk ..her hafta yüreğim azımda Dr gittik kalp atışlarını duyduk rahatladık 36. Haftada daha fazla riske atamam haftaya alıcaz dedi ağlayarak dua ederek girdim ameliyata bayıltmayın sesini duymak istiyorum dedim en büyük korkum doğum da kaybetmekti sesini duydum göstermediler yoğun bakım doktoru kapıda bekliyormuş konuşmalarını duydum hiç mi su yoktu dedi hayır dedi sadece üstü nemliydi dedi direndin annem susuz verdi Rabbim seni bana küçük mucizemdin.. Çok direndin annem küçücük bedeninle çok direndin sana acı çektirdiysek affet meleğim bizi herşey sen iyi ol diye seni evimize getiremedik annem beşiğine yatıramadık çok uğraştık başaramadık .. Teyzen o bir melekmiş biz anlayamamışız dedi insan sureti bu kadar güzel olamazmış Rabbim bize bir melek yollamış 43 gün misafir olmuş bize uçup gitmiş .. Rabbime şükürler olsun bize annelik babalık duygusunu yaşattın kucağıma aldım emzirdim emmeyi çok severdin meleğim seni emzirdikten sonra hemşire teyzelerinin verdiği biberonu istemez anne memesini aramışsın .. Hemşireler temizlikçi teyzeler sana pamuk diyorlardı pamuk Prenses imdin süt kuzumdun, cennet kuşum oldun.. Uyuyan güzelim diye severdim seni yumdun açmadın gözlerini meleğim şimdi koca bir boşluk var sabahları gözlerimi açmak istemiyorum senin olmadığın güne ... Gençmişiz yine çocuk sahibi olurmuşuz senin yerini tutar mı hiç Hastanedeyken başka Melek'lerin annelerini bırakışına şahit olurdum dayanamaz kendimi dışarı atar yalvarırdım Allah a bize bu acıyı yaşatma dayanamam çıldırırım diye Rabbim sabrını veriyormuş ... Şimdi senden bize giydiğin 2 çift çorap küvezde ilk giydirdiğim severek aldığım pembe şapkan pembe saç bandın son kez emzirirken örttüğüm battaniyen Morgta üşüme diye babanın senin sardığı anneannenin daha cinsiyetini bilmeden aldığı mor battaniye kaldı biz her akşam bunlara sarılarak uyumaya çalışıyoruz kokunu içimize çekerek .. Kıyafetlerin kaldı kimseye dokundurtmaya kıyamadığım tek tek kendim ütülediğim .. Birde seni kefenlere sarmadan yıkadıktan sonra kuruladığımız havlu bikaç damla kan ile .. Vücudumda izin kaldı iyi ki seni herşeye rağmen doğurmuşum meleğim bal dudaklım Rabbim o güzel yüzünü görmeyi güzel kokunu içime çekmeyi nasip etti cennet kokulum ... Morlukların geçti mi acın dindi mi cankuşum artık kimse senin canını acıtamaz en güvenilir yerdesin kavuşacağımız güne kadar Melek'lere emanetsin diğer cennet çocukları ile bekleyin bizi cennet kuşum ...

Canımmmm... Rabbim sabır versin. Hepimizin hikayesi farklı ama acısı aynı. Evlat acısı... Rabbim tekrarını yaşatmasın hiç birimize ve en hayırlı ve tez zamanda senin de meleğinin kardeşi ile kucağını doldursun... Çok zor, dayanması çok zor bu yangına ama zamanla bu acıyla yaşamayı öğreniyorsun... Sadece sana dayanma gücü diliyorum Rabbimden, çünkü şu an en çok buna ihtiyacın var biliyorum...

Merhaba bebeğim ;
Aslında seni hiç göremedim. Var oldugunu testlerden ögrendim. Ama sen hep gelip gittin çok üzdün beni annem çok! Ama kızmıyorum sana , korkup tekrar gelmemezlik yapma. Buradayım ben hep seni bekliyor olacağim. Çok da bekletme ama özlüyorum seni çünkü. Ağladığıma bakma sen çoçuksun oynuyorsun annenle biliyorum , ama elimde değil tutamıyorum göz yaşlarımı. Artık gelmişken kal anneciğim gitme lütfen,sana sıcacık bir kucak vereceğim,huzur bulacağız birbirimizin kokusundan.taze sıcak sütünde olcak hep.hayatımı sen Nasıl istiyorsan öyle yaşayacağim ,sen uyandığında uyanacagim mesela. Hasta olurum dıye hiç korkma ben hep yanında olacağım elim hep alnında olacak. Bazen anlayamayacağım neden ağladığını belki ama kucağimdan biran olsun indirmeyeceğim. Sende gitme artık anneciğim benden artık sana karşılıksız sevgi vereceğim söz.

Ağlamaktan kendimi alamadım rabbim sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…