• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cennetteki Meleklerimize Yazdığımız Mektupları Paylaşalım

bende oyle dua ediyorum hep eltim dogurdu doguracak hergun ariyorum ne oldu ne bitti diye gidiyorum yanina her turlu yanindayim diyorum cunku ben yandim kimse yanmasin diyorum Rabbim hepimizden razi olsun boyle konusmak dertlesmek bile bazen bi nebze dindiriyor rahatliyor insan konusunca iyi ki yazmisim buraya sizlerle konusmak en guzel yaptigim olmus
Valla canım burası bana bir nebze olsa rahatlattı ben gibi yüreği yanık annelere beni anladı.Hep birbirimize destek olduk o sayede burayı çok seviyorum.Ailem ve eşim onlara anlatamadıklarımı burda anlatıp rahatladım yada en yakın arkadaşlarıma anlatamıyorum yada beni anlayacaklarını sanmıyorum.Düşenin halinden düşen anlıyor tıp ki yananın halinden yanan anladığı gibi Allahım bir daha bu acıyla yakmasın.Bugün oğlumun doğum günü tam tamına 1 yıl geçti.Koskoca bir yıl hiç geçmez sandığım ama bir su gibi geçen 1 yıl acım hala ilk zamandaki gibi bugün geçen sene bu zamanlar başıma gelcekleri bilmeden yavrumla beraberdim.Tam saat 18.00 de ameliyata girdim.Yavrumun doğum saati 18.35 yavrumumu kayı edişim ise 1 Aralık sabah 6.00 yani kısacası 3 kısa gündü yavrumun yaşadığı 3 günlük yalan dünyada....

Valla canım burası bana bir nebze olsa rahatlattı ben gibi yüreği yanık annelere beni anladı.Hep birbirimize destek olduk o sayede burayı çok seviyorum.Ailem ve eşim onlara anlatamadıklarımı burda anlatıp rahatladım yada en yakın arkadaşlarıma anlatamıyorum yada beni anlayacaklarını sanmıyorum.Düşenin halinden düşen anlıyor tıp ki yananın halinden yanan anladığı gibi Allahım bir daha bu acıyla yakmasın.Bugün oğlumun doğum günü tam tamına 1 yıl geçti.Koskoca bir yıl hiç geçmez sandığım ama bir su gibi geçen 1 yıl acım hala ilk zamandaki gibi bugün geçen sene bu zamanlar başıma gelcekleri bilmeden yavrumla beraberdim.Tam saat 18.00 de ameliyata girdim.Yavrumun doğum saati 18.35 yavrumumu kayı edişim ise 1 Aralık sabah 6.00 yani kısacası 3 kısa gündü yavrumun yaşadığı 3 günlük yalan dünyada....
Bende oyle bende kimselere diyemedigimi soramadigimi buraya yazdim sordum iyi ki de yapmisim Rabbim sabir versin oyle bi geciyor ki kimse anlamiyor sadece biz yaniyoruz bize bi omur gibi geliyor onlarsizlik ahh ahh evlat uc gunde olsa ahh evlat ne derinden sardi sizi degil mi onlarsizlik cok zor onlara gidecegimizi bir gunde olsa bilmek guzel iyi ki dogmus yawrun iyi ki uc gunde olsa onun o guzel duygusunu yasamissin herseye bedel onlarin sevgisi Rabbim insallah saglikli sihhatli kardesler nasip eder..

Insallah oyle olur cunku buna cok ihtiyacim var Kizimi cok ozluyorum bazen dayanma gucum tukeniyor bilmiyorum bugun adet gunum ve ben sabah hemen olurdum suanda bisey yok eger bugun olmazsa Rabbim.bana hediyesini Ecrinimi verdi diyecegim
İNŞALLAH CNM HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN HAYIRLI HABERLERİNİ BEKLİYORUZ :)

