Cepte olmak

nokta atışı aynen böyle. sadece 15 yaşındayken gitmişler yurt dışına.

aileler konuşurken söylendi maalesef özel konu. bana kalsa ben söylemem asla. Benim sorunum önce susup susup dolunca ayrılmak sanırım yazdıklarınızdan bunu anladım. ama kendimi düzeltemiyorum bu konuda ayarı tutturamyorum. sanki konuşsam çok kırıcı olacakmışım karşımdakini kıracakmışım gibi hissediyorum.

İşte kırma kirilmama üzerine evlilik işine giremezsin. Hatta tam tersi kırılması gerekiyorsa kırılsın. Kriterlerin olacak kendi kültürüne, isteklerine göre ama ayakları yere basan kriterler. Görücü usulü karşındakine bunlar var mı yok mu diye dikkatlice bak. Uyanikspor ol, burdaki evlilik öncesi postlara bak. Yoksa yok. Varsa ne ala. Belki karşındaki seni kendi kriterine uygun bulmayacak.
Sen onun seni beğenmesini çok önemsiyorsun, ortalık bozulmasın üzerine bir tarafın yoğun fedakarlığı üzerine olmayacak. Kriterler uyuşuyor mu bu kadar net.

Çok ararsiniz.Cepte olursunuz.Kacan kovalanır.

ss alıyım da on kere okiyim aklıma girmesi için ben hemen affediyorum da :)

herseyini özellikle karşı tarafın ağzına koz gibi olacak şeyleri asla paylaşma. Vei gerizekalıya anlatır gibi anlatın lafını da doğru bulmadım sen kendi kendini incitiyorsun ben bi başkasından geçtim önce kendini sevmen lazım bütün hayatını bı adamın aramasına bırakma 5 saat aramışsa açma tepkini koy iyi niyetlisin diye sömürttürme kendini masaya arada bir koy yumruğunu umursa ama bunu hissetttirme. Sensizlik ona bişey hissettirmiyorsa onsuz kal. Doğru insanı elbette bulacaksın.

yok hep kullanıyorlar o lafı basite indirgenin espirili hali gibi o yüzden kullandım. inşallah bulurum. teşekkürler

Kimse vazgeçilmez değildir ve ilişkiler korku üzerine kurulmaz. Ancak sevgi ve saygıyla uzun süreli yürür ilişkiler. Sevgilinizin size ve ilişkinize pek saygısı olduğu söylenemez. Ayrılmakla en doğru kararı vermişsiniz.

valla bu şekilde ömür bitmez,taktiklerle,planlarla bir ilişki yürümez,yürüsede çok yorucu olur,bence siz yanlış insanlarla birlikte oluyorsunuz,kriterlerinizi bir gözden geçirin ve ona göre insanlara şans verin derim,sizi siz olduğunuz için seven insanla birlikte olun,bir insanı yorulmak için değil,daha huzurlu,mutlu olmak için hayatınıza alıyorsunuz,ilişki huzur vermeli,huzurunuzu bozup sizi değiştirecek her ihtimal ve insan tipinden uzak durmanızı öneririm.

Arkadaşına atacağı küfürlü mesajı sana atması mı problem oldu. Hiçbir şey anlamayan sadece ben miyim

evet artık öyle bir noktaya gelmiştim ki onun istediği bir şeyi yapmadığımda aniden yükselecek diye çekiniyordum. böyle ilişki yürümez diye düşündüm bazen olacak kavga edeceğiz kavga bile etmiyorken böyle korku içindeysem bitirmem gerek dedim.

Arkadaşına atacağı küfürlü mesajı sana atması mı problem oldu. Hiçbir şey anlamayan sadece ben miyim
arkadaşına atacağı yabancı dildeki mesajı bana attı yanlışlıkla. Ben bu dili bilmiyorum. Sakın çeviriye yazma öfkeyle yazdım diyince ben de çeviriye yazdım ve küfür çıktı. bu küfür mü diye sordum diye kızdı ve 3 gün ard arda 24 saat sonra cevap verdi mesajlarıma. sonra arayacağım dediği saatten 5 saat sonra aradı. telefonda konuşurken de daha önceden bahsettiğim ailemle ilgili zayıf noktamdan vurdu beni.

Hayatınızın hatasından dönmüşsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…