- 6 Ekim 2025
- 29
- -23
- 1
- 37
- Konu Sahibi delikizhaty
-
Hiç bir şekilde çocuklarima şiddet uygulanmadı çocuklarına düşkün bir insandı onun hataları yanlız banaydiHanımefendi sen zevk yapacaksın diye o cocuklar ziyan olmus.
Şiddet gördüğün adama bir çocuk verdin ikinciyi neden yapıyorsun?
Doğum kontrol diye bişey var haberin yok heralde.
Annelik öyle yaptım demekle olmaz sabıkalı sorunlu adamdan cocuk yaparak analık olmaz.
Anneysen o cocukların sağlığını geleceğini düşünüp yapmayacaktın.
Sana siddet uygularken nerde o cocuklsr? Aynı şiddete maruz kalmıyorlar mı?bu nasıl her kosulda annelik?
Ablacım senin çocuklarının babası yok ki zatenSevgili hanımlar cesaretsizligim gelecek kaygısından bende annesiz ve babasız büyüdüm 12 yaşına kadar belki geçmişte yaşadığım travmalardan bilmiyorum
Evet haklısınAblacım senin çocuklarının babası yok ki zaten
Sağol öyle yapacağım acaba boşanma davasında devlet yardımcı oluyor mu avukat falan baro avukatı oluyor mu bilginiz varmı aslında burda paylaşmamin sebebi birazda yol gosteren olur dedim ama yerden yere vurdularTek akıl tek yol var ne olduğunu sende çok iyi biliyorsun beklemekle adam düzelseydi ilk eşin düzelirdi
Hangi suçtan hüküm giydiğini de sormuştum.köyde her yıl hasat edilen aileden paylaşımlı tarla geliri
Adli suç onu burdan söylemek istemedim o yüzden cevap vermedimHangi suçtan hüküm giydiğini de sormuştum.
Tabi ki, kadin siginma evlerine gidebilirsinizÇekmeyecegim zaten ne kadar korksamda elbet bana devlet sahip çıkacak
Tamam git daha da kimseyle evlenme lütfen. Bi çocukların büyüsün kendinize çok güzek bir hayat kurun.Bakar benimde artık başka şansim kalmadı zaten
Tamam git daha da kimseyle evlenme lütfen. Bi çocukların büyüsün kendinize çok güzek bir hayat kuru
Tamam git daha da kimseyle evlenme lütfen. Bi çocukların büyüsün kendinize çok güzek bir hayat kurun.
Siz boşanmak için yardım istemediniz ki napcağımı bilmiyorum dediniz millet de haklı olarak diyor ki hala daha bilmiyosan biz napamlımSağol öyle yapacağım acaba boşanma davasında devlet yardımcı oluyor mu avukat falan baro avukatı oluyor mu bilginiz varmı aslında burda paylaşmamin sebebi birazda yol gosteren olur dedim ama yerden yere vurdular
Evet anlaşmalida öyle yaptık ilk eşimle bu sıkıntı çıkarır diye sordumSiz boşanmak için yardım istemediniz ki napcağımı bilmiyorum dediniz millet de haklı olarak diyor ki hala daha bilmiyosan biz napamlım
Barodan avukat verilir de senin eşin boşnmayı kabul edecek mi çekişmeli için veriliyor mü bilmiyorum anlaşmalıda da bir şeye gerek yok dilekçeyi veriyorsunuz bir harç ücreti yatırıyorsunuz dava bitince geri alıyorsunuz onu dw
Valla haklısınÜredikçe üremişsiniz ne yazayım şimdi
3. cocugu yap her sey yoluna girer habire üre üre cogal bir halta yaramiyorsunuz bir de ürüyorsunuzMerhaba hanımlar ikinci evliliğimi bitirmeye cesaret edemiyorum adamla iki sene aynı evde yaşadık hamile kaldım sekiz aylık hamileyken ceza evine girdi kızım 4 yaşına girince çıktı tam herşey düzeldi dedik tekrar hamile kaldım bir oğlum oldu bir yaşında şu an tekrar suç işledi şimdi yine cezaevinde ne zaman çıkacak belli değil kendimi çok çaresiz ve zavalli hissediyorum kafamda her şey net boşanmak istiyorum ama hayatın zorlukları karşısında bu iki çocukla cesaret edemiyorum şiddet var aldatma var bana yapmadığını bırakmadı bu korkularımdan dolayı ama bir türlü boşanamadim ne yapacağımi bilmiyorum aklı başında birileri bana yol göstersin lütfen kurtulmak istiyorum
İşin o kısmını bilmiyorum mutlaka bilen biri cevaplarEvet anlaşmalida öyle yaptık ilk eşimle bu sıkıntı çıkarır diye sordum
Bu tipler hep ayni bedduaci agzi olurValla senin ettiğin bedduayla yaşadıklarını yaşayacak değilim çünkü rabbim beyin vermiş ve ben iki kez ceza evine girmiş birinden iki kez hamile kalacak kadar aldatılmaya ses çıkarmayıp ben ondan ayrılamıyorum diyecek kadar aklımı yitirmedim çok şükür
İşte ben bu yüzden kötü söz sahibinindir deyip karşılık vermedim.Zaten konudan bağımsız kimseye beddua ettiğimi hatırlamıyorum.Allaha havale eder geçerim.Bu tipler hep ayni bedduaci agzi olur
Millete beddua eder kendi hayati tepetaklak
Demek ki neymis beddua sahibinin ayagina dolanirmis
Kız sen yazdıklarımı okumuyormusun anlamadım sana ben hiç beddua etmedim ki Allah sana yaşatmasin dedim neden tartışma çıkartıp kendini yipratiyorsunBu tipler hep ayni bedduaci agzi olur
Millete beddua eder kendi hayati tepetaklak
Demek ki neymis beddua sahibinin ayagina dolanirmis
İkinci çocuğu yapmanız büyük hata olmuş. Bir daha olmaması için mutlaka korunun.Onun bize bıraktığı maddiyatla babamlarda kalarak geçimimizi sağladık yazılan cevaplara bakiyorum da ne kadar zalimce burda akıl yönünden yol gosterilmesini beklerken daha çok aşşalandim belki biraz cesaret ve yön veren olur dedim yazık gerçekten empati yapamayip benim hem anneligimi hem kadınlığımı hem sabrımı yargilayanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?