Bende oyle bende kimselere diyemedigimi soramadigimi buraya yazdim sordum iyi ki de yapmisim Rabbim sabir versin oyle bi geciyor ki kimse anlamiyor sadece biz yaniyoruz bize bi omur gibi geliyor onlarsizlik ahh ahh evlat uc gunde olsa ahh evlat ne derinden sardi sizi degil mi onlarsizlik cok zor onlara gidecegimizi bir gunde olsa bilmek guzel iyi ki dogmus yawrun iyi ki uc gunde olsa onun o guzel duygusunu yasamissin herseye bedel onlarin sevgisi Rabbim insallah saglikli sihhatli kardesler nasip eder..
İlk duyduğum andan itibaren sahiplenip her hayalime dahil etmiştim.Seninde dediğin gibi evlat acısı hiçbirşeye benzemiyor.Allah kat be kat razı olsun canım senden aynen iyi ki doğurmuşum valla az da olsa anneliği yaşattı bana minnakım benim :KK68::KK68:kucağıma alamasamda uzaktan sevdim hep şimdi bile delicesine seviyor ve de özlüyorum.Kuzuma gül aldım evde bakıyorum inşallah nisanda da gidip ekeceğm kendi gibi minnak küçücük büyümeyen güllerden tabii cenabı Allahım bana o ömrü nasip ederde nisanı görürsem.İnşallah canım senle bu acı günleri paylaştık mutlu günleride burdan paylaşacağız Allahım yüzümüzü güldürecek inşallah

BNM OĞLUMDA 10 GÜN YAŞADI EKİM 13 TE İKİ YIL BİTTİ KAYBEDELİ :(

1.webp

İşte bak sözünü ettiğim güller inşallah ömür nasip ederse Nisan ayında ekeceğim.

BNM OĞLUMDA 10 GÜN YAŞADI EKİM 13 TE İKİ YIL BİTTİ KAYBEDELİ :KK43:
Çok zor canım seni o kadar iyi anlıyorum ki hiçbirşey teselli etmiyor.Ancak dualarla ayakta kalabiliyorum.Allahım sabrımızı artırsın demekten başka çaremiz sınavların en büyüğünü veriyoruz.Sanırım canım bu acı hiç geçmeyecek kaç yılda geçse ömürde bitse içimizde hep olacak.

CNMM YAA BENİ AĞLATTINN :KK43: DİYECEK HİÇ BİŞEY BULAMIYORUMMM :KK43: ŞÜKÜRLER OLSUN ALLHIM BENİ GÜLDÜRDÜ EN KISA ZAMANDA SİZLERİDE GÜLDÜRSÜN MELEK ANNELEERİMMM :KK37::KK37:
Canım inşallah Rabbim güldürecek inan seni üzmek istemezdim.Böyle böyle şeylerle hayata tutunmaya çalışıyorum.Hani derler ya züğürt tesellisi ona oyuncaklar çiçekler felan alıyorum. Canı gönülden duan için Allahımda senden kat be kat razı olsun.

İlk duyduğum andan itibaren sahiplenip her hayalime dahil etmiştim.Seninde dediğin gibi evlat acısı hiçbirşeye benzemiyor.Allah kat be kat razı olsun canım senden aynen iyi ki doğurmuşum valla az da olsa anneliği yaşattı bana minnakım benim :KK68::KK68:kucağıma alamasamda uzaktan sevdim hep şimdi bile delicesine seviyor ve de özlüyorum.Kuzuma gül aldım evde bakıyorum inşallah nisanda da gidip ekeceğm kendi gibi minnak küçücük büyümeyen güllerden tabii cenabı Allahım bana o ömrü nasip ederde nisanı görürsem.İnşallah canım senle bu acı günleri paylaştık mutlu günleride burdan paylaşacağız Allahım yüzümüzü güldürecek inşallah
Senden de insallah Rabbim bin kez razi olsun.. Bi aydir Kizima gidemiyorum cok ozledim cok canim aciyor bende gidip ona guller ekmek istiyorum kendi gibi guzel.koksun cicekleri... insallah yawrularimizin kardesleri de olur sagliklica bizde dedigin gibi burda diger sevincimizi paylasiriz daha da mutlu oluruz..

Bende 2 agustos 2015 de ikiz bebeklerimi 6 aylik erken dogumla kaybettim....

5 yillik ozlem sonunda tup bebekle olmuslardi,4.ayina girdim ama cok aci cekiyorum hic azalmiyo canim hep yaniyo aciyo unutamiyorum,delircek gibi oluyorum yasamiyorum nefes alamiyirum sanki...
Kimseyle gorusmek konusmak,hamile kadin yeni dogmus bebek gormek duymak istemiyorum..

