- 6 Ocak 2015
- 13.997
- 72.318
- 598
- 44
- Konu Sahibi MelegimveAskim
-
- #1.721
Aynen oyle Allaha Hamdolsun sukurker olsunsağol canım Allah sanada sabır versin bu acıyı bir kez daha yaşatmasın meleklerimiz biizmle her zaman bizim yanımızdalar
Sakiiiin korkma cunku neyden korkarsan basina geliyor ben ikinci yawrumda o kadar korktum ki bak kaybettim 5 subat gunu onuda o yuzden korkma Allah buyuk hayirla saglikla alacaksin insallah kucaginaBen 5 haftalik hamileyim okudum birazini oyle kötü oldumkigozumden akti yaslar.bende cok korkuyorum bebeğim e bisey olacak diye. Rabbim kimseyi evlat acisiyla sinamasin kimseye yasatmasin.bebegini kaybedenler e allahtan rahmet ve sabir diliyorum.cok kötü oldum ben
Seni çok özledim can parçam... Seni çok bekledim..
Rüyalarıma gel diye.. Annene bir an olsun güzel gözlerinle bak diye..
İmtihan! İmtihan ediliyoruz, biz kullar..
Rabbim biliyor doğru zamanı.
Seninle benim kavuşacağımız o gün..
Yazılmış kaderimize, sen bana gelmeden çok önce..
Sen dediğimde kelimeler yere dağılan inciler gibi dökülüyo dudaklarımdan tek tek.. Hiçbi' zorlama olmaksızın bir anda.. Olan oluyo..
Acım cümlelerimden, sözlerimden insanlara geçiyor.
Bazen gözyaşıma karışıyo, bugün olduğu gibi..
Yine dayanamadım ağladım annem arkandan..
Sen acı nedir bilmiyosun ama annen çok acı çekiyor sensiz!
Bir vakti var diyorum içimden, geçecek! Bebeğimin kardeşi gelecek,
teselli olacak annesine diyorum.. Ama senin yerin yavrum dolmuyo..
Seninle kurduğum hayallerim bile küs bana, artık aklıma gelmiyor...
Sadece hasretin var, canımın CANI...
Sadece yokluğun var... Ve bu yokluk bana öyle zor geliyor ki...
Düşük mü yaptınız . Saglık sorunumu vardı. Neye şükrettıgınızı anlayamadım kusura bakmayınSana uzun uzun mektup yazmayacagim.. ne bileyim.. buradaki anneler gibi oyle buyuk ozlemler ve hasret hissetmiyorum sana. Gittin .hayirlisi olsun. Gitmene sevindigimi sukrettigimi biliyorsun.
Bana en guzelinden en akillisindan en sagliklisindan kardesini gonder hemen:).. :)
merhaba canmm sana tekrar hatırlattıgım ıcın uzuluyorum amaaa cevabını merak edıyorum benım bebegımde tuppp bebektıı dogduktan 3 gun sonra kaybettım kızımı senın sonrakı gebelıgın demı tuppp bebekmıydı kusura bakma lutfenCanım kızım canım oğlum geçen yıl bu zamanlar testlerimde silik çizgi olarak hayatıma girmiştiniz ve 2008 5 ocak biz burdayız dediniz ilk tüp bebek denememde .. Ohhh dedim hayatımın en güzel yılı olacak diye beklerken nerden bilebilridim en kötü yılı olacağını beni böyle bırakıp gideceğinizi..... Ne ümitler etmiştim ne dualar etmiştim o sevinçle odanızı bile hazırlamıştım herşey var hatta halaaa var hiç birine dokunmadum artık tozlu raflarda..... Ve ben hala size bir kere bakmamanın acısını hala yaşıyorum keşke diyorum dayanamam diye bakmadım daha kötü aklım kaldı ama sizleri görenler var aşklarım yengenize tekrar takrar anlatıırıyorum siyah saçlarınızı minicik ellerinizi... Herşeyden masumdunuz nasıl bakabilirdim nasıl kıyardım gördüğüm yavrumu toprağa koymaya yapamazdım ve yapamadım.. Rüyalarıma giriyorsunuz annem benimi özlüyorsunuz.......
Kızım adı BERFİN sanki bu şarkı ona yazılmış....
