Cesaret

Kizlar lütfen biraz cesaret verin bana
Malum kv ile altlı üstlü yüz ama bıçak kemiğe dayandı artık
Dün geldi ağlaya zirlaya evimizin içindeki canımız kadar sevdiğimiz kedimize taktı atın bunu her yer kokuyor pis bu hayvan mikrop vs vs diye başladı yine ama görmeniz lazım ağlıyor olucem ben diyor kedi mi benmi diyor ben hiç karismadim eşim gerekeni yaptı ama burda iyice huzurumuz kaçtı cehennem etti burayı
Şimdi eşim iş başvurularında bulunuyor bulursa hemen kiraya cikcaz diyor ama ben korkuyorum malum kriz var işler garanti değil burdan çıkar kiraya geçersek ya şimdiki gibi pat diye işsiz kalırsak diye endiselerim çok fazla eşimin ablası ve annem destek çıkarım desede kimseye bel bağlamak istemiyorum ama bu evden gitmek te çok korkutuyor beni en azından kirası yok yinede bıktım karmakarisigim lütfen Cesaret verin altından kalkarsın diyin kafayı yemek üzereyim
bi kedi yüzünden kirayamı çıkcan, ver kediyi başkasına...

Istedigi kadar ayilsin bayilsin kapini kapadin mi ilgi alaka cekildi mi seve seve iyilesecek :işsiz:

Kayınvalideyi belli yaş üstünde uzMan bir psikiyatra götürün ,istanbuldaysanız cerrahpaşa psikyatri çok iyidir

Kedi eminim kaynananızın vücudundan falan temizdir hahahahah ya çok tuhaf geliyor küçücük zararsız insana sevgiden başka bi şey vermeyen muhtaç hayvanlarla şöyle uğraşılması, atınmış... eve alışmış kedi sokaklarda ne yapar hiç düşünecek vicdanı merhameti yok mu ya... inat edin alışır zamanla çok tepeye çıkmasın bu ne çingeneliktir bi kedi için ya. Böyle bir şey için de ev değişmez bence ayrıca

Back
X