Cesaret istiyorum sizlerden

Aileniz arkanızda, o koca müsveddesinin ailesi arkanızda, daha sizin bizden alacağınız cesarete ihtiyacınız yok ki...
Yine de ihtiyaç duyarsanız güçlü, dik durup güzel günler göreceğinizi düşünün, gururunuzu ayaklar altından geç olsa da kurtarın.

sevgi onda bitmis sendede yoksa eger bitir hıc uzatma dövsen sövsen ne geccek elıne kendi hayatına bak

Çocuklarını bu konusmadan uzak tutarak soylemelisin bence gorumcen kardeşin biri diğer odada oyalyabilir veya annenle re birakabilirsin şahit olmasalar iyi olur yaşlarını bilmiyorum ama çocuklarınla seni tehdit edebilir diye dusunuyosun ama esinin yuz kızartıcı bi sucu olduğu için mahkeme vermez zaten esine

Soyle gitsin korkması gereken o sen değil. Ben üzerime duseni yaptim büyüklük gösterdim affettim deyin. Sonuç değişmedi elimden gelen bu deyin. İnkar ederse nasıl ispatlayacaksiniz?

seni aldatan bir adamın soyadını kullanma çocuğun falan da yoksa neden sineye çekeceksin ki ben gidiyorum bu iş benim için bitti de çek git.

Çocuklara rağmen haklı olarak boşanma kararı vermişsiniz.
bunu söylemekte bir sakınca yok ki.
Sonuçta yine sizden duyacaklar. bir an önce söyleyin siz de rahatlayın.

Bu koca müsvettesinin düzeleceği yok canım ,sen elinden geleni yapmışsın ama o ,hiç gerçek anlamda pişman olmamış,her seferinde bu iğrenç ilişkiye kendini kaptırmiş artik bu senin sorunun değil al kızlarını adamı kendi pisliğiyle başbaşa bırak ALLAH büyüktür dik dur ,mutlu olacaksın eminim....

yeteri kadar dayanmışsınız zaten.ailesi de biliyorsa durumu daha kolay.size hak vereceklerdir heralde.madem kararını verdin bir an önce kurtulursun inşallah.

Bekledikçe kendine saygını kaybedersin söylemelisin

Bir kere affederseniz tekrar tekrar tekrar aldatilirsiniz, bunun canli ornegi de sizsiniz.
Birakin bundan sonra ne hali varsa gorsun, sakın milletin gazina gelip aman yuvami kurtarayim diye dusunmeyin, ortada yuva falan kalmamis zaten. Acaba aldatan taraf siz olsaydiniz ailesi yine sizi birarada tutmak icin ugrasir miydi? Ogullarina affet yuvani yikma derler miydi?
Cevabi tahmin edebiliyorum, o yuzden kendi ruh sagliginiz icin bu adamdan kurtulmaya bakin.

Merhaba hanimlar.
Gecen gelecek demistim ama gelmedi... dolayisiyla konusamadim ama bugunku uzuntum cok baska. Kizim bugun babasiyla goruntulu konusma yapti, kapattiktan sonra telefona sarilip baya agladi. İcim paramparca evlatlarim icin ama bi okadar da ondan nefret ediyorum kizlarima bunlari yasattigi ve yasatacaklari icin

cesarete gerek yok bence eşinizin babası eşinizin yüzüne tükürür dava açılır ayrılınır ve olay biter.o kızın yüzü gülmez inşallah.

yuzune tukurecegi kesin ama bosanmamamiz icin ellerinden geleni yapacaklar. Cocuklari bile elimden almaya calisabilirler acikcasi

Seni aldatan biriyle yaşama. Kanıt topla çatır çatır dava et donuna kadar al hiç acıma.

Seni aldatan biriyle yaşama. Kanıt topla çatır çatır dava et donuna kadar al hiç acıma.

Elimde kanit var ama ilk yakaladigim zamanlara ait. Acikcasi ben evlendigimden beri hep kendim calistim kendim kazandim.bir kurusunu bile istemem. Sadece cocuklarin nafakasini versin yeter. Keske is o raddelere gelse..

Bu tenezulsuz davranışlar beni sinir ediyor.onun verdiğine muhtaç olduğun için değil içinin yağları erisin diye şok sıkıntiya açıkçası aldatan adamların burnundan getirmek lazım. O kızada aç dava. O paralarlada tatil yap keyfini yerine getir çatır çatır ye .

Benden duyacaklarına birlikte gidelim ve sen söyle deseniz.. ya da anlasip bugünü karistirmayalim sadece kararimizi açıklayalım deseniz.. hem siz de aynı konu konusulup üzülmeyin daha fazla.. kararınızı vermissiniz..

Onuda konustuk hatta karar verdim. Bunun uzerine babasina citlatmis bosanmak istedigimizi ve kp cildirmis. Kizida tehtit etmis,onu da. Boyle olunca da bizimki caydi. Tabii bunun icin caydim demiyo bana. Cocuklar varmis ta o calisacakmis bende cocuklarima bakacakmisim falan filan. Yine karaktersizce bi tutum icinde. Tabii bu arada kizla gorustugunu de kesinlikle inkar ediyor ama babasina edemeyecek o an. Yapabilecek baska yolum kalmadi maalesef.

İnan okadar midemi bulandirdilarki hic onlarla ugrasmak istemiyorum... onlar zaten Allahtan bulacaklar buna tum kalbimle inaniyorum cunku bana hamileyken 10 kilo verdirdiler bu vicdansizlar..cocugum saglikli dogdu diye adak kestim dusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…