Aslinda en bastan beri dusuncem buydu fakat iki tane kizim var. Onlar icin direnmeye calistim. Yapabilirim sandim ama hataymis. Cocuklari bile tehtit olarak kullanabilirler.Geç verdiğiniz bir karar.
Güçlü olun söyleyin
Hatta bence bi açıklama yapmak zorunda da degilsiniz.
Kendi başlarını yesinler bırak bide onları mi düşüncen?
Bende ayni ortami kollamaya calisiyorum. Cunku bana terslik yapip inkar edecek ama babasinin yaninda sut dokmus kedi gibi oluyo karaktersiz mecbur kalacak soylemeye.Ben olsam o pislik herifin hismina ugramamak icin tamda babasinin yaninda soylerdim. Bak bakalim napiyor. Babasi agzini gozunu dagitsa oracikta icim hiicc acimaz. Oh olsun derim izlerim. Haketti bunu.
Kesinlikle bu sekilde yasamak igrenc bi durum. Kendimden tiksinir hale geldim , ben kendimden tiksinirken iki tane kiz cocugunu nasil onurlu yetistirebilirim.Boşanma konusunda eşinin ailesine bişey söylemek zorunda değilsin. Ama diyorsan ki hatırları var onlara söylemek istiyorum yaşananları biliyorsunuz artık yeter de. Aynı şeyi kızları yaşasaydı acaba hala evli kalması için sana gösterdikleri ısrarı göstermezlerdi. İhanet iğrenç bişey bunun kendine yapılmasına izin vermek kabul etmek daha da iğrenç. Bir an önce kurtar kendini
Bende ayni ortami kollamaya calisiyorum. Cunku bana terslik yapip inkar edecek ama babasinin yaninda sut dokmus kedi gibi oluyo karaktersiz mecbur kalacak soylemeye.
geç olmuş ama güç olmaz inşallahKizlar merhaba.
Yarin esimin ailesiyle birlikteyken bosanmak istedigimi belirtmeyi dusunuyorum.
Bizim konular okadar cirkinlestiki anlatamam size..
Soyle ozetleyebilirim ancak.kocam bile demek istemedigim adam beni defalarca ayni kizla aldatti her seferinde ailesinin baskisiyla kizi birakti yine baristi. Bende bildiginiz salak gibi hala bu evde yasamaya devam ettim. Suan yine gorustugunden eminim ve bunu ailesine soyledigim anda kayinpeder artik basini belaya sokacak derecede oldugu icin acikcasi biraz korkuyorum. Cunku cok desteklerini gordum. İnanilmaz derecede gozu kara biri oldugu icin yasanicak kargasayi kaldiracak gucu bulamiyorum kendimde cunku cok yiprandim.
Ama yapmak zorundayim ben bu adamin soyismini tasimak istemiyorum.
Bana cesaret verin kizlar...
Sanirim salakligimdan her defasinda affettim. Aci ama gercek buBu pisliği neden defalarca kez affettin merak ettim.
Bir an önce kurtlman dileğiyle...
Aileniz arkanızda durmadı mı?Sanirim salakligimdan her defasinda affettim. Aci ama gercek bu
İnsallah canim insallahSoyisimine dahi tahammül edemediğiniz bir adamın kendine hiç tahammül etmeyin.
Herkes gibi sizde hayata bir kez geliyorsunuz sırf çocuklarınızın babası diye ömrünüze acı yaşamınızda keder olmasın .
Bu kadar adi bir adamın karşında iyi olmak zorunda değilsiniz.
İnşallah pisliklerinde bogulurlar
Sizinde hayatınız ummadigimiz kadar güzellikler le dolar.
Ailem arkamda cok sukur.. Ben araya sokmadim onlari. Cunku kendi ailesi surekli benim yanimdalardi.Aileniz arkanızda durmadı mı?
Aileniz de yanınızdaymış, söyleyin kurtulun.Ailem arkamda cok sukur.. Ben araya sokmadim onlari. Cunku kendi ailesi surekli benim yanimdalardi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?