Cesaret edemiyorum yardımmm

Bu aklı başından yorumunuz için teşekkür ederim zaten boşanma konusunda çok önceden kararımı vermiştim dediğiniz gibi ne yapacağını kestiremedigimden cesaret edemedim ikinci çocuk konusunda haklısınız bende istemedim ama oldu ikiside benim canım onların iyi olması için elimden gelen çabayi göstereceğim zaten cezaevinden ne zaman çıkacağı belli değil bu benim zaman kazanıp kendimi görmem açısından iyi oldu

boşanma canım bu kadar rezilliğe katlanan kumaya bile katlanır çocuklarının psikolojisini düşünemiyorum herkes ana baba olmasın ya
çocukların

Tuplerinizi baglatin öncelikle. Çocuklarınıza odaklanın onların iyiliği için nasıl olacaksa öyle yapın. Ve çocuklarınızı suç makinasina donsuturmesine izin vermeyin. Bu arada eşinizi neden içeri girdi.

Sağol öyle yapacağım acaba boşanma davasında devlet yardımcı oluyor mu avukat falan baro avukatı oluyor mu bilginiz varmı aslında burda paylaşmamin sebebi birazda yol gosteren olur dedim ama yerden yere vurdular
Fakirlik belgesi ile başvur baroya. Ama sonrası ne olacak işe gireceksin bebelere kim bakacak

sen öyle bir adama ne halt yemeye ikinci çocuğu yapıp hayatlarını mahfediyorsun çocuklarının ? bu kadar rezilliği kaldırdın da kuma lafımı mı kaldıramıyosun olan iki çocuğa olmuş
Onlara bir şey olduğu yok senden daha iyi şartlardalar merak etme tecrübeleri olan güçlü kadınlardan yorum bekledim sizin gibi tecrübesiz yorum yapmak için yorum yapan kızlardan değil

Onlara bir şey olduğu yok senden daha iyi şartlardalar merak etme tecrübeleri olan güçlü kadınlardan yorum bekledim sizin gibi tecrübesiz yorum yapmak için yorum yapan kızlardan değil
maddi olarak iyi şartlarda olması onların psikolojik olarak etkilenmeyecekleri anlamına gelmez
üçüncü çocuğu yap düzelirsiniz

Hiç bir şekilde çocuklarima şiddet uygulanmadı çocuklarına düşkün bir insandı onun hataları yanlız banaydi
O zaman 3. Cocugu da yapın!
Hanımefendi çocuklara siddet uygulamaması ilerde uygulamayacağı anlamına gelmez
Ayrıca size uygulanan ortamda olmaları bile o çocukların şiddete maruz kalmaları demek.

Sağol öyle yapacağım acaba boşanma davasında devlet yardımcı oluyor mu avukat falan baro avukatı oluyor mu bilginiz varmı aslında burda paylaşmamin sebebi birazda yol gosteren olur dedim ama yerden yere vurdular
Onu bilmiyorum bundan haberim yok... Siz daha önce nasıl boşandınız? Adli suç dediğiniz uyuşturucu satışı değil mi? Geçiminizi böyle mi sağlıyordu? Adam çoluk çocuğun doğumunu bile görmemiş ama sorsan çok düşkün. Babasız büyümek çok mu şahane de arka arkaya çocuk yaptınız? Her mahallede sağlık ocağı var, niye gidip korunmak istiyorum demediniz? Ona beddua buna beddua. Devamlı hapse giren adamdan bir değil iki çocuk yapacak kaç kadın var da başına gelmeden bilemezsin diyorsunuz. Bence de konu gerçek değil ama eğer gerçekse bu derece şuursuz tiplerin elinde çocuk bırakılmamalı. Çoluk çocuk ziyan etmekten gram üzüntü duymuyorsunuz.

Adamlar dayakçı olur hapse düşer ama hep çocuklarına çok düşkün! hiç şaşmaz

cok iyi şarlarda büyüyolar dediği cocuklar da haram parayla büyüyor yazık. Allah beyni kullanın diye vermiş.

Ağzına sağlık.

Adam zaten hamile bırakıp gidiyor. Hayatın zorluğunu kendin çıkarmışsın. Yani anlamadığım Allah bağışlasın ama çocuklar meze mi ya. Yazık değil mi o çocuklara onlarda babaları gibi mi olsun. Hadi hata yaptın şimdi akıllan çek git hoş nereye gidecen zaten adam yok. Bare resmi olarak boşan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…