Cesaretsizim korkağım fikir verin nolur.

Allah kurtarsın..Çocuk olmadan kurtul bir şekilde..Boşuna ömrünü yeme.İzin verme kimsenin seni değersiz hissettirmesine.Allah bizi seçmiş ve yaratmış.Kendine bunu yapma..

Babaya de pes yani. Babam olsaydı, şehirden sülalesini sürerdi.
Nasıl aileler var.

Mesleğin varmış çekmesene sen de? Ne çekiyorsun? Dayak atıyor adam. İlerde çoluk çocuk olacak, iyice vazgeçemem diyeceksin.

Off beynim almıyor.

psikolojik yardım almalısın.
önce özgüven kazanman lazım.

inşallah kocan seni öldürmeden çıkarsın o evden.

baban net ol demiş ya.
babanın evine gitsen. evime geri dönmüyorum desen zorla geri götürür mü, sokağa atar mı?

Ben bosanmak icin ailemin raziligini veya destegini beklemem. Bana siddet uygulayandan ayrilirim,cünkü bir kere vuran tekrar vuracaktir.Benim rahmetli babam ne bize nede anneme bir kere vurmamistir. Hickimsenin bize vurmasina izin vermezdi,cekip alirdi böyle bir durumda hic süphem yok. Durumu bilip nasil tepkisiz kaliyorlar anlamiyorum. Siz gerekeni yapin. Bu ara cok gecmis olsun.

Ailen hakli bosan deseler bosansan ilerde belki siz bosattiniz dersin diye cekiniyorlardir. Sen son karari vermelisin.

Allah rızası in yapma yaaa !!

Neden nedn katlanıyorsun .
Okumuşsun mesleğin var.
Git babanın yanına boşanmak istiyorum de yeter o gerekeni yapar .
Lütfen hayatının en güzel zamanlarını böyle geçirme .

O şiddet hiçbir zmn bitmicek ! Artarak devam edicek .

baban net ol demiş ya.
babanın evine gitsen. evime geri dönmüyorum desen zorla geri götürür mü, sokağa atar mı?
Hayir atmaz. Mesela diyor sizin yuzinuzden hastayim. Geceleri yatmiyorum diyor. Ve bende vicdan yapiyorum. Babamin boyle yapmasi gucsuz ediyor

Hayir atmaz. Mesela diyor sizin yuzinuzden hastayim. Geceleri yatmiyorum diyor. Ve bende vicdan yapiyorum. Babamin boyle yapmasi gucsuz ediyor
madem evden atmaz.
babanı o pisliğin yanına çağırma. sen git. orada tedavi ol. kendine gel.

sonra boşanırsın.

Ailen Senin yaninda mi degil mi? Onlara ihtiyacin mi var? Dayak yiyorsun Yazik degil mi sana...Siddet uyguluyor ona mecburmusun? Anliyorum zordur bir adim atmak...Ama calisiyorsun kendi ayaklarin Ustunde duruyorsun. Babam derdi Hep Bana oku Kizim bi Tek diplomani meslegini elinden alamaz kimse. Kimseye muhtac olma derdi. Sen Kendine guvenmelisin. Seni ne durduruyor? Rabbim tasiyamican yuku vermez korkma susma Kendine guven! Bosana bilirsin. Yapabilirsin

"Sizin yüzünüzden hastayim" ne demek ya?! Siddet gören sensin,ama hasta olan o mu? Ya baban, saygida kusur etmek istemiyorum ama bence sen kendi basinin caresine bakman lazim.

Bende bazen boyle diyorum. Allah bunu yasatti vardir bir hikmt diye. Kotuyu yasamadan iyinin kiymetini anlamaz insan diyorum. Yasanmasa hep icimde kalirdi belki. Ama yasadim gordum diyorum . Lakin bu dusumcem anlik geliyor

Yarin psikologa gidecegim. Cunku benim tepkilerim normal degil.
bu kadar dayak yiyen kimse normal olamaz.
normal insan çoktan evi terkeder, boşanma davası açardı.

ihmal etme, mutlaka tedavi ol.

şiddetin dozu mutlaka artacak, Allah korusun sonu ya sakatlık ya mezar.

Bende bazen boyle diyorum. Allah bunu yasatti vardir bir hikmt diye. Kotuyu yasamadan iyinin kiymetini anlamaz insan diyorum. Yasanmasa hep icimde kalirdi belki. Ama yasadim gordum diyorum . Lakin bu dusumcem anlik geliyor

Esin degismez, piskolojik destek alicam diyorsun. Evet ihtiyacin var cunku Kendine guvenmen gerekiyor. Sen istiyorsan O kocayi bosarsin. Sevmek degildir Bu saplantidir aliskanlikdir. Hic bi bayan hak etmez siddeti. Iyiki cocuk Yok diyorum Ona Yazik olurdu...

Mesleği olan bir kadın dayak yediği evde nasıl durabilir? Aklım almıyor.
Üstelik çocuk da yok.
Geri dönsen baban evden de atmazmış.
O işe gittiğinde topla eşyalarını çık git o evden.

Mesleği olan bir kadın dayak yediği evde nasıl durabilir? Aklım almıyor.
Üstelik çocuk da yok.
Geri dönsen baban evden de atmazmış.
O işe gittiğinde topla eşyalarını çık git o evden.
Sizce hicbisey demeden ceki gitmek mi yoksa icinden geleni saydirmak mi. Birsey dersem o yine kendini hakli cikarir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…