Bizde hep yanimizda olur Allah'a şükür saklamadi hiç hemen aldatmaya yorma takip et ama bosan dycek tarz da bişey yok çünkü cnmKızlar benmi şüpheyle yaklaşıyorum sizinde eşiniz böylemi eşim önceleri tel ortalıkta olurdu şimdi ise sürekli yanından ayırmıyor içimde rahat degil yatarken ortalıkta cocuklarin elinde ama biliyorum her şeyi temizliyor ne yapıyor anlamıyorum içimde rahat degil daha önceki konumu bilenler bi akıl verin napsam lütfen hemen boşan demeyin lütfen biraz düşünün ve bana yardımcı olun aklım çok karıştı yazmadığım çok şey var şimdiden teşekkürler.....
25 yıl 4 çocuk öyle ha deyince boşanılmıyorVarsa böyle birşey boşanabilecek misiniz? Sanmıyorum zira ben bir çocukla aydi Allah'a emanet diyemiyorum.Aslinda diyecemde bı iki seneye kadar. Su çocugun bu eve mahalleye tutkusu öldürecek beni. Neyse konu bu değil,bence irdeleme abla sen görme duyma evlatlarinla vakit geçir ha bosanabileceksende takibe al yakaladigin anda ver eline bi top sektirsin gitsin.
haydaa,e aldatilmişsaniz ne olacak o zaman,vurun ağzına kürekle mi diyelim25 yıl 4 çocuk öyle ha deyince boşanılmıyor
25 yıl mı? Öyle biri olsa şimdiye kadar yapardı diyecem ama,erkekler 40 dan sonra sapıtıyor,takip edin olabilir...25 yıl 4 çocuk öyle ha deyince boşanılmıyor
Ya yakalanırsam şimdiden düşününce elim ayağım dolaştı korktum bi an içinWatsap web i yükleyin telefonunuza ve onun watsapındaki kodu okutun sonra gün boyu kimle ne konuşuyor görürsünüz:)
Boşanma tabi abla çocuklarla sen cefa cekecen,o sefa sürecek. Bir tane olsaydı bosanilirdida neyse. Umarım yoktur kuruntudan ibarettir. En içten samimiyetle istiyorum bunu.25 yıl 4 çocuk öyle ha deyince boşanılmıyor
Tabikide kabullenmek gibi niyetim yok insan içine çıkamayacak duruma düşürürüm herhaldehaydaa,e aldatilmişsaniz ne olacak o zaman,vurun ağzına kürekle mi diyelim
bildirim gidiyor diye okumuştum en son hem niye korkuyosunda zaten amacın ogrenmek.Ya yakalanırsam şimdiden düşününce elim ayağım dolaştı korktum bi an için
Ozaman hiç girmeyin bu işede,eşinizin vereceği tepkiyi en iyi siz bilirsinizYa yakalanırsam şimdiden düşününce elim ayağım dolaştı korktum bi an için
Amin canım ama şüpheyle yaşamak çok zormuş yıllar sonra bunu bana tatlıydı allah bildigi gibi yapsınBoşanma tabi abla çocuklarla sen cefa cekecen,o sefa sürecek. Bir tane olsaydı bosanilirdida neyse. Umarım yoktur kuruntudan ibarettir. En içten samimiyetle istiyorum bunu.
Şu cümlenize çok güldüm Allahta sizi güldürsünyakaladigin anda ver eline bi top sektirsin gitsin.
Eşimden degil kendimden korktum bulduklarını hazmedemem kızım üni kazandı inş diğerlerine öyle onları yıkmak üzmek asıl korktuğum bu eşimi dedigim gibi insan içine cikacak yüz bırakmam ben evde cocuk coçuk la meşgulken o uçukurunun derdindeyse itibarını haysiyetini kaybetmeye mahkumOzaman hiç girmeyin bu işede,eşinizin vereceği tepkiyi en iyi siz bilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?