İğnenin etkisi 14 güne geçiyor bende çatlatma iğnesi oldum bugün 9. Günüm ama kan testi verirseniz daha doğru sonuç alırsınızMrb ben yeni uye oldym cetlatma iynesi vuruldi bugun 13 gun test yaptm cift cizgi sizce hamilamiym
Dun yapmstm negatifdi bugun pozitif goğuslarm cok sismsİğnenin etkisi 14 güne geçiyor bende çatlatma iğnesi oldum bugün 9. Günüm ama kan testi verirseniz daha doğru sonuç alırsınız
Kanda cikarmi acabaIynedan sonra 13 gun hamila olduyunu öranan varmi lutfan cevab yazin
Dun yapmstm negatifdi bugun pozitif goğuslarm cok sisms
Ben ilk gebeliğim de 13. Gün yapmıştım aynı böyle silik çizgi çıktı.14 gün tekrarladı yine silikti.. Daha sonra kan verdiğimde hcg 40 çıkmıştı.. Bence hamilesinMrb ben yeni uye oldym cetlatma iynesi vuruldi bugun 13 gun test yaptm cift cizgi sizce hamilamiym
Yarın ve ertesi gün yine yapın koyulaşacak mı bakın ona göre kan verin. Ama dün negatif bugün pozitif çıktıysa büyük ihtimalle hamilesinizdir :)
Test mi yaptın yoksa tekrar kan mı verdinBugun negatif
Tüm testlerin fotosunu atabilir misin.. Sıralarsan iyi olur hangi gün yaptığını anlamamız açısındanTest yaptm acaba erkanmi deya dusunyorum ama dun pozitifdi silik cizikdi kafam cok karisk hamila olsam zatan cikardi
Bugun 16 gunum ama goguslarm cok agriyorÇatlatma iğnesinin 12.günü bugün biraz önce kan verdim.. Sonucu çıkınca yazarım.. Bide normal test aldım yaptım negatif çıktı.. Tutmadı sanırım bu ay
Şuan belli olmuştur sanırım yeni gördüm konunuzuAmaliyatdan sonra sadeca 1 defa regl oldym doktorim klomen ve cetlatma iynesi verdi simdi bekliyorum böyla olub hamila kalanlar varmi
Bekliyorum su an reglma 4 kun kaldiŞuan belli olmuştur sanırım yeni gördüm konunuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?