Agliyorum agliyorum agliyorummmm...

Allah sabır versin canım..bir gün olcak sadece bir an başka birşey düşüneceksin..sonra suçluluk hissedeceksin yine meleklerinle konuşacak,ağlayacaksın ama sonra bu anlar artacak..artmalı..ben beterin beterine hep inandım,belki de böyle ayakta kaldım..umarım hala hepimiz için umut vardır..umarım yeni bebeklerimiz olur..sağlıklı,uzun ömürlü evlatlarımızı kucağımıza alır,bu günleri buruk bir gülümsemeyle,iki damla gözyaşıyla anarız..

Allah sabır versin canım..bir gün olcak sadece bir an başka birşey düşüneceksin..sonra suçluluk hissedeceksin yine meleklerinle konuşacak,ağlayacaksın ama sonra bu anlar artacak..artmalı..ben beterin beterine hep inandım,belki de böyle ayakta kaldım..umarım hala hepimiz için umut vardır..umarım yeni bebeklerimiz olur..sağlıklı,uzun ömürlü evlatlarımızı kucağımıza alır,bu günleri buruk bir gülümsemeyle,iki damla gözyaşıyla anarız..

İnsaAllah canim biran once ANNE olmak istiyorum..

Biz anneyiz tatlım..hepimiz..hem de en yanan annelerden..Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin yavrularımızı..
Ne kadar doğru dedin canım her ne kadar yavrularimizi yitirsekte biz anneyiz :( Rabbim inşallah bize tekrardan sağlıklı ömürlü evlatlar nasip eder..Yavrularimiz kardeslerini gönderir bize inşallah.

Canımın canı, ciğer parem, nefesim, en büyük mutluluğum, en büyük acım, Oğlum;

Bugün tam 3 ay oldu senden ayrılalı. Rabbim seni benden alalı tam üç ay oldu. Yangının dinmiyor, kapanmıyor bu yara. Sadece alışıyorum Oğlum, annen sensizliğe değil, senin acınla yaşamaya alışıyor sadece. Nefes almaksa yaşamak, evet yaşıyorum. Ama ben, ben değilim artık. Gülüşlerim yarım, hayallerim yarım, mutluluklarım yarım, ben yarımım Oğlum. Sen beni yarım bırakıp gittin Oğlum. Anneni yarım, çaresiz, harap bir şekilde bıraktın, gittin…

Şimdi kollarımda olmalıydın, göz göze, koyun koyuna olmalıydık. Sen mızmızlık edip bütün gece uyumamalıydın. Bense ağlamaktan değil, tüm gece başında olmaktan harap ve bitkin olmalıydım. Sonra küçücük bir gülümsemen, küçücük bir bakışınla her şeyi unutmalıydım. Babanla mezar taşı seçmemeliydik senin için, sana oyuncaklar, giysiler seçmeliydik. En büyük problemim gazın ya da kakanı yapmaman olmalıydı. Şimdi bomboş ellerim, hayallerim boş, yarınım boş, hayatım boş… Her şey anlamsız, her şey eksik, her şey saçma. Meğer minicik benliğinle tüm hayatım olmuşsun Oğlum. Meğer kısacık zamanda her şeyim olmuşsun. Sen benim en büyük aşkımsın Meleğim. Benim en büyük aşkım hep sen olacaksın kavuşamadığım yavrum. Annen tüm hayatı boyunca sadece sana kavuşmak için yaşayacak. Geri hayatı tamamen bir teferruat senden sonra. Sadece sana kavuşma ümidi beni yaşatan…

Kardeşin olsa üzülür müsün Oğlum? Annen kardeşlerinle avunmaya çalışsa kırılır mısın bana? Sakın üzülme, sakın kırılma annene. Annen hep seni çok sevecek. Annen hep en çok seni sevecek ve ne olursa olsun seni hiç unutmayacak. Onun en büyük mutluluğu, en büyük aşkı hep sen olacaksın. Sen benim ilk göz ağrımsın Oğlum. Sen benim ebediyetteki yavrumsun. Üç günlük dünyada değil sadece, Annen Allah’ın izniyle sonsuza kadar hep seninle olacak. Bekle Oğlum, annenin beklediği gibi bekle ve sabret…

