- 19 Ağustos 2019
- 1.430
- 2.403
- 133
- 32
- Konu Sahibi Namutenahii
-
Eşinin şifresini her şekilde bilmeli insan; acil durum olur veya olmaz, karıştırır veya karıştırmaz. Ki telefona baksa bile hakkıdır bu gayet de, özel alana falan girilmiş olmaz bana göre.Sifreyi bilmek ayrı sey,(ki bence gerek yok bilmeye ama acil durumda lazım olur die bilebilir)alıp karıstırmak ayrı sey.
Karıstırmıcaksa sifreyi bilip napacak?
Aynı fikirde olmayanları anlıyorum gerçekten ama neden konuma beğenmedim ifadesi konuluyor bunu anlamadım :) herkes fikirlerinde özgür değil mi, ben zaten sizlerin düşüncelerini merak ettiğim için açtım bu konuyu.
Diyecek söz bulamıyorumhiç değilse youtubedan piyano çalıp şarkı söylediği sahneleri izle :)
O kadar güzel yazmışsınız ki bilip bakmaya gerek duymamaOlay aslında o şifreyi bilip bakmaya ihtiyaç duymamak, birbirimizin şifresini biliriz, insta telefon her şey, ama hatırlamayız. Parmak izi kilitleri kayıtlıdır ikimizin de. Özel bir durum iş için olmazsa alıp bakmam bile. İlişki başında bakıyordum, hem çok çok gençtim hem meraklıydım hem onu henüz tanımamıştım. Bakmaya duyulan ihtiyaç güvenle azalıyor bence.
Telefon evet özel alandir ama ben de eşimde birbirimizin sifrelerini biliriz. Aldatmadigina emin degilsinki şüphe düsmüs hayır şifresini sakliyor bari akıllı dursa yok illa bi şeyler pesinde eski sevgili stalklama yok sahte hesap bilmem ne ayy çok sinir oluyorum da neyse.Telefonunun şifresi ile ilgili laf ettiğimde eşim sinirleniyor. Mesela şifreni kaldır bu şifre neden var diyorum.
Ona göre şifresini bilmeme bile gerek yok.
Ne gerek var güvenmiyor musun, aldatacak olsam hiç telefon kullanmadan da yapılabilir, herşey telefonda olmak zorunda değil diyor.
Bu güveni oluşturmak zorundayız birbirimize karşı diyor.
Ama ben istediğim an o telefonu kurcalamak istiyorum, yani meraklıyım ben illa bakmam lazım. Aldatıyorsun demek mi oluyor ki bu?
Ayrıca telefonunun kişisel alanı olduğunu, özeli olduğunu söylüyor.
Ben de benden daha özel birşeyin olamaz diyorum.
Abartıyor muyum?
Ben kendi telefonumdan şifreyi kaldırdım. Hiçbi zaman da benim telefonuma bakmıyor. Merak etmiyor.
Benim asıl merak ettiğim sizler eşlerinizle bu konuda nasılsınız? Olması gereken nedir?
Şunu da eklemek istiyorum. 3 senelik evliyim ilk 2 sene telefonuna dokunmadım eşimin. Sonra bir gün baktım, instagram aramalarında eski sevgilisini gördüm. Arayıp bakmış gibi görünüyordu. Ayrıca bide fake instagram hesabı buldum kayıtlı. Bambaşka bir erkek ismiyle. Bu olaydan sonra arada telefonuna bakmak istemeye başladım.
Ayol bende aynı ama son zamanlarda herifin tel hep bende online alisveris bütün hesaplar onda .Bu konuda ne deyim bir türlü bulamadım. Ben bu konuda çok nötrüm. Ister baksin, ister bakmasın eşim benim telefonuma. Hic de öyle huyu yok zaten. Benim de pek yok aslında ama bazen telefonumun şarji bittiğimde, onunkini alırım bir bakarim, göz gezdirim yani. Doğru değil aslında biliyorum ama yaparım..
Bana da öyle geliyor aslında. Niye şifresini vermesin eş? Yani iyi niyetli yaklaşmam ben de..Ayol bende aynı ama son zamanlarda herifin tel hep bende online alisveris bütün hesaplar onda .
Bencede kari koca olarak birseyler saklamak huzursuzluk cikarir. Vermem sifremi diye direten herif bi halt karistirmistir. Hiç sasmaz
Diyecek söz bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?