Gözlerim yolda dilim duada
Haber bekleyen gönül pusuda
Ayrılık zormuş çekmeyen bilmez
Ateşten kormuş yanmayan bilmez
Oy berfin berfin berfin berfin berfin delal berfin
Bu can sana yanar sana ağlar bilmez misin
Berfin gülmedin düştüm yollara
İzini sürdüm tipide karda
Ayrılık zormuş çekmeyen bilmez
Ateşten kormuş yanmayan bilmez
Oy berfin berfin berfin berfin berfin delal berfin
Bu can sana yanar sana ağlar bilmez misin
OĞLUM ALPBARANIMA
oğul
günlerim sensiz geçiyor
hasret yüreğim biçiyor
bahar gelmiş topragına
üstünde güller açıyor
eyvah bu halime benim
topraklar basıma benim
ben yatakta yatar iken
yavrum topraklarda benim
kardeslerim seni sora
sorarlarda gönlüm solar
bilmezler ki gelemezsin
n kış ne yaz ne de bahr
uyansana ogul uyan
dertlerim cok halim yaman
senin orada yatışın
deli eder beni her an hey
Sizi çok özledim...... Erken gelmeseydiniz 4 aylık olacaktınızz ................
28 haftalik erken dogumdu canim.. sen de cok iyi bilirsin ki boyle erken dogan bebeklerin genelde hep saglik sorunlari olur.. bagirsak goz bagisiklik enfeksiyon.... bunlarin ameliyati ile hastane kapilarinda allah beni ugrastirmadigi icin cok sukrediyorum. Akılli anneler boyle dua etmeli. Bu sekilde erken dogup da ameliyatlar. geciren bebekleri gordukce cook sukrediyorum. Ölüm bazen cok hayirli oluyor....sence de sukur icin buyuk bir sebep degil mi??? Olume 1 gün.. hastaliga hergun aglanir..derler...Düşük mü yaptınız . Saglık sorunumu vardı. Neye şükrettıgınızı anlayamadım kusura bakmayın
Valla kızım downlu dogdu pek çok hastalıkla ugrastık hala da ugrasıyoruz. Senın dedıgınden bi yerde dogru çocuk çook ezıyet cekıyor. Bizim altüst olan yasantımızı anlatmıyorum bile. Yinede bugunumuze şükür edıyorum. Şu an 8 aylık.28 haftalik erken dogumdu canim.. sen de cok iyi bilirsin ki boyle erken dogan bebeklerin genelde hep saglik sorunlari olur.. bagirsak goz bagisiklik enfeksiyon.... bunlarin ameliyati ile hastane kapilarinda allah beni ugrastirmadigi icin cok sukrediyorum. Akılli anneler boyle dua etmeli. Bu sekilde erken dogup da ameliyatlar. geciren bebekleri gordukce cook sukrediyorum. Ölüm bazen cok hayirli oluyor....sence de sukur icin buyuk bir sebep degil mi??? Olume 1 gün.. hastaliga hergun aglanir..derler...
Ben hasta çocuklara bakarak hiçbir zaman sukredemiyorum çünkü onlara ayrı üzülüyorum.insanların başkalarının hasta çocuklarına bakarak şükretmeleri bana bencillik gibi geliyor.Lütfen üstünüze alınmayın ama bu savunma mekanizması gibi birsey.Ne olursa olsun evladını kaybetmek çok ağır bir acı ve buna ben şukredemem çünkü içimde koca bir acı kaldı. Hastalıkla yaşayıp onu öyle görmek herkesi ayrı bir yıkar onda hemfikirim.Ama hep daha kotusunu değil de keşke sağlıkla yasayabilseydi diyorum.Ben down sendromlu ve otizm ile mücadele eden çok çocukla çalıştım. Onların o kadar özel dünyası varki bana hayatıma dair pek çok şey öğrettiler. Down sendromu çocuklara sahip oldugu icin şükreden anneler tanıdım ben.O zaman anladimki bu hayatta hersey başımıza gelebilir.önemli olan bu yükü tasiyabilmek.Kimse yazdıklarıma kızmasın ama ben bebeği sayesinde cennete gidecegini hayal eden annelerin bu düşüncesini bencillik olarak değerlendiriyorum. Ben kaybettigim bebegime bana yardımcı olacak diye bakamiyorum.Onun öyle zorunlu bir görevi varmış gibi konuşanlara çok kızıyorum. Bunu ancak Allah bilir.İnsan üzülüyorsa üzülmeli,aglayacaksa ağlamalı.Gözyaşi birgün diner ama geriye özlem kalır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?