Mezarına gelmiyorum diye sakın üzülme Oğlum. Seni unuttuğumu sanma sakın. Annen dayanamıyor seni orda görmeye. Annenin yüreği dayanmıyor minik mezarını görmeye. Sen kara toprağa girmek için çok küçüktün Oğlum. Sen olmamalıydın orda yatan. Orda yatan sen olmamalıydın Oğlum. Ama ölüm büyük, küçük, bebek, yaşlı dinlemiyor. Rabbim ne yazdıysa o oluyor. Mümkün olsaydı da nefesim nefesin olsaydı. Mümkün olsaydı da tüm ömrümü sana verebilseydim Oğlummm. Ya da en azından annen de seninle birlikte gelseydi. Koyun koyuna yatsaydık o mezarda. Birlikte oynasaydık Cennetin bahçelerinde. Her şeyden, herkesten uzakta, sadece sen ve ben…

Çok özlüyorum seni Melek Oğlum. Daha önce hiç böyle bir özlem hissetmemiştim. Gerçekten insanın burnunun direği sızlıyormuş özlemekten. Bunu bir babanda yaşamıştım, bir de sen de yaşadım. Ama senin özlemin çok daha farklı. İçime sığmıyor bu özlem, içime sığmıyor bu acı. Nefes alamıyorum, nefes almak bile acı veriyor bana. Çıkıp bir uçurumun kenarına deli gibi bağırmak istiyorum. Deli gibi bağıra bağıra ağlamak istiyorum.

Ama annen ne olursa olsun sana sahip olduğu için çok şanslı. Rabbim’e binlerce şükürler olsun seni bana verdiği için. Sen her şeye değersin Oğlum. Seninle birlikte geçirdiğim 36 hafta her şeye değerdi. Sonunun böyle biteceğini bilseydim de seni yine isterdim Yaradanımdan. Seni çok seviyorum ve sonsuza kadar da hep çok seveceğim En Büyük AŞKIM…

Hepimiz aynı şeyleri düşünüyoruz,acıyor çok acıyor..geçmez ki hiç..sadece iyiymiş gibi yaparız..kimse anlayamaz..bir süre sonra abartıyor bile oluruz..ama hisler nasıl unutulur..doğum yaparken cansız can parçası çıkarmak ne demektir kim bilebilir?Ah yarım kalmış anneler..sadece sabır ve biraz umut dileyebilirim..üç ay önce bitmeseydi ben bu hafta doğum yapacaktım,ömürlük yeni yıl hediyem gelecekti..gelmedi..gitti:(

Hepimiz aynı şeyleri düşünüyoruz,acıyor çok acıyor..geçmez ki hiç..sadece iyiymiş gibi yaparız..kimse anlayamaz..bir süre sonra abartıyor bile oluruz..ama hisler nasıl unutulur..doğum yaparken cansız can parçası çıkarmak ne demektir kim bilebilir?Ah yarım kalmış anneler..sadece sabır ve biraz umut dileyebilirim..üç ay önce bitmeseydi ben bu hafta doğum yapacaktım,ömürlük yeni yıl hediyem gelecekti..gelmedi..gitti:KK43:

Ah ahhh... Gerçekten tam anlamıyla aynı şeyleri yaşıyoruz. Dediğin gibi kimse anlayamıyor bizi, en yakınlarımız bile. Mutluymuş gibi yapıyoruz, iyiymişiz gibi rol yapıyoruz ama iyi değiliz, mutlu değiliz. Evladı, umutları, hayalleri giden bir anne nasıl iyi olabilir ki... Olamaz...

"..Çekinmeyin anmaktan, Sevgimizle koyduğumuz adını.. özlemin yakıcı tadı acılarla kavursada yüreğimi. Anlatın bana, bahsedin Güzelliklerinden ihtiyacım var, yaşamaya, yaşatmaya bebeğimi.."

Ela Gözlü Nur'um.. sarı papatyam nasıl özlüyorum seni..

Allahim hepimize sabır versin arkadaşlar bende 02.12.15 de 5 aylık dünya güzeli meleğimi ölü olarak dünyaya getirmek zorunda kaldım.. dün yavrumun mezarını hazırlamaya gittim. Bu acıyı sadece yaşayan bilir..

Back
X