- 6 Ekim 2025
- 29
- -23
- 1
- 37
- Konu Sahibi delikizhaty
-
tam herşey düzeldi dedik
şiddet var aldatma var bana yapmadığını bırakmadı
Suç makinesi babayine cezaevinde ne zaman çıkacak belli değil
Valla boşanmaya korkmuşsun ama sevişmeye korkmamışsın maşallahMerhaba hanımlar ikinci evliliğimi bitirmeye cesaret edemiyorum adamla iki sene aynı evde yaşadık hamile kaldım sekiz aylık hamileyken ceza evine girdi kızım 4 yaşına girince çıktı tam herşey düzeldi dedik tekrar hamile kaldım bir oğlum oldu bir yaşında şu an tekrar suç işledi şimdi yine cezaevinde ne zaman çıkacak belli değil kendimi çok çaresiz ve zavalli hissediyorum kafamda her şey net boşanmak istiyorum ama hayatın zorlukları karşısında bu iki çocukla cesaret edemiyorum şiddet var aldatma var bana yapmadığını bırakmadı bu korkularımdan dolayı ama bir türlü boşanamadim ne yapacağımi bilmiyorum aklı başında birileri bana yol göstersin lütfen kurtulmak istiyorum
Canım benim sen zaten nütün zorlukları tek yaşıyorsun. Maddi olarak içerdende belki bir şekilde destek oluyordur ama manevi desteğin yerini ne tutabilir. İnşallah akıllanırsında boşanırsın.Merhaba hanımlar ikinci evliliğimi bitirmeye cesaret edemiyorum adamla iki sene aynı evde yaşadık hamile kaldım sekiz aylık hamileyken ceza evine girdi kızım 4 yaşına girince çıktı tam herşey düzeldi dedik tekrar hamile kaldım bir oğlum oldu bir yaşında şu an tekrar suç işledi şimdi yine cezaevinde ne zaman çıkacak belli değil kendimi çok çaresiz ve zavalli hissediyorum kafamda her şey net boşanmak istiyorum ama hayatın zorlukları karşısında bu iki çocukla cesaret edemiyorum şiddet var aldatma var bana yapmadığını bırakmadı bu korkularımdan dolayı ama bir türlü boşanamadim ne yapacağımi bilmiyorum aklı başında birileri bana yol göstersin lütfen kurtulmak istiyorum
bence de çok zavallısın !Merhaba hanımlar ikinci evliliğimi bitirmeye cesaret edemiyorum adamla iki sene aynı evde yaşadık hamile kaldım sekiz aylık hamileyken ceza evine girdi kızım 4 yaşına girince çıktı tam herşey düzeldi dedik tekrar hamile kaldım bir oğlum oldu bir yaşında şu an tekrar suç işledi şimdi yine cezaevinde ne zaman çıkacak belli değil kendimi çok çaresiz ve zavalli hissediyorum kafamda her şey net boşanmak istiyorum ama hayatın zorlukları karşısında bu iki çocukla cesaret edemiyorum şiddet var aldatma var bana yapmadığını bırakmadı bu korkularımdan dolayı ama bir türlü boşanamadim ne yapacağımi bilmiyorum aklı başında birileri bana yol göstersin lütfen kurtulmak istiyorum
Suç makinası inşallah uzun zaman çıkmaz da sen biraz doğurmayı bırakırsın. Adam zaten sürekli cezaevinde sanki çok güzel evlilik hayatın var da boşayamıyorsun. Dalga geçmeye mi açıyorsunuz siz bu konuları yaMerhaba hanımlar ikinci evliliğimi bitirmeye cesaret edemiyorum adamla iki sene aynı evde yaşadık hamile kaldım sekiz aylık hamileyken ceza evine girdi kızım 4 yaşına girince çıktı tam herşey düzeldi dedik tekrar hamile kaldım bir oğlum oldu bir yaşında şu an tekrar suç işledi şimdi yine cezaevinde ne zaman çıkacak belli değil kendimi çok çaresiz ve zavalli hissediyorum kafamda her şey net boşanmak istiyorum ama hayatın zorlukları karşısında bu iki çocukla cesaret edemiyorum şiddet var aldatma var bana yapmadığını bırakmadı bu korkularımdan dolayı ama bir türlü boşanamadim ne yapacağımi bilmiyorum aklı başında birileri bana yol göstersin lütfen kurtulmak istiyorum
Yuh gerçekten!!Merhaba hanımlar ikinci evliliğimi bitirmeye cesaret edemiyorum adamla iki sene aynı evde yaşadık hamile kaldım sekiz aylık hamileyken ceza evine girdi kızım 4 yaşına girince çıktı tam herşey düzeldi dedik tekrar hamile kaldım bir oğlum oldu bir yaşında şu an tekrar suç işledi şimdi yine cezaevinde ne zaman çıkacak belli değil kendimi çok çaresiz ve zavalli hissediyorum kafamda her şey net boşanmak istiyorum ama hayatın zorlukları karşısında bu iki çocukla cesaret edemiyorum şiddet var aldatma var bana yapmadığını bırakmadı bu korkularımdan dolayı ama bir türlü boşanamadim ne yapacağımi bilmiyorum aklı başında birileri bana yol göstersin lütfen kurtulmak istiyorum
İnsan okuyunca biri yine dalga geçiyor diye düşünüyor.Aksi halde bu yazılanlar gerçek olamazSuç makinası inşallah uzun zaman çıkmaz da sen biraz doğurmayı bırakırsın. Adam zaten sürekli cezaevinde sanki çok güzel evlilik hayatın var da boşayamıyorsun. Dalga geçmeye mi açıyorsunuz siz bu konuları ya
Boşandığında şu an ki hayatından farklı olmayacak ki... Zaten adam yanında yok, tek yaşıyorsun hayatı, zorlukları tek başına göğüslüyorsun. Ayrılınca yine aynı devam edeceksin, birde adamın kahrı-derdi olmayacak.Merhaba hanımlar ikinci evliliğimi bitirmeye cesaret edemiyorum adamla iki sene aynı evde yaşadık hamile kaldım sekiz aylık hamileyken ceza evine girdi kızım 4 yaşına girince çıktı tam herşey düzeldi dedik tekrar hamile kaldım bir oğlum oldu bir yaşında şu an tekrar suç işledi şimdi yine cezaevinde ne zaman çıkacak belli değil kendimi çok çaresiz ve zavalli hissediyorum kafamda her şey net boşanmak istiyorum ama hayatın zorlukları karşısında bu iki çocukla cesaret edemiyorum şiddet var aldatma var bana yapmadığını bırakmadı bu korkularımdan dolayı ama bir türlü boşanamadim ne yapacağımi bilmiyorum aklı başında birileri bana yol göstersin lütfen kurtulmak istiyorum
Onun bize bıraktığı maddiyatla babamlarda kalarak geçimimizi sağladık yazılan cevaplara bakiyorum da ne kadar zalimce burda akıl yönünden yol gosterilmesini beklerken daha çok aşşalandim belki biraz cesaret ve yön veren olur dedim yazık gerçekten empati yapamayip benim hem anneligimi hem kadınlığımı hem sabrımı yargilayanlaraZaten adam hapisteyken hayatı tek başına yaşıyorsun. Seni düşündüren ne? Daha çok dövmesi bi de kadın cinayetinden yatmasını falan mı istiyorsun?
Maddi durumu kim karşılıyor? Nasıl geçiniyorsunuz o hapisteyken?
Yazık sana yargilamakta üstüne yok belliki empati yapma yoksunusunAdam çıkınca üçüncüyü yap sorumsuzlar sizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?